καληνυχτα μαγκες.doyros κουραγιο φιλε.το πρωι κερνω καφε.οι ρακες κομμενες τωρα.εχεις αλλα καθηκοντα.
xaniaras euharisto polu!tha sou po ayrio.
file xaniara ennoite oti sta 6 H evala to diko mou housounou pantws ta housounou einai idia kai me prin tsekarismena polles forres
Φίλε xaniaras, το επιβεβαιώνω κι εγώ. Είπα να δοκιμάσω το TNT από περιέργεια (μια extra τροφούλα ποτέ δεν ενόχλησε κανέναν) και όταν του έδωσα την πρώτη εντολή (logged data) από τις δύο που έγραψες, ενώ μου έβγαλε EMM SUCCESSFUL δεν άλλαξε τελικά ο prov00. Η δεύτερη εντολή έβγαλε NOT SUCCESSFUL οπότε δεν ασχολήθηκα άλλο μαζί της. Με παραξένεψε το γεγονός, οπότε άνοιξα στα γρήγορα ένα log του Οκτωβρίου και βρήκα από εκεί άλλη εντολή την οποία την έστειλα με το EMK και αμέσως μου άλλαξε prov00. Βέβαια φως δεν είδα και λογικά ο prov00 του Οκτωβρίου είναι ψόφιος (θα κοιτάξω αύριο που θα έχω το κουράγιο για νεώτερο log), αλλά το κατέθεσα μόνο και μόνο επειδή είναι παράξενο που με τη δικιά σου εντολή δεν αλλάζει ο prov00 και παραμένει ο ίδιος που έχει επάνω το αρχείο αμέσως μετά το φόρτωμα. Ξέρεις τι μπορεί να φταίει;
re gamo thn poutana m ..me afto to cas ...ti diaolo to agorazete ?? mono gia kana cam update kanei.
gia gates-slylous-tites-kotes ..mamiete//pote den to sympa8isa...ena smart mouse ton 12 euro exo
kai ena paliolaptop HP me win 98 ALLA exei thn terastia 8ura LPT1 parakalo kai thn PASIGNOSTI ypergrigori COM 1
POU ftanei thn megali upertaxythta 11200kps ...MAMAEI to epiplo..kai pote den exi vgali provlima.
Afto to cas3 olo poutanario ta kanei ...prepei na exei megali texnologia.