μεγαλε δεν σου ειπα μεχρι ποτε θα παιζει αλλα αν ΘΑ παιζει, υπαρχει διαφορα νομιζω
μεγαλε δεν σου ειπα μεχρι ποτε θα παιζει αλλα αν ΘΑ παιζει, υπαρχει διαφορα νομιζω
Μιας και βλεπω οτι ασχολεισαι με τα dreambox, τι προτεινεις? να στραφω σε αυτη τη λυση ή περιεχει μεγαλο ρισκο?
mia ke eise neos ,prospathise se parakalo na thetis tis erotisis sou sto katalilo thema ,ke oxi opou nane !!
auto eine kanona edo sto forum ,den grafoume opou nane,prota diawazoume,wriskoume to thema pou mas endiaferi ke meta thetoume tis erotisis -apories mas
filika satgeo
Συγνωμη ρε παιδια αν λεω ασχετα πραγματα, αλλα το θεμα εδω δεν ειναι για γατες? Για την tita ρωτησα + dreambox (ασχετο εδω). Απαντηση για την tita ομως δεν πηρα
poly kalimera se oloys exw mia titanioum 3 tin vazw sto loader kai den tin diavazei, dinw mesw gas studio 3.68 mhz pali tipota mporei na voithisi kapoios an kserei?
Λοιπόν φίλε μου τα πράγματα είναι πολύ απλά μόνο που δεν κατάλαβα τι ακριβός θέλεις να κανείς, να διαβάσεις την τιτα ή και να την φορτώσεις? Και στις δυο περιπτώσεις θα φορτώσεις το Cas3 και μέσω του cas studio από Phoenix mode θα δώσεις 3.68MHz και hide. Τώρα στην περίπτωση που θέλεις μόνο να την διαβάσεις απλός θα ανοίξεις τον EMK Loader όπου θα δεις μόνο τα βασικά, Card irdreto ART, HSN, Prov00 και 10.
Αυτό δεν γίνετε με τον δικό του Loader όπου για να δεις στοιχεία όπως OS 03.0.1, ART κ.λ.π, θα πρέπει η καρδούλα να μην είναι χορτάτη οπότε θα κανείς erase και θα σου τα δείξει όλα. Προσοχή όμως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχεις φαγητό αλλιώς δεν θα έχεις φως. Αυτή είναι η δεύτερη περίπτωση που θέλεις να της φορτώσεις κάποιο φιλέτο. Το Cas3 σε Poenix mode, 3.68MHz, Hide πάντα και με τον Loader v.2 για Titanium2 αγνοείς τα μηνύματα error που βγάζει στην αρχή π.χ. μπορεί να μην σου αναγνωρίζει την κάρτα Unknown OS ή κάτι τέτοιο αλλά προχωράς κανονικά με erase πρώτα και μετά φορτώνεις ένα ένα τα αρχεία 3 το σύνολο και τέλος write, Bern ή κάπως έτσι. Λογικά όλα θα πάνε καλά. Αν στο τέλος βγάλει κάποιο μήνυμα λάθους αγνόησε το κλείσε τον Loader της tita και αν θες για επαλήθευση άνοιξε το EMK και κάνε επιτόπου reset.
Ελπίζω μιας και γράφω από κινητό να έχω γίνει κατανοητός.
Χαιρετώ
Ρε παιδια θα σας πω κατι χωρις παρεξηγηση. Ενταξει δεν ειμαι και παλιος εδω μεσα αλλα οσες φορες προσπαθησα να επικοινωνησω μαζι σας και να μαθω κατι ολο παρατηρησεις ελαβα και απαντηση καμια. Ολο πηγαινε και ρωτα αλλου, ψαξε αλλου και κτλπ. Αν δεν το εχετε καταλαβει οσοι απο εσας ειναι administrators και τελοσπαντων οσοι απο εσας κανονιζουν τα θεματα εδω μεσα οτι το site ειναι λιγο δυσνοητο. Οσο αν οι ερωτησεις που εκανα για παραδειγμα θα επρεπε να βρισκοταν αλλου, σας λεω το εξης. Η μια ερωτηση που εκανα παραπανω αν δειτε αφορουσε την titanium και η δευτερη το dreambox. Για την μεν δευτερη συμφωνω οτι δεν ηταν για εδω, αλλα η δευτερη ηταν. Η απαντηση που πηρα ηταν οτι δεν επρεπε να κανω την ερωτηση εδω. Ενταξει ρε παιδια για το dreambox να την κανω αλλου αν και δεν ειναι και τοσο κοπος να μου απαντησει και απο εδω, μια απλη ερωτηση ηταν. Οσο για την πρωτη ερωτηση (titanium) ακομα περιμενω. Υποτιθετε οτι βοηθαμε εδω μεσα και οχι λεμε εξυπναδες ο ενας στον αλλο. Οσοι λοιπον ξερουν και εχουν τη διαθεση να με βοηθησουν παρακαλω περιμενω την απαντηση σας, για τους αλλους λεω οτι εξυπναδες μπορω να οπω κι εγω
Α και για το satgeo δεν ανεφερομουν γιατι τουλαχιστον ηταν ευγενικος, αν και ξαναλεω οτι για την tita ρωτησα στο σωστο μερος