Sas frafei o pio atyxos toy forum.thn ora poy piga na to katebaso kai patisa downloand moy eipe pos den yparxei pia to arxeio giati to bgalane.as moy to steilei kapios re paidia....
Sas frafei o pio atyxos toy forum.thn ora poy piga na to katebaso kai patisa downloand moy eipe pos den yparxei pia to arxeio giati to bgalane.as moy to steilei kapios re paidia....
pws to diegrapsan toso grhgwra??? yparxei kanenas ekproswpos etaireias edw.....
re pou se, mhn psarwnhs ........ mono 10 downloads mporousan na ginoun ...kai pou se den exei log mesa psakstw monos sou..... ok ekprosope???? pouse mhn psaxneis ip .....einai wi fi......lol lol
pedia kai se mena an ginete na stilete me pm ena link na to katevasw..euxaristw
δεν καταλαβαίνω τι forum (πληρώνουμε και συνδρομή ) είναι αυτό πιά . Ας απαντήσουν οι mod. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε μέσα 24 ώρες την ημέρα , όταν λοιπόν μπάινουμε διαπιστώνουμε ότι κάποιος έβαλε ένα αρχείο πχ το πήρανε καμμιά 10ριά αυτοί του λένε βγάλτο μη το δούνε και αρχίζει το δώσε και σε μένα μπάρμπα. Αν αγαπητοί mod αυτό είναι το νόημα και η σωστή λειτουργία του κάθε forum εμένα να με συγχωρήσετε αλλά έχω και άλλα πράγματα πιο σοβαρά να κάνω.
tha mou stilete ki emena to arxeio gia na dokimaso? euxaristo
Bre anevaseto to arxeio afou pezi kai se allo forum edo kai meres kai etsi kai alios den kani gia oles tis gates kai theli kai log
Aide na doume!
Paralagi tis paralagis ton paralagon
φιλαρακο να σου απαντησω εγω γιατι τα βλεπεις και κεκτημενα ολα.
πληρωνεις συνδρομη για να εχεις αρχειακια? τοτε εισαι στο λαθος μερος τα εικοσαρικακια τα δινουμε αλλου
ενα αρχειο ανεβαινει και κατεβαινει τοσο γρηγορα για να προστατευτει απο κατι ανεγκεφαλα τυπακια που το καινε παντου και παντα
αυτοι που ενδιαφερονται και δεν "καιγονται" αργα η γρηγορα θα το παρουν...ΔΕΝ ειναι ομως υποχρεωση κανενως επειδη πληρωσες συνδρομη να σε εξυπηρετησει κιολας επειδη το εκανες και θεμα
εφτασε να λειτουργει ετσι (και οχι κατ ελεγχο των mod) γιατι χιλιαδες ανεγκεφαλοι κωνομανε στην δουλεια αλλονων το πιασες το υπονοουμενο?
ακομα δεν εχουν παρει γραμμη οτι λειτουργει και παλι το forum και απο λα λιγα που ειδα ακουσα στο msn δεν ειναι το ιδιο αρχειο που ειναι ανεβασμενο αλλου
αυτο παιζει ασταματητα απο αυγουστο και ειναι για αρκετες
για οσους εστειλαν ΠΜ ουτε εγω το εχω ακομα μιας που 2 μερες δενμπορουσα να μπω