Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 7 of 935 FirstFirst ... 25678912173257107257507 ... LastLast
Results 61 to 70 of 9348

Thread: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

Junior Member
    Uploads
    0

Erwthsh!!

kalispera tha ithela na rwtisw an paizei h tita to olandiko paketo canaaldigital

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Re: Erwthsh!!

Quote Originally Posted by a5836 View Post
    kalispera tha ithela na rwtisw an paizei h tita to olandiko paketo canaaldigital
    ohi file mou den iparhi arhio olandiko gia tita mono se gamma pezi

Junior Member
    Uploads
    0

Re: Edo Sizitame Rotame & Apantame Mono Gia Tis Gates Gamma & Tita.

eyxaristw poly file therapia!

VIP Member AMPELIOTIS's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by a_free View Post
    giriste to xrono ligo pis kai kati tha brite.... xaxaxaxaxax..

p.x.

gold card
    fan3,4
    dite ta palia sas arxia.. files.crd a( ta legomena crc ird2) bazame to hex master hex ser. cids kia..... open
    tora bazoyme hpk hex ser. prov 00 cids kai ...open

kai bin/hex.
    miamikri boithia gia v 2 , v 4 cartes alla mexri edo..
    afta ta grafo gia kapioys eksipnoys poy polane tin T3 gia xriso.
    eyxaristo..
    a_free endiaferon minima ala pio poli theoritiko to diavazo gine pio ousiastikos kai singekrimenos na katalavoume ti thelis na mas pis file mou.

Senior Member
    Uploads
    0

simfono kai ego auta pou leei o filos ginotane sto ird..1 me tin gold as mas pei kati perisotero gia master key ..an enoei to strig kai tin metatropei tou

Senior Member vparis1's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by TEOALGIO View Post
    καλησπερα σε ολους!εβλεπα τον βαζελο στον opticum 9500hd με tita στις 8 και 20 σταματησε να παιζει εβγαλα την καρτα την ξαναεβαλα και πλεον δεν την διαβαζει την καρτα.unwnown card. αν την βαλω με μοντουλα βλεπω τα στοιχεια της καρτας κανονικα version 5.3 κτλ κτλ αλλα δεν την διαβαζει.την δοκιμασα και σε εναν optibox αλλα τα ιδια.να εχει να κανει με το software του δεκτη η' θελει γραψιμο ξανα η καρτα..?
    Asta file mou elpizo toulaxiston se esena na epanil8e i tita giati emena prox8es me tin polu vroxi to vradi i karta epa8e black out... me liga logia to vradi kata tis 4 o dektis pagose afou i broxi itan apistefti, etsi eklisa ton dekti kai to proi pou prospa8isa na tin anoikso "telos" oti kai na kano sto teleftaio file vgazei eeprom failure i kati tetoio. Tin piga kai ston promi8efti mou kai aftos den mporei na kanei tipota. Telika aftes oi tita einai polu evestites, tis proales eklise epidi ksexasa na aposindeso to external Pheonix reader alla tote me ksana programatismo ta arxeia tis anoikse, tora omos papala.
    Elpizo se esena na ksanadoulepse. An exei parousiasei kati analogo se kapoion filo as mas to anaferei. Na do diladi an eimai o monadikos i o protos atuxos edo mesa..
    Xaireto

Banned
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by vparis1 View Post
    Asta file mou elpizo toulaxiston se esena na epanil8e i tita giati emena prox8es me tin polu vroxi to vradi i karta epa8e black out... me liga logia to vradi kata tis 4 o dektis pagose afou i broxi itan apistefti, etsi eklisa ton dekti kai to proi pou prospa8isa na tin anoikso "telos" oti kai na kano sto teleftaio file vgazei eeprom failure i kati tetoio. Tin piga kai ston promi8efti mou kai aftos den mporei na kanei tipota. Telika aftes oi tita einai polu evestites, tis proales eklise epidi ksexasa na aposindeso to external Pheonix reader alla tote me ksana programatismo ta arxeia tis anoikse, tora omos papala.
    Elpizo se esena na ksanadoulepse. An exei parousiasei kati analogo se kapoion filo as mas to anaferei. Na do diladi an eimai o monadikos i o protos atuxos edo mesa..
    Xaireto
    tin megali euesthisia tis mporo na stin epalitheuso kai ego , xanei eukola to coco , eidika me tis synexeis ptoseis taseos , alla na bgei teleios off proti fora to akouo ...

Uploads
    0

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    tin megali euesthisia tis mporo na stin epalitheuso kai ego , xanei eukola to coco , eidika me tis synexeis ptoseis taseos , alla na bgei teleios off proti fora to akouo ...
    Nai file mou kai na skefteis oti exo polu kalo UPS gia ton dekti kai extra staueropiiti prin gia ola opos kai gia ta 5v tou Pheonix. To sustima pezei 2 xronia sinexos kai den eixa pote kanena provlima me tasis alla kai genikotera. H tita einai pe8ameni kai malon 8a eimai kai o protos pou tou pe8ane afti i karta giati den exo akousei kai ego analogi periptosi. H ali8ia einai oti stenoxori8ika polu kai entaksi mia tita ala an einai toso evestites ti ginetai..? Kai poso perissotero me tin prostasia pou exo valei sta systimata mou....

Y.G. Vlepei OS 0.3.01 - 5,3 alla skontafti sto telefteo arxeio kai otan tin vazeis sto reader meta apo 2-3 lepta anti na anavosvisei kai meta kanonika afti anavosvinei synexos gia kana lepto kai meta tipota.!
    Xaireto

Banned
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by vparis1 View Post
    Nai file mou kai na skefteis oti exo polu kalo UPS gia ton dekti kai extra staueropiiti prin gia ola opos kai gia ta 5v tou Pheonix. To sustima pezei 2 xronia sinexos kai den eixa pote kanena provlima me tasis alla kai genikotera. H tita einai pe8ameni kai malon 8a eimai kai o protos pou tou pe8ane afti i karta giati den exo akousei kai ego analogi periptosi. H ali8ia einai oti stenoxori8ika polu kai entaksi mia tita ala an einai toso evestites ti ginetai..? Kai poso perissotero me tin prostasia pou exo valei sta systimata mou....

Y.G. Vlepei OS 0.3.01 - 5,3 alla skontafti sto telefteo arxeio kai otan tin vazeis sto reader meta apo 2-3 lepta anti na anavosvisei kai meta kanonika afti anavosvinei synexos gia kana lepto kai meta tipota.!
    Xaireto
    afou les oti einai toso kainouria giati den zitas allagi , h epistrofi xrimaton ? ti config exeis sto dm ?

Uploads
    0

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    afou les oti einai toso kainouria giati den zitas allagi , h epistrofi xrimaton ? ti config exeis sto dm ?
    Kala 8a itan file mou ala aftes den exoun eggihsi kai den antika8istonte... akoma kai apo shop na itan den nomizo na tin alazan. To mono pou skeftome einai na tin paro se mikroteri timi mias kai egine afto kai o tipos kserei oti den leo psemata. To 8ema einai pleon ti empistosini na exo se aftes tis kartes otan oi g@mm@ einai skilia kai pote den mou exei pa8ei kamia tipota. Ayti mesa se 2 mines mia fora kleidose kai tora "kaike" Einai na min sou tixei ala me ton nomo ton pi8anotiton 8a tuxei, edo oi g@mm@ pou einai skilia kapioi katafernan na tis kapsoun...! aftes.? kala kala edo eimaste...!
    Xaireto

Y.G tora to eida. Me Ccc@m tin douleva ala den nomizo oti afto einai to provlima. Sigoura me modula 8a itan kalutera alla...

Advertise Here

Tags for this Thread