interesante kjo metode!Dhe une aty e kam pasur fillimin e punes time duke montuar pjata sa andej ketej aq shume sa me duhej te genjeja per cdo njerin qe takoja sepse nuk arija dot ti beja te gjitha dhe nese dita e 1 prillit cilesohet si dita e genjeshtrave ku te gjithe mundoheshin te genjenin per mua ishte dite pushimi sepse genjeshtrat i kisha me shumice perdite duke i mbajtur varur njerezit per tu montuar sacet. Gjithsesi dhe une ne ate kohe i apasionuar pa mase mbas kesaj gjeje te re dhe deshira per te kapur sa me teper kanale dhe per te qene nje nga me te miret ne qytetin tim arrita deri aty sa pjaten time e kam kaluar ne vitin 1993-1994 me nje motor te krijuar vete me ane te nje motori qe perdoret ne fshireset e xhamit te makines dhe me pas i kam vene nje hark me dhembe qe perdorej tek mekanizmi i ngritjes manuale (me dore) te xhamit ne dyert e makinave. e kam akoma dhe eshte ne gjendje pune punon nga Hotbird deri te Turksat 42. Kam mall se e kam krijuar vete dhe e shof sa here se e kam lene ne fshat dhe levizjen e motorit e bejne manualisht. e kam bere me dy butona ku njeri con motorin ne nje krah dhe tjetri ndryshon xhirot e motorit dhe e kethen ne krahun tjeter ku dhe pa shkuar ne fund per te mos dale nga dhembet i kam vene ne te dy krahet nga nje buton qe ne momentin qe arin aty shtypet ai butoni dhe stakohet levizja e motorit ne ate krah. Kohe te vjetra por duke mare dhe pak vesh nga elektriciteti e kam pas bere shume te mire asaj kohe tani ky qe kam ketu eshte profesional dhe me pjate 190, por ai i fshatit me jep kenaqesi dhe ecen shume mire me pjate 100.
bravo!

Reply With Quote