-
21-05-2012, 21:00:28
VIP Member
Re: Asties,Paraksenes,Entiposiakes Fotografies & Anekdota!
F1 αλα Ελληνικα ....
Ο Δ. Μητσάρας με τη Halara GP μπαίνει στα πιτς ......
-
-
22-05-2012, 11:31:31
VIP Member
Τα ποντίκια
Ο ενοικιαστής καλεί τον ιδιοκτήτη της κατοικίας όπου διαμένει αγανακτισμένος.
- «Δεν πάει άλλο η κατάσταση. Το σπίτι έχει γεμίσει ποντίκια.»
- «aποκλείεται δε σε πιστεύω», απαντά ο ιδιοκτήτης.
- «Κάτσε και θα δεις.»
Πηγαίνει ο ενοικιαστής στην κουζίνα παίρνει ένα μεγάλο κομμάτι τυρί. Κόβει ένα κομματάκι και το πετάει χάμω. Σε κλάσματα δευτερολέπτου ένα ποντίκι το αρπάζει και εξαφανίζεται.
- «Σιγά του λέει ο ιδιοκτήτης! Κάνεις έτσι για ένα ποντικάκι;»
- «Περίμενε», απαντά.
Κόβει δύο κομματάκια τυρί τα πετάει χάμω. Ξεπετάγονται αμέσως δύο ποντίκια τα αρπάζουν και εξαφανίζονται.
- «Σιγά μωρέ. Πως κάνεις έτσι για δύο ποντικάκια!»
- «Δύο; Περίμενε και θα δεις.»
Κόβει τέσσερα κομματάκια τυρί τα πετάει χάμω. Τέσσερα ποντίκια ορμάνε αρπάζουν το τυρί και φεύγουν.
- «Ε καλά. Και τι έγινε; Για τέσσερα ποντίκια κάνεις τόση φασαρία;»
- «Τέσσερα; Για κοίταξε.»
Μοιράζει όλο το υπόλοιπο τυρί σε πολλά κομματάκια και τα πετάει χάμω. Αμέτρητα ποντίκια εμφανίζονται και αρπάζουν τα τυράκια. Ανάμεσα τους και ένα ψάρι!
- «Έεεεπ! Τι γυρεύει το ψάρι εδώ», ρωτάει ο ιδιοκτήτης;
- «aσε το ψάρι τώρα και δες τα ποντίκια. Για την υγρασία θα τα πούμε αργότερα!»
-
23-05-2012, 11:25:18
Senior Member
Μόλις έλαβε ο Αλέξης Τσίπρας τη διερευνητική εντολή για τη διαπίστωση της δυνατότητας σχηματισμού κυβέρνησης που να έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής, συναντήθηκε με τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής και τους είπε: «Ελάτε όλοι να δούμε αν μπορούμε να σχηματίσουμε κυβέρνηση.» Αμέσως ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος σηκώνονται και πάνε προς το μέρος του. Μόλις τους βλέπει ο Τσίπρας τους λέει:
- Πού πάτε κύριοι;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
- Σαμαράς – Βενιζέλος : Μα εσύ δεν είπες να έρθουμε όλοι;;;;
- Τσίπρας: Όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι εκτός από τους μνημονιακούς!!!!
Τότε σηκώνεται ο Μιχαλολιάκος. Τον βλέπει ο Τσίπρας και ρωτάει:
- Επ επ επ επ επ!!! γιατί σηκωθήκατε εσείς;;;;!!!!!
- Μιχαλολιάκος: Αφού είμαι αντιμνημονιακός!!!
- Τσίπρας: Όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι, αλλά όχι και όσοι είναι φασίστες!!! Εννοώ όσους είναι αριστεροί!!!
Με το που λέει αυτό, η Παπαρήγα πάει να φύγει.
- Τσίπρας: Εσείς πού πάτε τώρα;;;;!!!!!!
Παπαρήγα: Αφού δεν είμαι αριστερή εγώ, είμαι κομμουνίστρια!!!
Τότε γυρίζει σε όλους ο Τσίπρας και λέει:
- Ρε παιδιά, ελάτε να οργανωθούμε να κάνουμε μια κυβέρνηση της προκοπής!! Όλοι!!!!!!
-
08-06-2012, 14:12:11
VIP Member
-
Τελικα είμαστε αθεραπευτα Ελληνες .....
Διαβαστε τα πρώτα ανέκδοτα για Κανέλλη-Κασιδιάρη......
*Εγώ πάντως τον βρήκα πολύ κ@υλ@τον τύπο.....δυο γυναίκες στο πλατό, η μια
έφυγε μούσκεμα και η άλλη αναψοκοκκινισμένη!!!!
*-Σερβιτόρος: γεια σας τι θα πάρετε;
-Κασιδιαρης:ένα Freddo capuchino με καννελη καλά χτυπημένο..
-Δουρου:εγώ ένα νεράκι ευχαριστώ..!
*Κάποτε μιλούσαμε για το χαστούκι της Λιανή τώρα μιλάμε για τα χαστούκια της Λιανας....τυχαίο!!!!
*Άλλη τις τρώει και ζορίζεται (Κανέλη) και άλλη τις τρώει και δροσίζεται (Δούρου)...!!
*Ευτυχώς δεν ήταν πιο δυνατές οι σφαλιάρες, γιατί αν δεν μπορούσε να καπνίσει η Λιάνα μετά, θα κατέρρεε και η καπνοβιομηχανία.
*Ναι αστυνομία; ΒΟΗΘΕΙΑ! Ο Παπαδάκης είμαι. Στείλτε ΑΜΕΣΩΣ περιπολικό στο στούντιο του ΑΝΤ1. ΤΩΡΑ! Να πάρει την Κηφισίας έχει μπόλικη κίνηση.
*Πότε ήταν η πρώτη φορά που χέστηκε πάνω του ο Τσακ Νόρις; Όταν σηκώθηκε όρθιος ο Προκόπης Παυλόπουλος!!!!
*Από Δεύτερα ξεκινάει η νέα εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη....''Πάμε Μπουκέτο''!!!!
*Αν η Κανέλλη αντί Ριζοσπάστη κρατούσε 5κιλο Βήμα της Κυριακής φουλ έξτρα-Μαντόνα-Βημαγκαζίνο-Βημαγκουρμέ-Βημαψαροντούφεκο θα σας έλεγα
*Ο Κασιδιάρης βάρεσε λένε μια γυναίκα.... για πια γυναίκα λένε την Κανέλλη; χαχαχαχαχαχαχαχαχα......
*Ax κανελάκι κανελάκι ξύλο που το φας.... το χέρι του Κασιδιάρη με ριζοσπάστη μην χτυπάς
*Σαν άλλος σούπερμαν ο Παυλόπουλος σηκώθηκε, έδωσε 3 φάπες στο Κασιδιάρη, έφερε χαρτοπετσέτες στη Δουρου χωρίς να προλάβει να τον δει κάνεις
*Πάντως ο Κασιδιάρης πάρα την αντίθεση της Αλέκας κατάφερε να «ΕΝΩΣΕΙ»
την Αριστερά...!!!!
*Ένταλμα σύλληψης Κασιδιαρη-5 λεπτά.....
Ένταλμα σύλληψης Τσοχατζοπουλου-10 χρόνια!!!
*Ρε 'σείς έχω "φάει" σκάλωμα..
Τα μαλλιά του Παυλόπουλου ήταν πάντα Άσπρα
ή Άσπρισαν σήμερα μόλις σηκώθηκε ο Κασιδιάρης...;
*Μετά την εκπομπή "ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ" της Βίκυς Χατζηβασιλείου, τώρα έχουμε και την εκπομπή "ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΕΤΟ "με τον Γιώργο Παπαδάκη!
*Όπως η Βουγιουκλάκη ερωτευόταν όποιον την χαστούκιζε πλάκα θα χει τώρα και η Καννέλη να δηλώσει φουλ καψούρα με το Κασιδιάρη....!!!!
*Στο Θιβέτ αύριο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Του ζήτησε συμβουλές ηρεμίας ο Δαλάι Λάμα
*Δεν ήταν Ριζοσπάστης αυτό με το οποίο βάρεσε η Κανέλλη τον Κασιδιάρη.
Τα χαρτάκια από τα στριφτά τσιγάρα της ήταν.
*Αν ανέβουν τα ποσοστά ΚΚΕ μετά το ξύλο του Κασιδιάρη, ο Σαμαράς θα
κάνει φάλαγγα στον Παυλόπουλος που δε σηκώθηκε να τις φάει & αυτός
*Δεν στέλνουμε τον Κασιδιάρη να μιλήσει με την Μερκελ; Λέω εγώ τώρα.... :P:P
*Αυτή τη στιγμή τσακώνονται μπροστά μου δυο γειτόνισσες . Έχω μείνει Προκόπης
*Δήλωση Παυλόπουλου:"Δεν ξέρω τίποτα για το ξύλο!! Εγώ κοιτούσα τη
Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου.. που κοιτούσε την
Πετροβασίλη!!
*Ναι γεια σας, ΑΝΤ1 εκεί;
-Μάλιστα...
-Τι κάνετε;
-ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ!!!
*Ο Προκόπης θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα μπει αυτοπροσώπως στο Μαντάμ Τισό...
*Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, δεν κουνιέμαι με τίποτα. Είμαι ο Προκόπης Παυλόπουλος.
*ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο SENSEI ΠΑΚΗΣ,ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΕΝ. 3 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ
ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ&ΕΔΙΩΞΕ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΛΛΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
*Μετά το ''πετάει ο γάιδαρος, πετάει'' τώρα θα έχουμε και το ''κινείται ο Π
-
17-06-2012, 11:37:17
VIP Member
-
17-06-2012, 20:16:01
Senior Member
Ο μικρός δεν μπορούσε να κοιμηθεί μέχρι αργά την νύχτα
Η μαμά του προσπαθεί να το ηρεμήσει
- Σώπα παιδάκι μου, όπου να 'ναι θα 'ρθει ο μπαμπάς και θα μας πει ένα παραμύθι.
- Τι παραμύθι;
- Πού ήταν μέχρι αυτή την ώρα
-
17-06-2012, 22:14:15
VIP Member
Ενας βιολογος καθηγητης Πανεπιστημιου κανει ερευνα στη υπαιθρο για τα βιολογικα προιοντα..Ψαχνοτας εκει στην υπαιθρο βραδιασε και ειναι κοντα σε ενα δασος μακρυα απο καποια πολη η χωριο..Προχωρωντας σ ενα ραντζο βλεπει μια αγροτησσα και την πλησιαζει για να της ζητησει να τον φιλοξενησει για το βραδυ.. Αυτη δεχεται με χαρα,, κουβεντιαζουν τρωνε παρεουλα και οταν πλησιαζει η ωρα για ξεκουραση η κοπελα λεει στον καθηγητη με νοημα πως αν ηθελε να κοιμηθουν στο κρεββατι της δεν υπηρχε κανενα προβλημα..Ο κ. καθηγητης την ευχαριστει βεβαια και της εξηγει πως οι Ακαδημαικοι ειναι απλοι ανθρωποι και πως μπουρουσε να κοιμηθει στον καναπε για να μην την ενοχλει.. Το επομενο πρωι ξυπναει ο καθηγητης και βλεπει ενα πλουσιο προγευμα και την κυρια πολυ ελαφρα ντυμενη να τον περιμενει..Α!!! λεει ο βιολογος πες μου τωρα οτι ολα αυτα ειναι απο βιολογικη παραγωγη?? Μα φυσικα απανταει περηφανα η αλλη..Κι ο ακαδημαικος .. αγωνιω να τα δω ολα αυτα,, Τελος παντων αρχιζει η κοπελλα την περιηγηση>>> Εδω ειναι το μποστανη ,, εδω ο ελαιωνας .. εδω η φαρμα των ζωων,, εδω το κοτετσι... Μια!!! μια στιγμη πεταγεται ο βιολογος,,, πολυ περιεργο κοτετσι εχεις κυρια μου ...βλεπω 10 κοτες αλλα και 10 κοκορες,,, γιατι αυτο??? Και γυναικα: να Βασικα ο ενας γ@μαει.....οι αλλοι ειναι Ακαδημαικοι!!!!!!!!!!!!!!
-
22-06-2012, 12:26:13
VIP Member
Μπαμπά, τι είναι η πολιτική;
Ένα δωδεκάχρονο παιδάκι βλέποντας τις ειδήσεις ρωτάει τον μπαμπά του:
- Μπαμπά, τι είναι η πολιτική;
Ο πατέρας, που είναι φανερά ικανοποιημένος που ο γιος του δείχνει σημάδια ωρίμανσης, του απαντάει με ένα παράδειγμα:
- Κοίταξε παιδί μου. Μια χώρα είναι σαν μια ...
οικογένεια. Πάρε για παράδειγμα τη δική μας. Η μαμά, είναι σαν την κυβέρνηση, κανονίζει τα πάντα μέσα στο σπίτι.
Εγώ, ο πατέρας, είμαι σαν το μεγάλο κεφάλαιο, στηρίζω την οικονομία του σπιτιού.
Η υπηρέτρια, είναι σαν την εργατική τάξη, κάνει όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν.
Εσύ, είσαι η κοινή γνώμη που παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν γύρω της.
Τέλος, το μωρό που έχουμε σπίτι συμβολίζει το μέλλον της χώρας.
Σκέψου τα όλα αυτά το βράδυ, και αύριο θα συζητήσουμε για τα συμπεράσματα που έβγαλες, εντάξει;
- Εντάξει μπαμπά, απαντάει ο μικρός, και σκεφτικός πηγαίνει στο κρεβάτι του.
Στη διάρκεια της νύχτας και ενώ σκεφτόταν τα σοφά λόγια του πατέρα, ακούει κλάματα από την κούνια του μωρού.
Σηκώνεται πάνω, πλησιάζει την κούνια και βλέπει ότι το μωρό έχει λερωθεί..
Πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα να το πει στην μητέρα του, ανοίγει την πόρτα και βλέπει μόνο τη μητέρα του στο κρεβάτι να κοιμάται. Ο πατέρας άφαντος!
Τον πιάνει πανικός!
Από την μισάνοιχτη πόρτα του δωματίου υπηρεσίας, ακούει ύποπτους θορύβους. Πλησιάζει, κοιτάει και βλέπει τον πατέρα του με την υπηρέτρια στα τέσσερα! Κάγκελο ο πιτσιρίκος!!!
- "Τι να κάνω;", σκέφτεται, "να ξυπνήσω την μαμά; θα δει τον μπαμπά με την υπηρέτρια, να διακόψω τον μπαμπά; ντρέπομαι, και ποιος θα αλλάξει το μωρό;;;, εγώ δεν ξέρω να το κάνω ..."
Αποφασίζει, λοιπόν να κάνει την πάπια και πάει για ύπνο. Το επόμενο μεσημέρι, μετά το φαγητό, λέει ο πατέρας στον γιο:
- Λοιπόν; Σκέφτηκες αυτά που σου είπα εχθές;
- Ναι πατέρα, τα σκέφτηκα.
- Και τι συμπέρασμα έβγαλες;
- Όταν η κυβέρνηση κοιμάται,
το μεγάλο κεφάλαιο πηδάει την εργατική τάξη,
η κοινή γνώμη αδιαφορεί,
και το μέλλον της χώρας είναι βυθισμένο στα σκατά!!
-
01-07-2012, 10:09:36
Senior Member
Γυναίκα: Δεν αντέχω άλλο κύριε πρόεδρε, θέλω διαζύγιο...
Κάθε μέρα με κάνει τόπι στο ξύλο, από το πρωί ως το βράδυ με δέρνει, δεν αντέχω άλλο.
Πρόεδρος: Κατηγορούμενε τι έχεις να πεις για όλα αυτά;
Κατηγορούμενος: Μην την ακούτε κύριε πρόεδρε, από το πολύ ξύλο δεν ξέρει τι λέει.
-
03-07-2012, 11:37:12
VIP Member
χωρίς πολλά λόγια...Attachment 234964