thn idia boithia gia thn titan thelo kaigw iparxei kainoyrgio files i kapoio ala poy na pezei ta panta
thn idia boithia gia thn titan thelo kaigw iparxei kainoyrgio files i kapoio ala poy na pezei ta panta
loipon gia tin titan dokimazetai ta arxeia pou yparxoun, pernate tis grammes c3 an sas anoiksoun ta gr kalws, an pali oxi tis pate apo ekei pou tis peirate kai sas tis anoigoun, ayta gia tis titan, oti exoun oloi yparxei puplik, min rwtate kai ksanarwtate ta idia.
Παιδια υπαρχει κανενας "ειδικος" τροπος να στειλω γραμμη απο 02 για να αλλαξω prov? Παρολο που βρισκω ενεργο prov σε logs και στελνω την γραμμη με Logged Data δεν βλεπω να αλλαζει. Δεν τον δεχονται καρφωτα πλεον??
pos pername ta c3 stin titan?
Οι γάτες τελικά ταϊζονται τώρα? και νιαουρίζουν ευχαριστημένες ή όχι???
Θα δοκιμάσω τη δική μου σε λιγάκι που θα παω στο χωριό και εκεί δεν έχω adsl, γιαυτό θέλω να ξέρω αν είναι να δοκιμάσω κάτι ή όχι?
εντάξει, θα προσπαθήσω... ευχαριστώ
και ναι διαβάζω όσο μπορώ... βέβαια η επαφή μου με το σπορ του ταίσματος άρχισε πριν ένα μήνα και κάτι, οπότε αφενός μεν δεν τα καταλαβαίνω και όλα όσα διαβάζω, αφετέρου δε, δεν τα αποκωδικοποιώ όλα όσα διαβάζω, αλλά προσπαθώ
και πάλι ευχαριστώ να ειστε καλά και να μας βοηθάτε πάντα!