Ρε συ φίλε άμα ρίξεις μια ματιά στο φόρουμ, σε παρεμφερή θέμα θα βρεις την απάντηση σου
http://www.satsupreme.com/showthread...=56666&page=90
Ρε συ φίλε άμα ρίξεις μια ματιά στο φόρουμ, σε παρεμφερή θέμα θα βρεις την απάντηση σου
http://www.satsupreme.com/showthread...=56666&page=90
Eυχαριστω πολυ douros
φιλε μου για την πρωτη ερωτηση σου, τι θελεις να σου απαντησουν;; κανεις δεν ξερει αν θα πεζουν και μεχρη ποτε θα παιζουν. οποιος σου πει το αντιθετο και σε διαβεβαιωση οτι θα παιζουν κ.λ.π απλα σου λεει ψεματα. να ξερεις οτι στην πειρατεια δεν υπαρχουν εγγυησεις και στανταρ. οσο για το που μπορεις να βρεις την καρτουλα, ε μην περημενεις να σου πει καποιος ναι φιλε μου εγω η να παρε αυτο το τηλεφ. και καταλαβενεις τον λογο. ολοι οσοι εχουν και πουλανε τετοιου ειδους προιοντα φοβουνται και φυλαγονται και καλα κανουν. αλλα αν ησουν λιγο ποιο προσεκτικος θα εβλεπες οτι υπαρχη θεμα για το που μπορεις να βρεις την καρτουλα, εδω http://www.satsupreme.com/showthread...=56666&page=90
Φίλε μου θα προσπαθήσω να σου απαντήσω αν και απάντηση στην αρχική ερώτησή σου δεν υπάρχει γι' αυτό κάποιοι φίλοι εδώ μέσα σου απάντησαν έτσι. Ρωτάς αν οι τιτα θα παίζουν την ακατανόμαστη και αν ναι να σου πει κάποιος που μπορείς να προμηθευτείς μια. Υποχρέωσή σου να έχεις διαβάσει λίγο πριν ρωτήσεις γιατί μπορεί το θέμα σου να έχει απαντηθεί και μάλιστα πολλάκις. Αλήθεια πιστεύεις ότι κάποιος φίλος εδώ μπορεί να σου δώσει απάντηση σε αυτό το ερώτημα? Περισσότερο σαν να κοροϊδεύεις φαίνεται παρά μιλάς σοβαρά. (σαν λέω). Έτσι δεν μπορεί να σου πει ακόμα και να γνωρίζει κάποιο web shop γιατί είναι σαν να σου λέει ότι αυτή η καρτούλα θα παίζει και ...μετά.
Όσο για τον DM αυτό φαίνεται ότι το κατάλαβες. Λυπάμαι που δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά κατανόησαι και εσύ ότι πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο διαβάζοντας γιατί αλίμονο αν όλα αυτά θα πρέπει να μπαίνει στον κόπο ο κάθε φίλος να τα εξηγεί όσο καλή διάθεση και να έχει. Εγώ εδώ τώρα ναι μεν μιλάω για τιτα αλλά εν μέρη είμαι και λίγο off topic. Έτσι ζητάω συγνώμη από τα παιδιά του forum και αν κρίνουν οι υπεύθυνοι ότι πρέπει να διαγραφεί φυσικά και να γίνει.
Χαιρετώ
ean nomizeis oti se ironeytika signomi ala diavase ligo merika post prin kaneis erotisi kai meta rota na se voi8isoyn ta paidia edo kai an to vlepeis koyrastiko einai giati akrivos gemizoyme ta 8emata me spam kai diafora ala opos ayta poy grafo se ayto to post ala den anteksa giati pote ma pote den imoyn ironas kai prospa8o opos oloi edo mesa na voi8ame kai na antalasoyme apopsis kai empiries ala den imaste kai i nova.
giato file opos leei kai o satgeo prosehoyme tos kanones toy forum kai prota diavazoyme kai meta rotame.
zito signomi apo toys mod kai ipolipa meloi gia to off topik ala 8eorisa oti eprepe na apantiso
y.g kai oti hriastis edo imaste na se voi8isoyme
alitheuei oti oi gamma den tha doyleyoun seligo kairo?akousa oti i vano allazei kartes........... jeretai kati gia ayto?![]()
nai file exoun xekinisei edo kai kairo
kalispera se ollo to forum,kai 1000 signomi pou grafo edo.
exoun pesi sta xeriamou kati kartes PLATINUM kai i erotisi mou einai t mporo na peraso epano se autes tis kartes???????
euxaristo geia tis apantiseis sas
kai plloi 1000 signomi
επειδή έχω να ασχοληθώ μια βδομάδα να υποθέσω ότι υπάρχει φως???
βλέπω και ψιλοερημιά στο φόρουμ..... :-d