Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 64 of 81 FirstFirst ... 1439545962636465666974 ... LastLast
Results 631 to 640 of 803

Thread: Επιγεια Ψηφιακη τηλεοραση......

New Member
    Uploads
    0

Re: Epigia psifiaki Elladas-Nea

Λοιπόν παιδιά έχω τρελαθεί με τη γα... digea και αυτό γιατί πριν μια εβδομάδα περίπου και σήμερα τώρα που σας γράφω δεν πιάνω κανένα από τα γνωστά κανάλια(Mega, ant1, skai, alpha. star κ.τ.λ.) της digea και αυτό γιατί κάνουν εργασίες στον Υμηττό(Που μάλλον από εκεί πιάνω το σήμα) που πιάνω τα ψηφιακά κανάλια στη περιοχή της Πετρούπολης που μένω.

Τι στο ... κάνουν εκεί στην digea και κάθε τρεις και λίγο κάνουν εργασίες....
    Ούτε δημόσιο να ήτανε...

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by manassis View Post
    λογω εκλογων πανε Μαιο αλλα στο χωριο που ειμαι εγω δεν θα πιανω μονο αν τα βαλει ο ote tv
    αυτα
    Τα εβαλε απο χτες ο οτε τν!!!

Senior Member
    Uploads
    0

Φαίνεται πως οι εξελίξεις στην επίγεια ψηφιακή -ελέω μνημονίου- αρχίζουν να παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας.
    Ετσι, όπως μας ενημερώνει το ΦΕΚ 862 της 20ης Μαρτίου στις σελίδες 14623-14624 στις 6 Ιουλίου του 2012 θα κλείσουν όλα τα αναλογικά κανάλια που εκπέμπουν απο τον Υμηττό με αποτέλεσμα όσοι δεν έχουν λήψη απο άλλα σημεία να χρειαστεί οπωσδήποτε να αναβαθμιστούν για επίγεια ψηφιακή λήψη. Το κλείσιμο των αναλογικών του Υμηττού δεν προβλεπόταν αρχικά παρα μόνο μετα την λειτουργία και των 23 βασικών κέντρων εκπομπής ανα την επικράτεια.
    Το συγκεκριμένο ΦΕΚ ρυθμίζει και πολλά άλλα θέματα σχετικά με τις ψηφιακές εκπομπές, αντιγράφουμε μόνο το κομμάτι το σχετικό με το κλείσιμο της αναλογικής μετάδοσης του Υμηττού:
    Την 03:00 πρωινή της 6ης Ιουλίου 2012, παύει η εκπομπή με αναλογική τεχνολογία από το κέντρo εκπομπής Υμηττός, όσων τηλεοπτικών προγραμμάτων εκπέμπονται ήδη και με ψηφιακή τεχνολογία από το κέντρο αυτό.
    Εφεξής, προϋπόθεση για την εκπομπή τηλεοπτικού προγράμματος με ψηφιακή τεχνολογία από το κέντρο εκπομπής Υμηττός, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον ν.3592/2007 και την ΚΥΑ 21161/2008, είναι η ταυτόχρονη παύση της ενδεχόμενης μετάδοσης του προγράμματος αυτού με αναλογική τεχνολογία από το ίδιο κέντρο.
    Οι τηλεοπτικοί δίαυλοι που απελευθερώνονται, ως συνέπεια των ανωτέρω υπόκεινται στις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.
    Η ισχύς της απόφασης αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

πηγή:http://www.digitaltvinfo.gr/

Member
    Uploads
    0

Καλησπερα!Γραφω γ να σασ ενημερωσω για ενα θεμα που εχω με την DIGEA!Στην ανατολικη αττικη κ ειδικα σε περιοχες που εχουν οπτικο πεδιο κ στον Υμηττο κ στην Ευβοια δημιουργηθηκε το εξης προβλημα.Κατα την διαρκεια της ημερας στις περιοχες π.χ. Πορτο Ραφτη, Λουτσα κα. υπαρχει παρεμβολη απ τα ΣΤΕΙΡΑ ΕΥΒΟΙΑΣ στο 46 καναλι με αναλογικο το Μακεδονια τν κ ΝΕΤ στο 47.Τις ωρες που τα ποσοστα υγρασιας στην ατμοσφαιρα ειναι ιδιαιτερα χαμηλα η παρεμβολη ειναι τοσο εντονη που δεν επιτρεπει πλεον την θεαση στο ψηφιακο μπουκετο (απο παγωματα μεχρι κ ολικη απωλεια σηματος).Καλεσα λοιπον την digea στο γνωστο τετραψηφιο νουμερο οπου η τηλεφωνητρια προσπαθουσε να με πεισει οτι η Αρτεμιδα κ το πορτο ραφτη δεν ειναι στη καλυψη της.Με τα πολλα μου εδωσε ενα τηλεφωνω γ το τεχνικο τμημα οπου κανεις δεν απαντουσε.Αναγκαστηκα να καλεσω τους ιδιωτικους σταθμους mega k ant1 το τεχνικο τους τμημα γ ν τους ενημερωσω τοσο γ την συμπεριφορα της digea οσο κ γ το προβλημα.Oι τεχνικοι μου εξεφρασαν την δισαρεσκεια τους γιατι η digea εχει αναλαβει την συντηρηση των αναλογικων πομπων κ τον ψηφιακων χαραχτηριζοντας την συντηρηση ελλιπη.Στη συνεχεια αυτοι μου δωσανε το κανονικο τηλ του τεχνικου τμηματος της digea οπου κ ενημερωσα αλλα η συμπεριφορα τους ηταν του στυλ "καλα θα το δουμε".Εγω-μπορει κ να ειμαι λαθος-το καταλαβα στο στυλ "μη με ενοχλεις πινω καφε!"Αυτα

Senior Member
    Uploads
    0

Το κλειδί για Digea στις 33Ε βρέθηκε. Λεπτομέρειες στο site του περιοδικού Digital TV info ...

Peace Love Unity douros's Avatar
    Uploads
    21

Quote Originally Posted by davinci! View Post
    Το κλειδί για Digea στις 33Ε βρέθηκε. Λεπτομέρειες στο site του περιοδικού Digital TV info ...
    Και γιατί δε το δίνεις εδώ που δεν υπάρχει πρόβλημα?
    Κατανοώ (εν μέρη) τις αντιδράσεις των διαχειριστών στο AVClub, και τη μετέπειτα κίνηση να δράσει η ομάδα στο Digital TV info......αλλά εδώ δε συντρέχει τέτειος λόγος

213 240 178 119 20 245 169 178
    Κάντε μετατροπή κάθε ένα νούμερο από Decimal σε Hexadecimal για να έχετε το κλειδί

Credits στα παιδιά που ασχολήθηκαν και το βρήκανε

Senior Member
    Uploads
    0

ok Douros den imoun sigouros an mporousa. irthe to fos kai pali

Senior Member aoxara-fc's Avatar
    Uploads
    20

Γιατι τόσο κρυφτούλι βρε αδέλφια?
    Ιδού και η μετατροπή : D5 F0 B2 77 14 F5 A9 B2
    Περίεργο που δεν μπήκανε ακόμη και στο αντίστοιχο τμήμα των biss κλειδιών του φορουμ.

Member
    Uploads
    0

Καταρχήν ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά του βρήκαν το κλειδί. Ανοίγουν όλα τα κανάλια ή τα μ'ισα;σε μένα που δοκίμασα μονο μεγκα, σταρ και σκάι

Senior Member
    Uploads
    0

παίζουν και τα άλλα κανάλια

Advertise Here

Tags for this Thread