Ψάξτε το όμως λιγάκι γιατί δεν πρέπει να παίζει σε όλες τις τηλεοράσεις που έχουν CI slot.
Καλύτερα να συμβουλευτείτε τον κατασκευαστή για πιο σίγουρα.
Εγώ είμαι από τους άτυχους που η LG μου το έχει μόνο για βιτρίνα.
Ευτυχώς που έβαλα DVB-T tuner στον AZBOX...
H καρτα neotion np4 λενε οτι ειναι η πιο καλη εως τωρα..Ομως οταν η τηλ. εχει ηδη δεκτη mpeg-2,βαζοντας μια καρτα για mpeg-4 δεν θα βλεπεις mpeg-4,γιατι πολυ απλα η καρτα μετατρεπει το σημα mpeg-4 σε mpeg-2 για να συνεργαστει με την τηλ. σου..Οποτε πιο καλο ειναι σ αυτη την περιπτωση να βαλεις ξεχωριστο δεκτη και να κανεις χωρο στο τραπεζακι σου για ενα remote ακομη...
apo prosopiki empiria tha po kati pira kai dokimasa 2 modules se 2 diaforetikes markes tv.mia LG kai mia SAMSUNG.na po oti theoritika einai kai simvates (tromara tous).ta apotelesmata se mena toulaxiston apogoiteftika.kolimata polla,erxotan o ixos alla i eikona pagomeni kai kathisterisi stin allagi kanalion.den ftanoun afta;mallon prepei na dextoun mia "veltiosi"gia na erthoun -isos -sta isa tous
Έτσι ακριβώς φίλε Θεόφιλε, πολλά κολλήματα...
Για χρονοδιάγραμμα στην περιοχή Θεσσαλίας μήπως υπάρχει,έστω και ανεπίσημο?
den exo kati neotero pou mporo na po
mpeg = format sympiesis!!!
PX 1 frame mpeg2=5MB se mpeg4=2,5MB. Kai ta dyo format leitourgoun me apolestiko algorithmo dil simpiesi dedomenon. Den yparxei kalytero kai xeirotero apla ligotero kai perisotero apolestiko ti stigmi pou to idaniko einai to ka8aro xoris apoleies. Edo erxetai kai o paragontas Bitrate pou boithaei ta perisotero apolestika giati penaei pio poly pliroforia tin idia xroniki stigmi. Sto telos telos ola ginontai gia to xoro stin banta kai oxi gia to teliko apotelesma stin poiotita!
Αργεί η μετάβαση
Σίγουρη είναι πλέον η καθυστέρηση μετάβασης της χώρας μας στο ψηφιακό μοντέλο εκπομπών, αφού το 2012 -ημερομηνία που έχει τεθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως καταληκτική για την μετάβαση των κρατών μελών στο ψηφιακό μοντέλο εκπομπών- δεν αναφέρεται πια ούτε καν στις κρατικές ανακοινώσεις. Η μετάβαση προγραμματίζεται το 2015, μέσα από ένα σαφώς οριοθετημένο περιβάλλον με αδειοδοτήσεις των τηλεοπτικών σταθμών και με συμμετοχή των broadcasters στη μοιρασιά των ψηφιακών συχνοτήτων που θα περισσέψουν για συμπληρωματικές υπηρεσίες. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, παράλληλα προωθείται σαφής προσδιορισμός των δυνατοτήτων που θα έχει κάθε εμπλεκόμενος φορέας, σε ό,τι αφορά την παροχή των ψηφιακών υπηρεσιών προκειμένου οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για παράδειγμα να μην εμπλακούν στα χωράφια των παρόχων τηλεοπτικού περιεχομένου.
(Ναυτεμπορική)
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ:αχ Ελλαδα μου με τα προβληματα σου.μονο αυτο να καθυστερει ,καλα θα ηταν
Περικοπές και στο Βουλή Media Group
Η ώρα των περικοπών και για το media group της Βουλής -μετά τις περικοπές στην ΕΡΤ-, βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κυβερνητική ατζέντα, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις. Υπενθυμίζεται ότι η Βουλή των Ελλήνων έχει ένα ιδιαίτερα υψηλό κονδύλι -περί τα 7 εκατ. ευρώ- για τη λειτουργία μιας ομάδας μέσων ενημέρωσης, που, εκτός από την τηλεόραση, περιλαμβάνουν ραδιόφωνο και διαδικτυακή πύλη, ενώ στο συνολικό ποσό περιλαμβάνονται και τα έξοδα για τη στέγαση του group, αλλά και για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.
(Ναυτεμπορική)