Nai exeis dikio la8os mou alla exw analw8ei na diavazw 74 selides gia na vrw ki egw mia akri mpas kai dw fws kai molis eida oti exw FA5 en8ousiastika kai zitisa :) Kalh synexeia
Κάποια στιγμή, πρέπει να καταλάβετε εσείς οι mods... οτι σας έχουν βάλει να φυλάτε σαν τους σκύλους το κοπάδι με τα πρόβατα (καμια σχέση με τα άλλα "πρόβατα" και τα HSNs). Αν δε κάποιος απο εσάς, καταφέρει και τσακώσει και τον λύκο(κους) που έχουν κρυφτεί ανάμεσα τους μεταμφιεσμένοι, και κόψετε λιγάκι το βήχα, ε τότε ίσως καθαρίσει λιγάκι το τοπιο....
Για όλους τους υπόλοιπους, που ζητάνε φαγητάκια και σκατάκια και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο... Δεν βαρεθήτε να ζητάτε ελεημοσύνη??? Αντί να απλώνετε το χεράκι, καλύτερα να το βάλετε στην τσέπη και να πληρώσετε αν θέλετε να βλέπετε. Και όχι δεν είμαι απο την Nova όπως μπορεί πολλοί να πουν (πάλι!!!) αλλά βαρέθηκα τόσους μήνες και ειδικά μετα την σύλληψη του Τάσου, να σας βλέπω να στήνεστε στην ουρά και να παρακαλάτε να σας δώσουν μασημένη τροφή. Επιτέλους..!!!!
Στο κάτω κάτω της γραφής, το χόμπυ μας κάνουμε και τίποτε περισσότερο....
to arxeio vghke sthn fora... phgente sta arxeia..
geia se oloys an exete brh thn lysh dwste ena xeri boh8ias k se mas den zitzme daneika re paidia ena arxeio thanks
Θα συμφωνήσω με το φίλο που κουράστηκε με τς 74 σελίδες (εδώ κουράστηκα εγώ που για μιά ώρα που έλειψα έπρεπε να διαβάσω 10), αλλά γι' αυτό φταίμε εμείς. Μετρτήστε μόνο πόσα post είναι μόνο "και εγώ FA5 έχω" ή "θέλω pm". Αν δεν γράφαμε όλοι πριν διαβάσουμε (γιατί θεωρώ δεδομένο ότι το βασικό ενδιαφέρον μας δεν είναι να μάθουμε τις γάτες, αλλά να δούμε φως) δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Αυτό το άγχος να ξεκλειδώσει τα προκαλεί όλα.
Όσο διαβάζω κατάλαβα ότι:
1. χωρις εξοπλισμό και χωρίς εντατικά μαθήματα και χρόνο για πρακτική δεν θα μάθουμε τίποτα (καλές οι εγκυκλοπαιδικές γνώσεις βέβαια, αλλά ποιός έχει την πραγματική διάθεση;)
2. αν διαβάσουμε και τις 74 σελίδες υπομοντικά θα καταλάβουμε και αν είμαστε στην κατηγορία των FA5 και που θα απευθυνθούμε για να βρούμε αρχείο να ανοίγει και πως θα το κάνουμε αυτό, και επομένως θα γράφγαμε πολύ λιγότερα.
Για να μην παρεξηγηθώ σε τίποτα από τα παραπάνω δεν εξαιρώ τον ευατό μου και επειδή και εγώ είμαι off topic δεν θα παρεξηγηθώ να το σβήσετε.
Tora ..poy egine dhmosio....malista gia poly ora tha fotizi.....
παληκαρια τελεια και παυλα.
υπαρχη θεμα και για καλημερα και για καλησπερα και για να σας στειλουν πμ
αν ξανα δω τετοιο ποστ σε αυτο το θεμα, θα κλειδωσω οτι θεμα υπαρχη γενικα για τις γατες
Τ Ε Λ Ο Σ
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΩΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΠΟΣΤ