Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 73 of 81 FirstFirst ... 23486368717273747578 ... LastLast
Results 721 to 730 of 803

Thread: Επιγεια Ψηφιακη τηλεοραση......

Junior Member
    Uploads
    0

Re: Epigia psifiaki Elladas-Nea

με 80άρι να φανταστώ δεν θα έχω πρόβλημα?!?!
    Δεν έχω όμως δέκτη (έχω έναν της νοβα αλλά είναι πατάτα).Πιον προτείνεται κυρίως για να βλέπω digea από δορυφόρο καθώς δεν πιάνουν ψηφιακά κανάλια στην περιοχή μου?

2. Advertise Here
    VIP Member andymal's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by panagism View Post
    με 80άρι να φανταστώ δεν θα έχω πρόβλημα?!?!
    Δεν έχω όμως δέκτη (έχω έναν της νοβα αλλά είναι πατάτα).Πιον προτείνεται κυρίως για να βλέπω digea από δορυφόρο καθώς δεν πιάνουν ψηφιακά κανάλια στην περιοχή μου?

Ο δέκτης πρέπει να είναι DVB-S2 και τα κανάλια τα βλέπεις με τα ανάλογα κλειδάκια biss
    όσο για το πιάτο είναι αρκετό.

Junior Member
    Uploads
    0

Σκέφτομαι για τον Edision PROGRESSIV HD COMPACT. Θα κάνω την δουλειά μου σωστά?

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by panagism View Post
    Σκέφτομαι για τον Edision PROGRESSIV HD COMPACT. Θα κάνω την δουλειά μου σωστά?
    Μια χαρούλα είναι το μηχανάκι.

Member
    Uploads
    0

Καλησπερα.Παρομοιο προβλημα εχω και γω,θεωρητικα θα επρεπε να βλεπω με τα κλειδια που κατεβασα,αλλα ο miniplus SAT παραμενει στα καναλια αυτα κλειστος.Υπαρχει εξηγηση;
    Υπαρχει(οταν τα κλειδια δε ταιριαζουνε στις συχνοτητες),αλλα ταλαιπωρηθηκα,παντως τα βλεπω τωρα.

Member
    Uploads
    0

Το GR απο σημερα 19/03 στις 17:00 στον αέρα. Το εννιάωρο πρόγραμμα του gr θα μεταδίδεται στους δέκτες μας, ψηφιακα μεσω της digea (διαυλος 54 Υμηττος-Αιγινα) και του καναλιου Zoom.

Senior Member
    Uploads
    4

Zougla gr kai ston Eutelsat 3C (3E).11023H SR 2221

Member
    Uploads
    0

Λίγες μέρες πριν τελειώσει ο Μάρτης της δέσμευσης έναντι της τρόικας για την προκήρυξη του ραδιοτηλεοπτικού φάσματος, η γενική γραμματεία Τηλεπικοινωνιών με σχέδιο της ενημερώνει τους παρόχους δικτύου για τα επόμενα βήμα της ψηφιακής μετάβασης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του digital TV Info στο εν λόγω σχέδιο προβλέπεται τον Μάϊο να γίνει το switch off στα δυο σημεία εκπομπής της Κρήτης, τη Μαλάξα (Χανιά/Ρέθυμνο) και τη Ρογδιά (Ηράκλειο). Η μετάβαση θα γίνει με βάσει την παλιά ΚΥΑ του 2008, άρα το switch off θα αφορά τις συχνότητες του παλαιού χάρτη.

Το σχέδιο πάντα κατά πληροφορίες, εφαρμόζει το νέο ψηφιακό χάρτη του Νοεμβρίου 2012 από τον Ιούλιο του 2013. Ως πρώτο σημείο (allotment) για το switch off αναφέρεται αυτό της Θεσσαλονίκης! Τα allotments της Αττικής ακολουθούν αμέσως μετά τον Σεπτέμβριο του 2013.

Το σχέδιο της γενικής γραμματείας προβλέπει τα πρώτα βήματα της ψηφιακής μετάβασης ως και τον Φεβρουάριο του 2014 σε δέκα συνολικά σημεία του νέου ψηφιακού χάρτη συχνοτήτων.

Πρέπει να σημειώσουμε πως ο παραπάνω σχεδιασμός προϋποθέτει πως μέχρι τον Ιούλιο που ορίζεται η έναρξη της ψηφιακής μετάβασης με βάσει το νέο χάρτη, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η δημοπράτηση των αδειών για Πάροχους δικτύου. Αυτό και αν είναι μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση με δεδομένο τις μέχρι στιγμής απαιτήσεις των Πάροχων δικτύου.

digital tv

Senior Member
    Uploads
    1

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πρόβλημα με μερικά κανάλια της Digea που εκπέμπουν στον Eutelsat 3.1.
    Ανοίγουν μόνο Σταρ και Σκαί .

Member
    Uploads
    0

ολα παιζουν μια χαρα

Advertise Here

Tags for this Thread