ke pios sou eipe esena oti kitane an eine np i oxi
kathimerina alazoun tis gnisies kartes ke kathimerina stamatane hsn ,eite apo ta public eite apo ta np
ksero ena public pou den exi stamatisi kamia gata
den pezi rolo pleon an eine public i oci
thema tixis me tis alages karton ,ke thema imeron mexri na tis alaksoun oles ,
fisika eipame mpori na sothi ke kanena fileto pou mpori na anigi ena orismeno pososto karton ...an den exoun kana atou extra sto maniki tous akoma!!!!
ke sou dino dikio yparxoun para polla np akoma pou kelaidane !!!!!!!!
Orthos lalei o filos Denis .........
με programmer που γραφετε η γἀτα γράφεις και την tita ?
και με rs232 σε usb γίνετε ? γιατί διάβασα κάπου ότι δεν γίνετε. Και οι περισσότεροι υπολογιστές (και μητρικές δεν εχουν πλεον rs232 θύρα. Τι θα κάνουμε αν ισχύει αυτό και θέλουμε να γράψουμε μια τίτα (αν πάρουμε και αν..)
συγνωμη το εβαλα 2 φορες κατα λάθος !!!!
voithia
se mia carta prospathisa na grapsw ena file.gam me Cas Interface Studio 8.7 alla mou kolise.
ota tin xanavala mou grafi no atr pw mporo na to deiorhoso?
Οι περισσότερες καινούριες μητρικές αν δε βγάζουν σειριακή θύρα, έχουν πάνω τους serial port connector(com1), οπότε με ένα serial module cable βγάζεις σειριακή θύρα στο πίσω μέρος του κουτιού
![]()
Afou kanete to bhma poy anefere o filos Douros. me phoenix reader sta 3.57 Mhz, grafete h TITA me loader T3loader2 : http:rar .....Prota kaneis "erase" meta tou orizeis to fakelaki ta arxeia pou exeis kai "Burn" . Sto telos soy bgazei message "Cannot clear" alla paizei kanonikotata..