Δεν αρπαζομαι φιλε συζητηση κανουμε...
Δηλ αυτοι που λενε οτι εκλεισε μαζι με εμενα λεμε ψεματα;
Σου πα πως γινεται και κλεινει στου μισους και στους αλλους μισους οχι....
(και οταν αρχιζει να κλεινει σε μερικους σε λιγες μερες κλεινει και στους υπολοιπους για αυτο ειπα για χρονικο περιθωριο)
Τεσπα μαλλον μιλαμε για αλλο prov και αλλο xasan μαλλον...πρεπει να μην λες για το ....5D μαλλον απο οτι καταλαβα γιατι μου λες πως περνει 02 και 03.
Λογικας μιλας για το αλλο
mia erotisi paidia
exo to infinity usb unlimited mporo na programatiso tita?
παιδια μπορει να με βοηθησει και εμενα καποιος που να ξερει απο την f7 v4.1?
Προσπαθησα αλλα δεν εγινε τιποτα.
Γνωριζει κανεις κατι για αυτην την εκδοση?
Ευχαριστω
αδερφε συγγνωμη εαν σε παρεξηγησα αλλα σου λεω μιλαμε για το ιδιο hasan και ιδιο προβατο που εδωσε το 2008_5 του χανιαρα του φοινικα και παει λεγοντας
στην fa5 που αποκρυπτογραφηθηκε νορμαλ (δηλαδη hasan και μετα προβατο) που αλλαξε με c3 δεν εχει κλεισει και παιρνει update και με 02 και με 03 τουλαχιστον μεχρι και τις 15/3 που εχω logs.
επειδη ομως με τα υπολοιπα αρχεια (και εννοω μετα το 2008_5) εγινε προσπαθεια να δωθει καρφωτο το προβατο χωρις να υπαρχουν και τα υπολοιπα στοιχεια που χρειαζονται (δεν θυμαμαι τωρα πως τα ελεγε ο χανιαρας) αυτες οι καρτες δεν πηραν κανενα απο τα updates που ακουλουθησαν με αποτελεσμα αλλες να εκλεισαν εντελως αλλες να δειχνουν μισα καναλια αλλες τα αλλα μισα????
το οτι θα κλεισει συντομα θα κλεισει γιατι ειναι ενεργο απο 12 η 15 φλεβαρη αν θυμαμαι καλα
Αν εχεις log μονο απο χθες οκ...
Σε αυτο εχεις δικιο...
Χτες πηρε το τελευταιο update...
Απο σημερα δεν περνει για αυτο στο λεω....οσες το πηραν εχει καλος.
Εγω σου λεω για δοκιμες απο το original που αναφερεις και πιο πανω και οχι απο τα αλλα που βγηκαν μετα αν και στην ουσια ειναι το ιδιο!
Δεν παρεξηγουμαστε φιλε,μια παρεα ειμαστε ανταλασουμε πληροφοριες και οτι ειναι αξιο προς συζητηση!