Κάποιος μπουνταλάς εδώ μέσα που νομίζει ότι είμαι της ΝΟv@ να τον πληροφορήσω επιπλέον ότι εχω και στο ΕφΜπιΑι άκρες.
Τι άλλη μαλακία θα ακούσω Θεε μου.
Καλή σας μέρα![]()
Ena magalo euxaristo ston webserfer giati autos pou mou estile to fileto auton mou eipe na euxaristiso
euxaristoooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooapo germany
ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ........ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ........ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.....ΦΙΛΕ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΦΩΣ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ
re pedia kai ego thelo foithia mpori kai pios na voithisi?
kalimera an einai eukolo na mou to steili kapoios.euxaristo.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα…!!!
Εάν θέλει κάποιος σας παρακαλώ πολύ επιδει είμαι καινούργιος και δεν ξέρω, εάν μπορεί στείλει μου και σε εμένα να δω και εγώ λίγο φως με την gamma…
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων…
Δημήτρης
pedia kalimera an kapoios mporei as steilei kai se mena eyharisto opos kai na hei [email protected]
καλημερα παιδια κι απο εμενα εστειλα πμ σε καποια παιδια αλλα δεν μου απαντισαν αν καποιος μπορει να βοηθησει κι εμενα τον φτωχο ας μου στειλη ενα πμ να του στειλο το μαιλ μου μιπως δω κι εγω λιγο φως ευχαριστο εκ τον προτερων