eisai sigouros oti paizei sta 6mhz!
ok, auto prospatho na kano. prospatho na ti grapso alla tipota. kolaei sto erase pano apo 10 lepta kai anagkazomai na ti stamatiso! sta 3.57 ti grafo, ekei den prepei?
File mou afou opos les eisai kai anisixo pnevma 8a eprepe prota na rikseis mia matia edo mesa pou exoun ginei apires sizitiseis i na rotages ta sosta vimata. Tora to pi8anotero einai na exei xasei to COCO tis i tita kai na 8elei epanegrafi, kai dixos na 8elo na se tromakso mporei kai na tin ekapses (na dimiourgises problima sto OS) kai ola afta epidi prospa8eises na tin diavasei o reader sou sta 3,75 eno 8elei 6MHz gia na leitourgisei. 3,87 (kapou ekei) den 8umamai prepei na fortoso Cas3 na to do gia na 8umi8o dinoume mono otan tin grafoume. Gia na min epanalamvano pragmata xilioeipomena prospa8ise na tis peraseis kainourio (allo) ksana fileto an telika den sou anoiksei kai ta vimata mia xara 8a ta vreis edo sto thread pou eisai.
Xaireto
tha faei kana petagma ston kouva vlepo gia na isixaso, m'exei spasei ta neura!
kala pio reader grafei sta 3,68? ego to phoenix exo, den kanei? mallon prepei na paro allo e?
e auto akrivos kano, den mporei na diagrapsei tin karta!
to exo sta 3.57 (opos leei kai to kristalaki apo kato) alla mou leei auto
ATR : No ATR !
unsupported Titanium OS found.
sto dekti mou leei "irdeto card"
kai otan kano erase arxizei alla den teleionei pota, to stamatao ego kai apo oti fenete pali ta idia meta!
Filaraki den exeis diavasei tipota (sou vazo 5). Me to Cas3 8a doseis Phoenix kai 3.68MHz kai hide. Meta 8a trekseis to exe titanium pou einai gia tis tita1 kai 2 kai legete akrivos Titanium 1 & 2 Card Progger 8a kaneis prota erase meta 8a fortoseis ena ena ta file opos einai oi pinakides tou Loader kai sto telos bern.
Xaireto
P.S. Agnoise ta no ART kai unsupported OS.
kala re file eheis ka8ari com rs232?
Polu sosti i paratirisi tou filou sakisvol giati xreiazete PC me rs232 com port allios... pame gi' alla. Prepei na vre8ei PC me ka8ari opos tin eipe o filos sakisvol allios den perno kamia ef8uni gia afta pou grafo. Sorry gia tin vasiki paralipsi, kamia fora nomizeis oti kapoia pragmata enoounte eno tipota den ennoeite.
Xaireto