Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 3 of 81 FirstFirst 123458132853 ... LastLast
Results 21 to 30 of 803

Thread: Επιγεια Ψηφιακη τηλεοραση......

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Epigia psifiaki Elladas-Nea

Quote Originally Posted by theofilos View Post
    ego pantos den katalaveno pos akomi kai simera eida kosmo na agorazei tileorasi me ensomatomeno mpeg-2 psifiako apokodikopoiiti.vevea o pio polis kosmos den xerei.mono mia tileorasi LG eida pou eixe me kefalea grammata oti o psifiakos tis dekths ine mpeg-2 kai mpeg-4.eixe 300Euro 32 intson.kali timi
    εγω την πηρα περυσι χριστούγεννα 750 ευρώ samsoung le40.. και μπήκα στο σαιτ της εταιρείας και είναι mpeg2 τι μπορώ να κάνω με τόσα λεφτά που έδωσα , να τους μουντζώκσω΄? γίνεται να αλλάξει από την εταιρεία μέσα ο αποκωδικοιποιητής για να μην γεμισουμε το σπίτι εξωτερικούς ή δεν γίνεται ?

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by tzanampetis View Post
    εμένα αυτή η ιστορία δεν μου αρέσει καθόλου για 2 σημαντικούς λόγους και πρακτικούς..πρώτον οι περισσότεροι και ειδικά οι μεγάλοι σε ηλικία είχαν συνηθίσει να πατάνε το 1 στην τηλεόραση το 2 κλπ και να βλέπουν συγκεκριμένο κανάλι........τώρα θα πρέπει να βλέπουν σε μια συγκεκριμένη έξοδο av1 av2 και να αλλάζουν από το τηλεκοντρόλ της κάθε digea.....και μη μου πείτε ότι το ίδιο γίνεται και με τη νόβα διότι όλοι που έχουν νόβα σχεδόν έχουν και αναλογική εκπομπή των καναλιών σήμερα εκτός από αυτούς που μένουν σε περιοχές απομακρυσμένες που δεν υπάρχουν αναμεταδότες.....σε όλα τα άλλα κανάλια θα βλέπουν μαύρη μαυρίλα......και επίσης αν έχω εγώ μέσα στο υπνοδωμάτιο και άλλη τηλεόραση τι θα κάνω θα πρέπει να πάρω και άλλο κουτί digea?έχουμε γεμίσει κουτιά από δω κουτιά από κει μια για τη nova μια για το connx μια τα διάφορα μόντεμς ρούτερς plugs και δεν συμμαζεύεται θα τρελλαθούμε στο τέλος......για ποια ψηφιακή εικόνα και του κώλου τα εννιάμερα μιλάμε καμπάνα παίζουν τα κανάλια στους περισσότερους και για να δεις διαφορά στο σήμα μόνο αν είσαι κάποιος έμπειρος μπορείς να το δεις...ποια είναι η ουσία?στα λόγια η ποιότητα εικόνας και όλες αυτές οι φαμφάρες (σάμπως και η ιστορία hdmi τέτοια δεν ήτανε η οποία ίσχυε μόνο αν έβλεπες dvd γιατί μέχρι πρότινος τα κανάλια ήταν πάντα αναλογικά οπότε λίγη χρησιμότητα είχε στους περισσότερους?όταν σε κάποιους λέγανε να πάρουν όπως εγώ τηλεόραση με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή διότι κάποτε θα πάμε σε ψηφιακή τηλεόραση και θα χρειαστεί και τελικά από ότι κατάλαβα όλες mpeg2 έχουν και όχι mpeg4 πάλι το ίδιο δεν κάνανε?)για όλους αυτούς τους λόγους πιστεύω ότι όλη η ιστορία στην ελλάδα γίνεται για να πληρώσεις το 50άρικο και όχι μόνο 5οάρικο διότι κάποιος ηλικιωμένος ο οποίος δεν ξέρει να χειρίζεται τέτοια πράγματα θα βάλει κάποιον τεχνικό να έρθει άρα κι άλλη κονόμα από κει......δεν ξέρω αν στην υπόλοιπη Ευρώπη γενικά οι υπηρεσίες αυτές είναι καλύτερες αλλά φοβάμαι στην Ελλάδα μάλλον κάποιοι θα βρίζουν θεούς και δαίμονες όταν θα καταργηθεί πλήρως το αναλογικό σήμα........άντε παππούλη να παίζεις με 2 τηλεκοντρόλ τώρα....

υ.γ.έχω toshiba 42WLG66 REGZA υπάρχει περίπτωση να κάνω δουλιά ή την ήπια την πορτοκαλάδα?
    μάλλον σαν και μενα την ηπιαμε μαζί

mpeg2

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by lianma2002 View Post
    εγω την πηρα περυσι χριστούγεννα 750 ευρώ samsoung le40.. και μπήκα στο σαιτ της εταιρείας και είναι mpeg2 τι μπορώ να κάνω με τόσα λεφτά που έδωσα , να τους μουντζώκσω΄? γίνεται να αλλάξει από την εταιρεία μέσα ο αποκωδικοιποιητής για να μην γεμισουμε το σπίτι εξωτερικούς ή δεν γίνεται ?
    Εξωτερικό δυστυχώς

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by SGR1 View Post
    Εξωτερικό δυστυχώς
    Οχι απαραίτητα.....!!!!Απο ότι ακουγεται και ετοιμαζεται θα μποροθμε με την προσθηκη στις tv αυτες που έχουν mp-2 και διαθέτουν C.I υποδοχή να μπαίνει ένα εξωτερικο module ci το οποίο τηα κανει μετατροπη του mpeg 4 se 2 έτσι τηα μπορουμε να το λαμβανουμε και με τηλεορασεις χωρις δέκτη mpeg 4!!!!

Senior Member
    Uploads
    0

Φίλε μου μιλάει για συγκεκριμένη tv και η οποία δεν έχει CI

VIP Member theofilos's Avatar
    Uploads
    1

kanonika tha eprepe na ekpempoun kai se mpeg-2 kai 4 .xoris na exo gnoseis isos na einai efikto.alla alloi logoi(xrima)einai isos pou den to kanoune

Senior Member
    Uploads
    1

Lightbulb Re: Epigia psifiaki Elladas-Nea

Quote Originally Posted by theofilos View Post
    kanonika tha eprepe na ekpempoun kai se mpeg-2 kai 4 .xoris na exo gnoseis isos na einai efikto.alla alloi logoi(xrima)einai isos pou den to kanoune
    apla gia tin istoria ginete kai sta 2 ta sistimata tautoxroni ekpompei..allo ama den to kanoun..

Senior Member michael318's Avatar
    Uploads
    0

ξερει κανεις αν δουλευει αυτη η μοντουλα neotion np4 η οποια υποσχεται την ληψη mpeg4 απο mpeg2 δεκτη;;
    αν την εχει δοκιμασει καποιος να μας πει.
    εγω περιμενω την αφιξει της digea στην Αθηνα, καλο ειναι να μην προτρεχουμε σιγουρα θα υπαρξουν λυσεις για της LCD μας.
    Αυτη με την μοντουλα εμενα μου φαινεται πολυ καλη!!

Δειτε και αυτο
    Ας μας πει καποιος αν δουλευει!!

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by michael318 View Post
    ξερει κανεις αν δουλευει αυτη η μοντουλα neotion np4 η οποια υποσχεται την ληψη mpeg4 απο mpeg2 δεκτη;;
    αν την εχει δοκιμασει καποιος να μας πει.
    εγω περιμενω την αφιξει της digea στην Αθηνα, καλο ειναι να μην προτρεχουμε σιγουρα θα υπαρξουν λυσεις για της lcd μας.
    Αυτη με την μοντουλα εμενα μου φαινεται πολυ καλη!!

Δειτε και αυτο
    Ας μας πει καποιος αν δουλευει!!
    Φυσιολογικά θα παίζουν.Αλλά η υπομονή είναι αρετή.Ας περιμένουμε μέχρι τότε

VIP Member theofilos's Avatar
    Uploads
    1

sosta as perimenoume.as min viastoume.olo kai kapou tha ginoun test tha diavasoume kai tha energisoume analogos

Page 3 of 81 FirstFirst 123458132853 ... LastLast
Advertise Here

Tags for this Thread