Originally Posted by
blend1
Υπαρχουν δεκτες που να αναφερουν το HSN της καρτας?
Εχω την εντυπωση οτι το βλεπω στο μενου το δεκτη μου με την ονομασια "....αστο καλυτερα δεν το λεω"
Το "...αστο (λοιπον) καλυτερα δεν το λεω" της καθε καρτας ειναι και αυτο που ουσιαστικα καθοριζει αν βλεπει
φως. Μαλλον καλα καταλαβα λοιπον.
Δεν μου μενει λοιπον παρα να ψαξω να βρω ποια "...αστο (λοιπον) καλυτερα δεν το λεω" δινουν φως και ποια
οχι.
Παρατηρω τις τελευταιες μερες να παιζουν συγκεκριμενες λεξεις μεσα στα περισσοτερα μηνυματα των χρηστων.
Κατακορων χρησιμοποιουντε οι λεξεις "σκοταδι", "φως", "ασχετος", "σχετιικος", "φιλετο", "HSN" και αρκετες ακομα λεξεις
και τεχνικες ορολογιες.
Επισης παρατηρησα το φαινομενο του σχετισμου και του ασχετισμου με ειρωνικη διαθεση απο τους υποστηρικτες του σχετισμου
σε πολλες των περιπτωσεων. Παραπονα και παλι των σχετιστων για την μη συχνη επισκεψη των υπολοιπων μελων κ.α..
Αγαπητοι μου,
Το forum διαθετει δυσχρηστη πλατφορμα και ανυπαρκτο κατα την γνωμη μου ιστο που κανει τον ασχετο να ζει στο σκοταδι του.
To οτι θα δει φως ειναι κατι σχετικο με το αν εχει απειρο χρονο να ψαχνει και να συνδεεις τα κομματια της γνωσης ως ενα παζλ.
Απειρα θεματα, αμετρητα "sticky", ανυπαρκτο begginers, ολα ειναι σχεδον λιγο απ ολα. Ειναι γνωστο οτι δεν εχουμε ολοι τις
ιδιες μαθησιακες ικανοτητες αρα εφοσον καποιοι απο εμας δεν διαθετουμε πολυ ελευθερο χρονο... δεν πολυασχολουμαστε.
Σκεφτειτε ομως και αυτο.
Αν επισκεπτομασταν συχνα η τελος παντων συχνοτερα οπως επιθυμουν οι σχετιστες το φορουμ τοτε το traffic θα ηταν
ενα επιπλεον ζητημα που θα πρεπει να λυσουν οι ηθινοντες μιας και στο ενδεχομενο καθημερινη συνεχης επισκεψη 300+ μελλων
το forum...τραβαει ζορια και μαλιστα χοντρα!
Επισης
Η συχνη αναφορα σας-παραπονο για τις περιστασιακες επισκεψεις μελλων στο forum εχει αρχισει να κουραζει. Δεν βρισκω
πολλες διαφορες ενος forum απο ενα καφενειο. Οπως σ ολες τις εκφανσεις της κοινωνικης συνυπαρξης των ανθρωπων
οπως στο καφενειο οπου υπαρχουν καθημερινοι θαμωνες, σταθεροι πελατες, περιστασιακοι και νεοι κατι παρομοιο συμβαινει και εδω
... μονο που στο καφενειο ποτε δεν μου τραβηξε το αυτι ο καφετζης γιατι ειχα να φανω καιρο για να πιω τον καφε μου στο
μαγαζι του.
Στο καφενειο επισης παιζετε το καλυτερο ΤΑΒΛΙ που τυγχανει να το γνωριζουν περισσοτερο οι θαμμωνες δηλαδη αυτοι που
δηλωνουν σχεδον καθημερινη παρουσια και οχι αυτοι που σπανια πατανε το ποδι τους εκει.
Αυτοι ερχοντε απλα για τον καφε τον πινουν και... φευγουν.
Γιατι θα πρεπει να συμβαινει κατι διαφορετικο εδω?
Αφαιρεσε sticky, δημιουργεισε σωστο ιστο και εχε την ελπιδα συντροφια τιποτα παραπανω.
Καλο ξημερωμα και σ' ευχαριστω που σταθηκε το βλεμμα σου εστω και για λιγο εδω.