Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 717 of 935 FirstFirst ... 217467617667692707712715716717718719722727742767817 ... LastLast
Results 7,161 to 7,170 of 9348

Thread: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

Member
    Uploads
    0

Re: I Gata Mou Pinase Ti Na Kano,Ti Na Taiso,Iparxi Fos Sto Tounel Ti Ginete Me Tin T

pedia ,pisteuo oti einai dyskolo na omadopoiithoun,h toulaxiston polyoro gia auton pou tha to kanei.
    yparxoun polles perisoteres apo 15 typous exo
    akoma mporei na exei allaxtei kai to os over air.
    gia paradeigma 2 kartes pou epernan to idio hsn prin apo 2 xronia ,simera mporei na pernoun diaforetiko ,kai se auto pezoun rolo ta fagita pou taistikan apo thn proth mera mexri simera.

2. Advertise Here
    VIP Member renaultgr's Avatar
    Uploads
    0

Re: I Gata Mou Pinase Ti Na Kano,Ti Na Taiso,Iparxi Fos Sto Tounel Ti Ginete Me Tin T

Quote Originally Posted by AMPELIOTIS View Post
    Lipon pedia an kai den vlepo gia tin ora to analogo endiaferon stin protasi mou as ksekinisoume kai sigoura tha akolouthisoun kai ala pedia.

Oloi mas tha thelame na kseroume ton arithmo mitroou tis gatas mas F? kai taftoxrona me poli praktiki kai katholou theoria tha kseroume ti poria tha exi to gati mas steis ekselikseis pou erxonte kai an tha niaourizi kai meta tin 1 Martiou 2010 giati pithanon merikes na sinexisoun tin koursa kai na ftasoun mexri ton maio.

Tha anikso kenourio thema xoris karfitsa kai tha sizitame eki pano stin protasi pou sas ekana.
    ampelioth anoikse kainoyrio thema opos les kai na pame siga siga opoioi theloyme ekei... kai opoios parektrapei tzoys!!! ante giati exoyn penesei ta matia moy kai den ebgala akrh me ths makakies!

Senior Member brougos's Avatar
    Uploads
    0

ti ginete re paidia?.....ampelioti? tha kanoume doulitsa?????plzzzzzz.......thelo na lavo meros s;auto!!!!!!

Member
    Uploads
    0

fortosa to9-x-xx pio strig prepi na fortoso

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    AKOU MALAKAKO ... to string to eftiaksa ego kai o snakie ok ampale ...kai eimastan sto msn kai gelagame..
    EDAKSI kserame kai posi ora 8a peksi kai posa deurerolefta ,,,orgio...kai to peires esy kai to
    piges padou kai vgike o snakie kai sou thn eipe...
    an eine edo o ROULITSAS na to epiveveosi ,,,ego edosa rovato kai hsn o snakie pk energo
    kai to kanate 0rgia volta padou kai emeis gelagame ORGI O E ORGIO
    ο xaniaras λεει αληθεια...Ηξερε και τι ωρα ακριβως θα κλεισει...το επιβεβαιωνω αρα δεν ειναι αλλουνου το string

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

vre pedia den 8elo na epemvo alla to krino aparetito:
    1.an fagita palia htan anoixta 8a ta eixate vri kai 8a eixan kani to gyro tou kosmou
    2.oti kegete kegete den ginete tipota ta hsn den anastenode
    3.ta script tou os kanun diafortiko nano fix sta cmds kai to apotelesma den einai idio se olous sas

Member president66's Avatar
    Uploads
    0

re palikaria o ampeliotis ani3e kainoyrgio 8ema gia ayto deste

Senior Member
    Uploads
    0

exw kapoia hsn energa alla pws mporw na balw ena sygkekrimeno hsn apo ayta se mia karta? (den ta dinw se agnostous mhn kaoune). mono se mod.

Senior Member brougos's Avatar
    Uploads
    0

xaniara mas les oti tha paideutoume tzampa me 2 logia???????ampelioti tha to paiksoume?.exeis anoiksei thread alla einai kleisto!sosta?.i; vlepo kati allo ego lathos?

Born to be... child polteris's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by prince28 View Post
    exw kapoia hsn energa alla pws mporw na balw ena sygkekrimeno hsn apo ayta se mia karta? (den ta dinw se agnostous mhn kaoune). mono se mod.
    oloi exoune kapoia hsn energa!
    to pos ka to an mpainoun nomizo oti den prokeite na sto apantisei kaneis!
    kai eidika public!
    ara astoxo to erotima sou!

Advertise Here

Tags for this Thread