Πρόγραμμα εκπομπών της ERT-HD:
► Ημιτελικός Champions League: Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σάλκε, στις 4/5/2011
► Final 4 Euroleague Basketball: 6 και 8/5/2011
► Διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision 2011 (Ημιτελικοί και τελικός): 10, 12 και 14/5/2011
► Τελικός UEFA Champions League: 28/5/2011
► Τελική φάση τουρνουά τένις Roland Garros: 31/5/2011 – 5/6/2011
καμια μοντουλα της neotion δεν αναγνωριζει HD οχι μονο η free to air που ειπε καποιος παραπανω.σε τηλεοραση samsung μe μοντουλα irdeto neotion απο χθες που η Ερτ πηγε σε mpeg-4 τα καναλια της ερτ παιζουν με σπασιματα.υπαρχει τροπος αναβαθμισης της μοντουλας?
...πριν μηνες στα μαγαζια πωλησεων τβ κ.λ.π. κανεις δεν ελεγε για το mpeg-4...παρτε τβ με ψηφιακο δεκτη λεγαν για να ξεσκαρταρουν τις τβ με mpeg-2 και τωρα που σε λιγο καιρο ολα τα ψηφιακα θα πανε σε mpeg-4 αντα παρτε και δεκτη καινουργιο....μια ζωη λαμογια στην Ελλαδα...
Μη υποστηριζομενη μορφη video και σε μενα σε μια Philips με CI DV3 της Neotion, στο ΕΡΤ HD.
Για να μην παω για νεο CI ή δεκτη, χρησιμοποιει κανεις σε dm800 usb stick το οποιο του ανοιγει το ΕΡΤ HD?
[QUOTE=manous;768871] Για να μην παω για νεο CI ή δεκτη, χρησιμοποιει κανεις σε dm800 usb stick το οποιο του ανοιγει το ΕΡΤ HD? [QUOTE]
Ναι εγώ αν και για να είμαι ειλικρινής είχε αρκετά freezes/παγώματα κτλ. Δεν ξέρω αν οφείλονται στον δέκτη,στο stick,στο σήμα ή στα μηχανήματα τους (ευελπιστώ στο τελευταίο).
Θα την αναλύσω την κατάσταση και θα ενημερώσω στο σύντομο μέλλον. Το usb stick ειναι αυτό αν ενδιαφέρεσαι ASUS MY CINEMA-U3100MINI DVB-T RECEIVER.
Τις εντυπώσεις σας για το hd της ΕΡΤ ,εσείς οι ''τυχεροί'' ?