kalispera sto forum kai se mena ena PM to arxeio tou webserfer tha sas imoun evgnomon giati paideyome tria meronyxta kai ola mayra!!! exo dokimasi para pola files alla tipota ...synexiste tin kalh doyleia .thanks!
kalispera sto forum kai se mena ena PM to arxeio tou webserfer tha sas imoun evgnomon giati paideyome tria meronyxta kai ola mayra!!! exo dokimasi para pola files alla tipota ...synexiste tin kalh doyleia .thanks!
Oi kartes mou apo smartcard-store fws den blepoun me tipota...
Δώσε μας και μας τα φώτα σου φίλε ANdrdive παρακαλώ......
,,,,,,,,,,,,,,,,
Ρε Μάγκες λίγη αξιοπρέπεια. Αν είναι να πεθάνουν οι γάτες να πεθάνουν με το κεφάλι ψηλά!!
Tha broume lisi more, dont skas ...
Bre paidia an paizei kanena arxeio kai 8elete steilteto kai se mena na xestravo8o. eyxaristw.
kalispera se olous!!
exete katalavei se ti peripetia vazete ton eayto sas me to na stelnete pm me to email sas se kapoion agnosto kai na zitate kati paranomo??
exete katalavei oti i gata ekleise giati egine poli efkolo gia ton opoiodhpote i oli istoria??
exete katalavei pou dimosievete ta prosopika sas stixeia??
kai telos panton den vlepete posoi zitane to arxeio kai posoi lene oti den ekane tipota gia aytous!!
sas doulevoun kai mazevoun ta email sas!! kai exoun kai apodeikseis!!
kali tyxh me ton eisagelea eyxomai se olous giati an den tin pathete tora tha tin pathete argotera etsi poy kanete!!!
aposyromai sthn siopi mou!!!
kalo vradi.