min xanasxolise me afto.dokimase allo afou sou xanaklise
min xanasxolise me afto.dokimase allo afou sou xanaklise
Exo kai ego peripou to idio provlima me ton filo loukoumas exo duo kartes i mia pezi ena arxio prospa8o na peraso kai stin alli to idio arxio tin afino to bradu sto dekti kai to prwi pou sikonome einai pagomeno sto kanali pou to ixa afisi. Kano zapin alla tipota.
pedia exoume xanapei oti to idio arxeio DEN einai ipoxreotiko oti tha pezei stis gates
Αν θελετε πιο σπεσιαλ ανοιγμα σε μια καρτα καλα κανετε και ψαχνετε παλια αρχεια, αλλα αν δεν θελετε να παιδευεστε υπαρχει universal αρχειο που παιζει με καρφωτο prov και ψοφιο hsn. Βεβαια ειναι προχειρη λυση, αλλα αυτο τους εχει ησυχασει ολους απο τον τελευταιο χαμο που εγινε εδω μεσα.
Βασικα αυτο που κανω ειναι να "παντρευω" παλια αρχεια ετσι για να περναει η ωρα.
Που και που βαζω και κανα παλιο.
Σε ενα παντρεμα μου ανοιξε για μερικα λεπτα και μετα τελος.
Σε ενα παλιο (που καποιες γραμμες ηταν μεσα στο "παντρεμα") ειχε την ιδια συμπεριφορα.
Σημερα θα κανω μια μιξη απο γραμμες πολλων παλιων αρχειων να δω τι θα βγαλω.
Μαλλον τιποτα αλλα πλακα εχει.
Πρωτα πρεπει να κατανοισεις τι κανει καθε γραμμη και μετα να τις συνδιαζεις.
Τι να λεει που 10 γραμμες σου δινουν διαφορετικο hsn, και μονο η 10 μενει στη καρτα; Τεσπα, αν εχεις χρονο μπορει να κανεις πειραματα αλλα πλεον δεν υπαρχει αυτη η πολυτελεια.
Ετσι και αλλιως δεν χρησιμοποιω την καρτα για να δω.Εχω συνδρομη.
Την πλακα μου κανω για εκπαιδευτικους λογους.
mia aporia.. exei dokimasei kaneis na splitarei thn tita me ensyrmato card-spliter???