Τυχεροί όσοι είδαν φως!Εγώ ότι και αν δοκίμασα,μαύρο σκοτάδι έχω ακόμα...Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό.Δύσκολοι καιροί...
Τυχεροί όσοι είδαν φως!Εγώ ότι και αν δοκίμασα,μαύρο σκοτάδι έχω ακόμα...Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό.Δύσκολοι καιροί...
Proteino na anoiksete ena neo thema sto Troubleshooting-and-Problems
.. oxi vevaia ellinika
Oso perissoteroi grapsoun, toso syntomotera tha vrethei lysi
Ta meli pou einai premium ehoun etsi ki allios eidiki metaheirisi![]()
Fysika kai den einai epivevaiomeno,(pos tha mporouse alloste)kai to metafero me megali epifylaxi .
Yparxei fimi poy kykloforei gyro gyro kai leei pos ti deytera papala ,skotadi ,mayrila .
Elpizo na diapseystei peritrana kai na einai alli mia anoiti radio arvyla ...
gia sas ke apo emena eos tora den zitisa kapia boithia giati tora den kegome alla diavazo ti ginete ke ta pragmata ine polidiskola
alla edo stin germania kiklofoti mia fimi ton 140E gia dio xronia molis matho ti akrivos pazi tha sas emimeroso filika atlanti1
Γεια χαρα σε ολη την παρεα! Δεν συμμετεχω και πολυ τις τελευταιες μερες καλυτερα ειναι να μπαινουν αυτοι που εχουν προβλημα γρηγορα (οπως εγω τις πρωτες μερες που ειχα σκοταδι και δεν μπορουσα με τιποτα να μπω στο forum). Σημερα λοιπον καθησα και διαβασα τις σελιδες που δεν ειχα διαβασει. Καταρχην θελω να σας πω οτι εχει πολυ πλακα να διαβαζεις πολλες σελιδες μαζεμενες. Δευτερον καταλαβαινεις οτι υπαρχουν καποια ατομα που πραγματικα βοηθουν και βεβαια καταλαβαινεις ποιοι κανουν ΚΑΚΟ* εμποριο. Λοιπον για να μην σας κουραζω πολυ, γιατι θα μπορουσα να γραψω μυρια πραγματα, ενα πραγμα εξηγει ξεκαθαρα πως ειναι τα πραγματα. Σε ενα ποστ διαβασα. "Ετσι ηρθε το τελος των gamma cards (αναφερεται επειδη τα αρχεια βγηκαν στο διαδυκτιο και οποια αρχεια βγαινουν καιγονται μετα απο λιγο καιρο). Παρτε λοιπον και ενα αρχειο των titanium ( και το ανεβαζει σε αυτο το θεμα). Αραγε υπαρχουν συμφεροντα?
1. Συμφωνω στο πως χαθηκε το παιχνιδι των gamma cards. Δεν μας ειπες ομως φιλε μου ποιος τα εδωσε αυτα τα αρχεια στο ιντερνετ? Οι περισσοτεροι που γραφουμε και ζητουμε αρχεια σε αυτο το site δεν ξερουμε ουτε τα βασικα κι εσυ μας μιλας για διακινηση αρχειων? Δεν μακρυγορω αλλα σου λεω οτι τα αρχεια τα εβγαλαν "αυτοι που τα ειχαν" (Γιατι αραγε....?) και αυτοι δεν ειμασταν "εμεις".
2. Ολοι εσεις λοιπον τωρα ζητατε και τα ρεστα? Απο ποιους δεν μας ειπες. Απο εμας που εχουμε τις καρτες σας αλλα δεν βλεπουμε αλλα αντιθετα ακουμε εσας που ειστε ανετοι και βλεπετε ακοπα με τα αρχεια που ακομα εσεις οι ιδιοι δεν τα εχετε ανεβασει στο ιντερνετ.
3. Μιλαω για κακους εμπορους (πλιατσικο) και δεν μιλω για ανθρωπους που βλεπουν σοβαρα το θεμα. Εγω καρτα πηρα απο ανθρωπο εδω μεσα., ΚΥΡΙΟ, χωρις πολλα πολλα.
4. Οι gamma τελος και σιγουρα θα βγαλετε κατι παρομοιο, να θυμαστε ομως οτι το "παθημα των τελευταιων μηνων γινεται μαθημα" για ολους μας
kai egw symfono file moy kai egw thn gata thn pira apo enan typa moy thn poylhse asta na pane kai edw kai kana 6 mhno den moy shkonh oyte thlefono kai prospatho monos mpas kai kano tipota alla sas akoyo kai merika pramata moy fenonte kinezika!!pantws me exoyn bohthish palikaria apo edw kai toys eyxaristo..
prosoxiiiiiiiiiiiii............ yparxh shmerino files pou einai ios kai katastrefh tis kartes opws kapoio pou eixe bgei to dekembrio...oti deite shmerino mhn to perasete...
(gammaloader nova.rar)