pes ta xrysostome !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pes ta xrysostome !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παιδιά , μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω log αρχεια.
κάποιο link ισως.
εχω log μονο του 01
xanarias na se rwtisw kati an i karta sto telos anti gia 89 bgazei 90 ti paei na pei?
ka8e evdomada 8a yparxei kai kapoios pou 8a exei fws.KSERETE ..giati??i akatanomasti den 8elise na ksodepsei xrimata polla .zitise ftina pramata..kai pire..ftina.auto omws den petixenei...an itan etsi oles oi akatanomastes 8a fiaxnane to idio.paradeigma:i viasat..otan xreiastike,efuxe sto nagra.to canal digital,efuge sto conax.AYTO OMWS TOUS KOSTISE LEFTA.I DOULEIA TOS OMWS E G I N E .
ontos paides an exei kanenas palia log as steilei kana link mpas kai mporoume oloi mazi na kataferoume kati.
πανω στη ωρα ανοιξε και η δικη μου για να δω το ματσακι...
να ευχαριστησω κι εγω τον φιλο meraklis για την βοηθεια!
τελικα η γατα ζει και βασιλευει!
Sostos as kanoume omadiki douleia kati tha kataferoume isos
Με αφορμή 2-3 σελίδες πίσω που είπε κάποιος για τα arenasport στον Hellasat, ενώ σε μένα παίζει το πακέτο γενικά,
στα εν λόγω κανάλια εμφανίζεται ως provider POLARIS (????) και όχι Bulsat, και φυσικά δεν παίζουν.
Κάνω κάτι λάθος?
olokliro edoh@@p://[email protected]/index.php/...-08-28-01.html
iordani ...doron adoron aderfe...edo o kosmos diavazei oti ton symferi...oi perisoteri edo einai gia na tsipmisoun to
filetaki tous kai na pane sto kanape tous na doun thleorasoula parea me to ouiska ki tous...
x8es egrapsa ti na kanun thn cb line..shmeara o allos rotouse pali prin apo 2, 3 selides
estanome malakas ego pou mpeno ka8imerina kai diavazo ola ta post olon ...merikoi exoun
mperdepsi to den mporo me to den ksero...to ti kani o allos sto smart mouse tou to 8eori panakia
kai dedomeno ..kai to kyriotero to metadidi la8os kai stous allous...exoume grapsi edo kai kairo
oti ta hsn telionoun ...den logarode arxeia pleon kai se ligo den 8a yparxei ver4 emms oute gia digma.
vgeni kai leei o allos...8eloun na poulisoun tita giayto den syntiroun thn gata...anegefale den mporis na syntirisis
kati an den yparxei trofi ...apo ton provaider(nivea)enoo .... o niveas tis klinei oxi oi empori parte to eidisi
ego ta grafo ego ta diavazo telika...vgenei kai o allos kai leei ...ti forum einai afto ??aftoi pou kseroun
giati den voi8oun...na sou po ego giati..an fkiaxtei ena file me energo hsn kai anevi sto net tora pleon KAIGETE se xrono
dete..an yphrxe dinatotita na fortonoyn oi gates px meso net on line ..xoris na pernei o xrhsths to arxeio
sta xeria tou ego prosopika 8a voi8ousa amesa....to na vgali kapios ena file pou pezi sto net
fatsa karta einai san na to skotoni tora pleon..AYTO mporite na to katalavete merikoi ?? mallon ou..synexiste tote
ti mamakies sas opou kanete san liguria..les kai zhtate kati nomino..paranomia 8elete na kanete katalave te to..
gia merikous paei afto pou eite eine epetes h apetitikoi se afadasto va8mo...min po ekneyristiko
h lysh einai 1...tin exo pi 30 fores...fortoste files tou 08 ....vreste to hsn...psaxte ta log tou ianuariou
feurouariou...an den exete se kapion pou exei me pm....vrite c3 an exei ..kai steilteto me to emk..afth eine h lush
pou kanun oloi ..an den logarete valte allo fai .
otan ksekinisan ta gatia sthn arxh eixan sosto hsn kai eperna prov mona tous ..(to sosto)
telous tou 09 arxisame na ta kanoume emvolia me c3...tora 8eloun kai 02..den
vlepete oti erxete to telos??? a ksexasa eseis erxeste mono gia fileto sas fenode kinezika afta..