Originally Posted by
the_shepherd
ne 1992 kam qene vetem 6 vjec por e mbaj mend mir kur vllai solli ne shtepi nje tas sateliti i markes Lindi bash me motorr si dhe pozicionuesin te po kesaj marke kurse aparati ishte analog i markes manhatan e cila rroj mire gati 3 vjet se mmasanej filloj epoka e aparateve digitale dhe skume kanale si mediaset,cinque stelle,turke,gjermane,dhe te tjera kaluan ne digital.ne 1996 mora nje aparat digital italtel ku shihja +1 +2 dhe disa kanale te tele+ me karta te klonuara dhe per 6 vjet kam pare si tele+ si dhe stream me kete metode vetem se nga 2000 bleva nje goldbox qe ishte aparati zyrtar i tele +.akoma e kam ne dollap edhe sot.aparati goldbox punonte vetem nese kishte karten gold brenda se i ghjithe emulimi si dhe criptimi ishte i programuar ne karte plus dhe 70 % e programimit komplet si funksion.karta e riprogramonte ne nje modul .ne 2005 me sollen nje dreambox por nuk me hynte ne pune sepse ne 70% e tiranes mbizoteronte akoma dial-up.e bukura eshte qe tasin,motorrin dhe pozicionuesin i kam akoma ne perdorim qe nga 1992 dhe motorri me pozicionuesin ecin fort fare :).do i bej ndonje foto dhe do i postoj tek fotot e antenave ;)