mdrmc mia erothsh exo 2 kartes 1 me os 1.7 kai 1 me os1.4 pia na krathso kai pia na petaxo kai oi 2 me ola ta arxeia den paizoyn kai an allazei os apo 1.7 se 1.4?
mdrmc mia erothsh exo 2 kartes 1 me os 1.7 kai 1 me os1.4 pia na krathso kai pia na petaxo kai oi 2 me ola ta arxeia den paizoyn kai an allazei os apo 1.7 se 1.4?
voithise ton filo mas deathkernel
Ok filos oti peis :)...
Opoios exei 1.7 kai den tou paizei as kanei afta pou lene edw ..... se allous doulepse se allous oxi... to arxeio pou tha fortosete omws einai afto tu mdrmc po anevike edw mesa kai tosos doros egine....
kai i nekri anaStinonte akomi idesssssssss re gammata
valllllleeeeeeeeeeee geeeeeee valeeeeeeeeeeeee OMEGAAAAAAAAAAAAAAAAA
me 1.7 edo kai ola kala me palio arxeio kai logged line.... file trigpan mporei na iparxei fos mi paradinese
valte tsitaaaaa valteeee tsitaaaaa
(tha sou dosoun afti pou kseroun toso kairo doulias sto piato?????????????????
hahahahahaha )
Oriste apantisi! i idea tou forum pia einai filtate mdr? xtypiemai kai kopiazw (SEVASTO!) na vrw kati kai afou to vrw, mpainw kai mostrarw tis kryfes gnwseis mou stous potapous kai tipoteneious pou perimenoun apo katw? i MOIRAZOMAI tis gnwseis gia na voithithoun kai aftoi pou xreiazontai?
Entelei pou einai i allileggih tou forum? Edw mesa den mas enonei kapoios koinos skopos? I eimaste oi "men" kai oi "de"? Oi men pou (ok me arketo kopo) mathane polla kai oi de pou den prolavan i DEN TOUS EIPAN kai apla xtypiontai akoma, parakalane klp.
Tespa, varethika... kante oti thelete. Apla prepei na 3erete oti polla ap ta provlimata pou exoun prokeipsei den 8a yphrxan an i gnwsi itan koino agatho kai oxi shmaia...
VRe filos exeis lathos... oi men kai oi den exoun na kanoun me tous anthrwpous ths niveas pou parakolouthoun to ti dinetai edw mesa kai to kleidwnoun meta apo ligo .. den riskarei o allos efkola na sou dwsei thn pliroforia oxi giati tin krataei gia afton alla giati fovate oti tha xasei kai afta pou exei... an afth h info pesei se lathos xeria