-
05-02-2010, 16:16:04
Peace Love Unity
Re: Asties Foto,Anegdota,Enigmata,Oti Parakseno & Entiposiako Vriskoume.
-
-
05-02-2010, 16:20:15
Peace Love Unity
Tο πρωί δεν τρώω γιατί την σκέφτομαι,
Το μεσημέρι δεν τρώω γιατί την σκέφτομαι,
Το βράδυ δεν κοιμάμαι γιατί πεινάω.
Έγραψα το όνομά σου στην άμμο και το έσβησε το κύμα
Το χάραξα στα δέντρα και το έσβησε ο χρόνος
Το έγραψα στο τζάμι και το πήρε η βροχή
Το έγραψα στ' αρ###@@α μου και ησύχασα.
Κοιτάζω τ' αστέρια και βλέπω εσένα,
κοιτάζω τον ήλιο και βλέπω εσένα
κοιτάζω το φεγγάρι και βλέπω εσένα,
Κάνεις λίγο στην άκρη σε παρακαλώ;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΚΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΜΙ;
ΠΑΡΕΙΜΙ
ΓΔΥΣΙΜΙ
ΣΤΗΣΙΜΙ
ΣΚΙΣΙΜΙ &
ΚΑΝΙ ΜΙ ΔΙΚΗΣ!
-
05-02-2010, 16:35:18
Peace Love Unity
Ενας Κρητικός ήρθε στην Αθήνα και τον πήρε ο ύπνος μέσα στο ταξί.
Όταν μισοξύπνησε, περνούσε πάνω από μια γέφυρα και βλέποντας άλλα αυτοκίνητα από κάτω λέει:
'Ωχ τα ταξί εδώ πετάνε'!
Πήγε πίσω στο χωριό και το έλεγε στο καφενείο. Όλοι γέλαγαν και τον κορόιδευαν.
Όμως εκείνος επέμενε. Τότε του λέει ένας:
'Εγώ θα πάω το Σάββατο στην Αθήνα σε μια κουμπαριά, κι αν τα ταξί πετάνε θα κάτσω να με μαμησεις, αν δεν πετάνε όμως θα σε μαμησω εγώ'.
Πάει το στοίχημα, του λέει ο άλλος με σιγουριά.
Μπαίνει στο καράβι και το πρωί παίρνει ένα ταξί από τον Πειραιά.
Τον ρωτάει ο ταξιτζής κοιτώντας τον από τον καθρέφτη:
Φίλε, που να σε πετάξω?'
Οοοο λέει ο Κρητικός. Πήγαινε στην Βουλιαγμένης
Τον ρωτάει ο ταξιτζής ξανά:
Σε τι ύψος?
Και λέει ο Κρητικός:
Κουμπάρε, το μαμησι δεν το γλιτώνω που δεν το γλιτώνω, πέτα τουλάχιστον χαμηλά, να μην σκοτωθούμε κιόλας!
-
05-02-2010, 16:52:32
VIP Member
Ένας μπαμπάς μπαίνει στο φαρμακείο μαζί με τον 13χρονο γιο του. Ο γιος βλέπει τα κουτάκια των προφυλακτικών και ρωτάει: - Τι είναι αυτά, μπαμπά; Κι ο μπαμπάς, απαντάει ειλικρινά: - Αυτά, γιόκα μου, τα λένε προφυλακτικά. Οι άντρες τα χρησιμοποιούν για να κάνουν ασφαλές σεξ. - Ααα.. κατάλαβα!, απαντάει το αγόρι. Μας έδειξαν και στο σχολείο, στο μάθημα της σεξουαλικής αγωγής. Μετά κοιτάει ένα πακέτο των 3 και ρωτάει: - Γιατί έχει μόνο 3 αυτό το πακέτο, μπαμπάκα; - Αυτό, αγόρι μου, είναι για τα παιδιά του γυμνασίου. Ένα! για την Παρασκευή, ένα για το Σάββατο κι ένα για την Κυριακή. Τότε ο μικρός κοιτάει το άλλο πακέτο που έχει μέσα 6. - Κι αυτό, μπαμπά; Γιατί έχει 6 μέσα; - Αυτό είναι για τους φοιτητές: δύο για την Παρασκευή, δύο για το Σάββατο και δύο για την Κυριακή. Τότε ο μικρός βλέπει εκείνο το πακέτο που έχει μέσα 12. Και γεμάτος απορία ρωτάει: - Κι αυτό, μπαμπά, που έχει μέσα 12; Κι ο μπαμπάς, αναστενάζει και του εξηγεί: - Αυτά παιδί μου, είναι για παντρεμένους. Ένα τον Ιανουάριο, ένα τον Φεβρουάριο... **************************************** ** Ευτυχισμένος δυστυχισμένος ταυτόχρονα.......... Ανδρόγυνο κάθεται στον καναπέ. Ο άνδρας λέει στη σύζυγο: - Πάω στοίχημα π! ως δεν μ πορείς να μου πεις μια φράση που να με κάνει ταυτόχρονα ευτυχισμένο και δυστυχισμένο! Και η γυναίκα: - Την έχεις μεγαλύτερη από τον υδραυλικό... **************************************** ** Το δίλημμα του....παντρεμένου..... Δεν ξέρω ο κακομοίρης τι να κανω...... Να βγω έξω να βλέπω αυτές που δεν μπορω να πηδηξω, ή να μείνω σπίτι και να πηδήξω αυτή που δεν μπορώ να βλέπω......!!!
Ένας δικηγόρος πάει να κατεβεί από το αυτοκίνητο του, όταν ένα άλλο περνάει και του διαλύει την πόρτα τελείως. Έρχεται η αστυνομία και ο δικηγόρος διαμαρτύρεται εντόνως για την καταστροφή της πολύτιμης BMW του. -"Εσείς οι δικηγόροι είστε τόσο υλιστές που με αηδιάζετε!", του λέει ο αστυνομικός. "Τόση ώρα κλαις για το αυτοκίνητο και δεν πρόσεξες ότι σου έκοψε το χέρι!". Πράγματι, τότε προσέχει το κομμένο του χέρι ο δικηγόρος και το αίμα που έτρεχε. -"Αχ Θεέ μου!", φωνάζει. "Και που είναι το Rolex μου;"
-
05-02-2010, 17:27:07
Peace Love Unity
Ένας 50χρονος, πάει στο γιατρό για εξέταση σπέρματος, και ο γιατρός του
δίνει ένα βαζάκι άδειο και του λέει να το φέρει με δείγμα. την άλλη μέρα
πάει ο 50χρονος με το βαζάκι άδειο.
- τί έγινε; που είναι το δείγμα;
- άσε γιατρέ, πολύ ζόρικα τα πράγματα, πρώτα δοκίμασα με το δεξί μου χέρι
αλλά τίποτα. Μετά με το αριστερό, αλλά τίποτα. Μετά δοκίμασα και με τα 2
χέρια, αλλά πάλι τίποτα. Φώναξα την γυναίκα μου, δοκίμασε με το δεξί,
τίποτα, με το αριστερό τίποτα, δοκίμασε με το στόμα, πάλι τίποτα
- τίποτα;;;;
- τίποτα, τίποτα. φώναξα και την κόρη μου
- και την κόρη σας!!!!
- ναι, τί με τα χέρια, τί με το στόμα, τίποτα! προσπαθήσανε και οι δύο μαζί,
τίποτα. ε, μετά αναγκαστήκαμε να φωνάξουμε και την γειτόνισσα.
- την γειτόνισσα;;;;
- ναι την καημένη, την λυπήθηκα, 3 ώρες προσπαθούσε, μια με τα χέρια, μια με
το στόμα, αλλά τίποτα.
- μα είναι φοβερό αυτό που μου λέτε...
- ακριβώς γιαυτό ήρθα γιατρέ, δώστε μου ένα άλλο βαζάκι, γιατί αυτό δεν
ανοίγει με τίποτα....
-
05-02-2010, 19:02:51
Senior Member
Απορίες που τρελαίνουν :)
1. Αφού το κολύμπι αδυνατίζει, τι λάθος κάνουν οι φάλαινες;
2. Αν η Logo στιγμής κολλάει παντού, γιατί δεν κολλάει μέσα στο σωληνάριο;
3. Γιατί όταν παίρνουμε λάθος τηλέφωνο η γραμμή δεν είναι ποτέ κατειλημμένη;
4. Γιατί πριν επισκεφτούμε ένα μέντιουμ πρέπει να κλείσουμε ραντεβού;
5. Αν σήμερα έχει 0 βαθμούς Κελσίου και αύριο κάνει δύο φορές περισσότερο κρύο, πόσο κρύο θα κάνει αύριο;
6. Γιατί η λέξη "μονοσύλλαβη" είναι πεντασύλλαβη;
7. Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν αμέσως κάποιον που τους λέει ότι ο ουρανός έχει 400 δις αστέρια, ενώ όταν τους πει ότι το παγκάκι είναι φρεσκοβαμμένο πάνε και το ελέγχουν με το δάχτυλο;
8. Γιατί η λεμονάδα αποτελείται από συντηρητικά, όταν το απορρυπαντικό για τα πιάτα περιέχει πραγματικό χυμό λεμονιού;
9. Με τι ταχύτητα απλώνεται το σκοτάδι;
10. Υπάρχει άλλη λέξη για το "συνώνυμο";
11. Αν ένας σχιζοφρενής απειλεί να αυτοκτονήσει, μπορεί να κατηγορηθεί για ομηρία του εαυτού του;
12. Γιατί δεν υπάρχει γατοτροφή με γεύση ποντικιού;
13. Πώς θα ήταν οι καρέκλες αν τα γόνατά μας λύγιζαν ανάποδα;
14. Γιατί τρέχουν οι μύτες και τα πόδια μυρίζουν;
15. Γιατί ένα κατάστημα που είναι 24 ώρες ανοιχτό έχει κλειδαριά στην πόρτα;
16. Γιατί η "συντόμευση" είναι τόσο μεγάλη λέξη;
17. Γιατί κατά την θανάτωση των βαρυποινιτών στις ΗΠΑ με ένεση απολυμαίνουν τις βελόνες;
18. Γιατί το ξινόγαλα έχει ημερομηνία λήξης;
19. Γιατί τα αεροπλάνα έχουν σωσίβια αντί για αλεξίπτωτα;
20. Πώς έρχεται ένας χιονοκαθαριστής το πρωί στη δουλειά του;
21. Αφού το μαύρο κουτί των αεροπλάνων δεν παθαίνει τίποτα κατά τη σύγκρουση, γιατί δεν φτιάχνουν ολόκληρο το αεροπλάνο από το ίδιο υλικό;
-
05-02-2010, 19:04:24
Senior Member
25+1 πράγματα που μας δίδαξε η Μάνα μας
1. Εκτίμηση της δουλειάς του άλλου:
«Αν πρόκειται να σκοτωθείτε με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα.»
2. Προσευχή:
«Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί.»
3. Προγραμματισμό στα ταξίδια:
«Αν την άλλη Πέμπτη που θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο, δεν έχεις καλούς βαθμούς, καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν γυρίσω.»
4. Λογική:
«Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι είπα εγώ.»
5. Τετράγωνη λογική:
«Αν πέσεις και ματώσεις τα γόνατά σου, θα φας το ξύλο της χρονιάς σου γιατί θα έχεις σκίσει και το παντελόνι σου.»
6. Προνοητικότητα:
«Άλλαξε βρακί, ρε παιδάκι μου. Αν χτυπήσεις και σε πάνε στο νοσοκομείο τι θα πουν οι γιατροί;»
7. Ειρωνεία:
«Σταμάτα να κλαις δίχως λόγο γιατί θα σε κάνω να κλάψεις με λόγο.»
8. Ευλυγισία:
«Ωραίο πλύσιμο έκανες! Δεν βλέπεις το σβέρκο σου που είναι μαύρος;»
9. Ώσμωση:
«Κλείσε το στόμα σου και φάε το φαΐ σου»
10. Αντοχή:
«Δεν θα σηκωθείς από το τραπέζι αν δεν τελειώσεις τα ρεβίθια σου.»
11. Καιρικά φαινόμενα:
«Το δωμάτιό σου είναι σαν να το χτύπησε τυφώνας.»
12. Υποκρισία:
«Ό,τι σου λέω εγώ σου φαίνεται παράλογο. Εσύ τα ξέρεις όλα κι εγώ είμαι παράλογη, έτσι;»
13. Βιολογικό κύκλο:
«Συνέχισε τη γκρίνια και θα δεις τι θα πάθεις! Εγώ σε γέννησα, εγώ θα σε σκοτώσω.»
14. Παράδειγμα συμπεριφοράς:
«Πού τά 'μαθες αυτά, ρε παιδάκι μου; Γιατί δεν βλέπεις τον αδερφό σου; Έτσι κάνει;»
15. Ζήλια:
«Εγώ στην ηλικία σου δεν είχα παπούτσια να φορέσω. Χιλιάδες παιδάκια σήμερα γυρνάνε ξυπόλητα. Μην είσαι αχάριστος.»
16. Διορατικότητα:
«Περίμενε να πάμε σπίτι και θα δεις.»
17. Υπομονή:
«Θα το ανοίξουμε όταν πάμε σπίτι.»
18. Ιατρικές συμβουλές:
«Σταμάτα να αλληθωρίζεις γιατί στο τέλος θα μείνεις αλλήθωρος.»
19. Υπερευαισθησία:
«Βάλε το πουλόβερ σου. Κάνει κρύο και δεν το καταλαβαίνεις.»
20. Χιούμορ:
«Αν κοπείς με το μαχαίρι μην έρθεις κλαίγοντας σε μένα γιατί θα τις φας από πάνω.»
21. Ενηλικίωση:
«Αν δεν φας όλο το φαΐ σου δεν θα μεγαλώσεις.»
22. Γενετική:
«Όλα τα χούγια του πατέρα σου πήρες.»
23. Καταγωγή:
«Όταν σου δίνουν κάτι να λες ευχαριστώ. Μην είσαι βλάχος.»
24. Σοφία:
«Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις.»
25. Δικαιοσύνη:
«Θα κάνεις και συ παιδιά μια μέρα. Μακάρι να σου κάνουν ότι κάνεις εσύ σε μένα.»
+1 Αμετροέπεια (αμέσως μετά το γάμο):
«Άντε, κάντε κι ένα παιδάκι τώρα. Εγώ είμαι εδώ, εγώ θα το μεγαλώσω.»
(Ένα-δυο χρόνια αργότερα)
«Όποιος έχει παιδί κάθεται στο σπίτι του και το μεγαλώνει. Αρκετά! Εγώ τα δικά μου τα μεγάλωσα.»
-
05-02-2010, 19:07:02
Senior Member
Όταν ο θεός δημιούργησε τον άντρα
Οταν ο Θεός δημιούργησε το γάιδαρο του είπε:
''Θα δουλεύεις από το πρωί ως το βράδυ και θα κουβαλάς βαριά πράγματα στην πλάτη σου. Θα τρως χόρτο και θα έχεις πολύ λίγη νοημοσύνη. Θα ζεις 50 χρόνια.''
Τότε ο γάιδαρος του απάντησε:
''50 χρόνια τέτοια ζωή είναι πολύ Σκληρό!Δώσε μου μόνο 30 χρόνια.'' Ετσι κι έγινε.
Μετά ο Θεός δημιούργησε το σκύλο και του είπε:
''Σαν σκύλος θα φυλάς την ιδιοκτησία του ανθρώπου και θα είσαι ο πιο αφοσιωμένος φίλος του. Θα τρως ότι περισσεύει από τον άνθρωπο και θα ζεις για 25 χρόνια.''
Τότε ο σκύλος απάντησε:
''Θεέ μου, 25 χρόνια τέτοια ζωή δεν Αντέχεται.
Δώσε μου μόνο 10 χρόνια.'' Ετσι κι έγινε.
Μετά ο Θεός δημιούργησε τον πίθηκο και του είπε:
''Θα πηδάς από δέντρο σε δέντρο και θα συμπεριφέρεσαι σαν βλάκας. Θα κάνεις το γελωτοποιό και θα ζεις για 20 χρόνια.''
Τότε ο πίθηκος απάντησε:
''Θεέ μου, 20 Χρόνια σαν γελωτοποιός του κόσμου πάει πολύ.
Δώσε μου μόνο 10 χρόνια.'' Ετσι κι έγινε.
Τελικά ο Θεός δημιούργησε τον άντρα και του είπε:
''Είσαι άντρας, το μόνο λογικό ον που θα κατοικεί στη γη. Θα χρησιμοποιείς τη νοημοσύνη σου για να επιβάλλεσαι στα άλλα δημιουργήματα. Θα εξουσιάζεις τη γη και θα ζεις για 20 χρόνια.''
Tότε άντρας απάντησε:
''Θεέ μου, να είμαι άντρας μόνο για 20 χρόνια δεν αρκεί. Δώσε μου σε παρακαλώ τα 20 χρόνια που άφησε ο γάιδαρος, τα 15 χρόνια που άφησε ο σκύλος και τα 10 χρόνια που άφησε ο πίθηκος.'' Ετσι κι έγινε.
Από τότε ο άντρας ζει 20 χρόνια σαν άντρας ...
... μετά παντρεύεται και δουλεύει 20 χρόνια σαν γάιδαρος και από το πρωί ως το βράδυ κουβαλά τα βάρη.
Μετά αποκτά παιδιά... και ζει 15 χρόνια σαν σκύλος φρουρώντας το σπίτι και την περιουσία του τρώγοντας ότι περισσεύει από την oικογένεια.
Και αφού γεράσει πιά ζει σαν πίθηκος, συμπεριφέρεται σαν βλάκας και κάνει τον γελωτοποιό στα εγγόνια του.
έτσι είναι φίλε μου....
-
10-02-2010, 15:25:43
VIP Member
Πάει μια σε έναν οίκο ανοχής με άντρες και λέει: - Γεια σας. Θα ήθελα έναν άντρα. - Κοιτάξτε κυρία μου. Έχουμε Ρώσους και Πόντιους. Οι Ρώσοι την έχουν μακριά και λεπτή ενώ οι Πόντιοι την έχουν χοντρή και μικρή. Διαλέξτε και πάρτε. - Χμμ.. Μήπως έχετε κάτι σε Ρωσοπόντιο;
Μια ενοχλητική παρέα τρώει σε ένα εστιατόριο. Κάποια στιγμή ένας φωνάζει δυνατά ρωτώντας που είναι η τουαλέτα.
- Δεξιά στο διάδρομο, απαντά το γκαρσόνι. Θα δείτε μια επιγραφή "ΚΥΡΙΟΙ", μην σας πειράξει όμως αυτό. Ανοίξτε την!!!
Ο χωρισμός μας από έναν άντρα η γυναικα πρέπει να αντιμετωπίζεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουμε την καθημερινή μας αφόδευση: Πάτα δύο φορές το καζανάκι για να βεβαιωθείς ότι η κουράδα έχει φύγει μια και καλή.
Ενα ζευγαρι εχει μολις κανει ερωτα για πρωτη φορα στην κρεβατοκαμαρα της γυναικας και ξαπλωνουν κι οι δυο εξαντλημενοι κι αγκαλιασμενοι.
Σε καποια στιγμη τα ματια του νεαρου πεφτουν πανω στην κορνιζα που βρισκεται στο κομοδινο. Ειναι μια φωτογραφια ενος αντρα αρρενωπου , με γενεια και πονηρο χαμογελο.
" Δεν πιστευω να εισαι παντρεμενη...." κανει ο νεαρος " και να ειναι o αντρας σου αυτος? "
" Οχι , χαζουλη , δεν ειναι ο αντρας μου , δεν ειμαι παντρεμενη " του απαντα εκεινη.
" Τοτε καποιος ιδιαιτερος γκομενος ? " ξαναρωταει εκεινος διστακτικα.
" Οχι , οχι , που παει ο νους σου....."
" Αδερφος , πατερας σου , θειος ? "
" Τς , τς , τς....μαντεψε ξανα " τον τσιγλαει εκεινη.
" Μμμμ....καποιος φιλος σου αγαπημενος τοτε? " aναρωτιεται πλεον ευλογα ο
νεαρος.
" Οχι βρε ανοητο παιδι , εγω ειμαι , πριν την εγχειριση!"
-
10-02-2010, 20:46:49
Senior Member
Θα πρέπει να ξεκινήσετε την προετοιμασία για το Πάσχα.
Προσέξτε καλά την foto
old pc.jpg