Παιδιά η γάτα μου παιζει εδώ καί δέκα ημέρες μέ το 21-2-2010
Kalispera paides ,
Vasika exo kairo na grapso giati den yparxei kai kati na po. Auto pou blepo simera einai oti mallon ta teleytaia zontana gatia (mazi kai me tis fa5) mallon ton pinoun kanonika.. Opote mallon to bradi den tha mporoume na mpoume sto site. Elpizo na diapseysto.
Filika D.
YG. Pantos sto log ginetai XAMOS.
Για οσους αναρωτιουνται για το file του φοινικα,επαιξε σε εμενα αρκετες ημερες γιατι πολυ απλα ηταν ενα αρχειο απο το 2008 με log του φλεβαρη και κυκλοφορουσε σε αλλο φορουμ αρκετο καιρο.
Υποθετω πως ο φοινικας "εβαλε" και το log και μας το εδωσε.Απο την ημερα που βγηκε στα πιο "κλασσικα" δορυφορικα site αρχισε η αντιστροφη μετρηση.
Οταν εχασα το "φως" απο το loggarισμενο αρχειο εβαλα του φοινικα και μου εβγαλε τα ιδια ακριβως σε χασαν και προβατα.
Οποτε δεν ειχε ουσια να προσπαθω με ενα καμμενο αρχειο.
Εγω πιστευω πως το φως θα χαθει οχι επειδη κανουν κατι οι νοβιστες,αλλα γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν αρχεια,δεν υπαρχουν logs δεν υπαρχει τεχνογνωσια και οσοι ξερουν τα κραταν για τον εαυτο τους και δεν τους κατηγορω για αυτο.
Καλα κανουν.
Οπως εχω πει εχω σταματησει τις πολλες προσπαθειες με την γατα επειδη διαθετω και συνδρομη και με την γατα κανω την πλακα μου.
Πιστευω πως οσοι εχουν ορεξη και χρονο ας ψαχτουν (για το χομπυ τους,για εκπαιδευτικους λογους) γιατι η γατα δεν εχει πεθανει και ουτε προκειται.