Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 77 of 81 FirstFirst ... 275267727576777879 ... LastLast
Results 761 to 770 of 803

Thread: Επιγεια Ψηφιακη τηλεοραση......

VIP Member telisgr's Avatar
    Uploads
    9

Re: Epigia psifiaki Elladas-Nea

Quote Originally Posted by gevalias View Post
    eimai ekso apo rodo opou den kalyptei I Digea alla me tin keraia pros to Monte Smith piano me max sima tin desmi me mega/skai/star/e alla oxi tis alles dyo me alfa/Ant1/m kai DT. arketoi omos sto idio xorio ta pianoun ola me tis idies keraiess kai katefthinsi. exei kanenas kamia eksigisi? efxaristo
    Quote Originally Posted by gevalias View Post
    Telisgr.. mipos exeis kamia idea gia to 758? piano ta idia kanalia ke stis 2 tileoraseis pou exo. efxaristo
    Τι να σου φιλε μου, δυστυχως δεν ειμαι τεχνικος για να μπορεσω να σε βοηθησω...
    Για να μην πιανουν και οι δυο τηλεορασεις σου καποιες συγκεκριμενες συχνοτητες,
    δεν μπορει να ειναι συμπτωση, εκτος κι αν ειναι ιδιες ....
    Κι απ' την αλλη να τις πιανει ολο το χωριο......
    Συμφωνα με την λογικη μου αυτο εχει να κανει με την εγκατασταση σου (καποιος ενισχυτης π.χ.).......

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    5

Quote Originally Posted by siouris View Post
    to ksero file alla to thema einai oti den katalaveno pos i mia tileorasi pianei 37 psifiaka kai i alli pianei 27...
    Εαν ειναι ιδιες τηλεορασεις δες τις ρυθμισεις τους αν συμφωνουν .
    Ιδιαιτερα οι ρυθμισεις για τη χωρα-περιοχη που προοριζονται να δουλεψουν ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ - ΗΠΑ - ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΛΠ ειναι σημαντικες.

Senior Member
    Uploads
    0

kserete mipos pote tha stamatisei na ekpebei analogiko sima i parnitha ?

Junior Member
    Uploads
    0

Καλησπέρα στην παρέα .Παρακαλώ τα φώτα σας .Τι γίνεται όταν πάψει το αναλογικό σήμα αλλά δυστυχώς το ψηφιακό σήμα της digea δεν καλύπτει κάποια σημεία λόγω παρεμβολών ή άλλων εμποδίων. Τι προβλέπει ο νόμος , μπορούν π.χ. μεγάλες κατοικήσιμες περιοχές να διεκδικήσουν την αναμετάδοση των καναλιών μέσω δορυφόρου ΟΤΕ ή nova.

VIP Member aetos01's Avatar
    Uploads
    100

Quote Originally Posted by Yendun View Post
    Καλησπέρα στην παρέα .Παρακαλώ τα φώτα σας .Τι γίνεται όταν πάψει το αναλογικό σήμα αλλά δυστυχώς το ψηφιακό σήμα της digea δεν καλύπτει κάποια σημεία λόγω παρεμβολών ή άλλων εμποδίων. Τι προβλέπει ο νόμος , μπορούν π.χ. μεγάλες κατοικήσιμες περιοχές να διεκδικήσουν την αναμετάδοση των καναλιών μέσω δορυφόρου ΟΤΕ ή nova.
    ασε τον νομο στον υπνο του βαλε μια κεραια στις 3 μοιρες να καμεις τηνδουλεια σου

Junior Member
    Uploads
    0

Ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση όμως φίλε το πρόβλημα δεν είναι δικό μου απλά σε περιοχή με τρία μεγάλα χωριά δεν μπορεί να δει κανείς και όλοι οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να βάλλουν nova φυσικά πληρώνοντας το βασικό πακέτα .Ξέρω για τις 3,1ο ανατολικά αλλά ένας παππούς δεν μπορεί στα καλά καθούμενα να γίνει δορυφορατζής . Αν πραγματικά γνωρίζει κάποιος το γράμμα του νόμου ας το γράψει για να κινηθούμε κατάλληλα .

VIP Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by Yendun View Post
    Ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση όμως φίλε το πρόβλημα δεν είναι δικό μου απλά σε περιοχή με τρία μεγάλα χωριά δεν μπορεί να δει κανείς και όλοι οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να βάλλουν nova φυσικά πληρώνοντας το βασικό πακέτα .Ξέρω για τις 3,1ο ανατολικά αλλά ένας παππούς δεν μπορεί στα καλά καθούμενα να γίνει δορυφορατζής . Αν πραγματικά γνωρίζει κάποιος το γράμμα του νόμου ας το γράψει για να κινηθούμε κατάλληλα .
    καλα σου ειπε ο φιλος βαλε πιατο στις 3 ανατολικα :) και το άλλο ..nova !!! αφου σου ειπε ασε το νομο ..τι nova κτλ. :) λοιπον τωρα σοβαρα ..τα τρια χωρια να απευθυνθουν στο δημο στον οποιο ανηκουν και ολοι μαζι να κανετε τις οποιες ενεργειες χρειαζεται. τελος με αυτους που εχουμε μπλεξει και "δορυφορατζηδες"θα γινουμε και πολλα αλλα :) Υ.Γ από 1-1-14 3 ευρω στο λογαριασμο της ΔΕΗ για την 'περιφημη' ΝΕΡΙΤ σου το αναφερω γιατι η ΔΤ είναι στο πακετο της digea.

Member ioanis papas's Avatar
    Uploads
    0

Λάθος!!! Η Δημόσια τηλεόραση δεν είναι στο πακέτο της Digea, η δημόσια τηλεόραση ( εκπέμπει ελεύθερα) και είναι στον ίδιο δορυφόρο που εκπέμπει και η Digea η οποία είναι κλειδωμένη στο ελαφρύ σύστημα Biss.Μπορεί κάποιος να κάνει ελεύθερα θέαση την Δ.Τ αλλά για να δει τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια χρειάζεται να περάσει στον δορυφορικό δέκτη τα λεγόμενα Bissκοτα αλλιώς δεν πρόκειται να δεί φώς.

VIP Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by ioanis papas View Post
    Λάθος!!! Η Δημόσια τηλεόραση δεν είναι στο πακέτο της Digea, η δημόσια τηλεόραση ( εκπέμπει ελεύθερα) και είναι στον ίδιο δορυφόρο που εκπέμπει και η Digea η οποία είναι κλειδωμένη στο ελαφρύ σύστημα Biss.Μπορεί κάποιος να κάνει ελεύθερα θέαση την Δ.Τ αλλά για να δει τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια χρειάζεται να περάσει στον δορυφορικό δέκτη τα λεγόμενα Bissκοτα αλλιώς δεν πρόκειται να δεί φώς.
    χαχαχα μαζι είναι και δεν το ξερεις φιλε μου :) υ.γ : τελευταια ενημερωση στον express 11w στη συχνοτητα 11545-Η-1667-auto :)

Member ioanis papas's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by creta View Post
    χαχαχα μαζι είναι και δεν το ξερεις φιλε μου :) υ.γ : τελευταια ενημερωση στον express 11w στη συχνοτητα 11545-Η-1667-auto :)
    Απο εκεί εκπέμπει (express 11w) η ΕΡΤ3. Η δε Δημόσια Τηλεόραση εκπέμπει απο τον δορυφόρο Eutelsat 3D στίς 3,1 μοίρες ανατολικά και μέσα απο την συχνότητα της ΝetMed 12715 H 18907 2/3 ελεύθερα. Τώρα που την είδες εσύ την Δ.Τ στις 11 δυτικά ;μάλλον μπερδεύτηκες με την πειρατική ερτ3.

Page 77 of 81 FirstFirst ... 275267727576777879 ... LastLast
Advertise Here

Tags for this Thread