Originally Posted by
renaultgr
nai kala ta les alla soy ksefeygei kati distixos, oti tha kataligame s ayto to simio poly pio noris... oti egine kai me irdeto1 kai to mpakaliko eixe kai egrafe kartes etsi katelikse kai h gamma.
kai gia xthes telw na pw 2 pragmata 1o apo thn mia sas mathenoyn ti einai kai ti kanoyn oi C3 <mazi kai emena> kai apo thn allh ton dankonete giati ths bgazei? eimai kata apo thn mia giati os gnoston aytoi poy den blepoyn den einai aytoi poy exoyn MIA karta alla einai emporei poy den mporoyne na katsoyn ta arxeia kai ta string se oles tis kartes alla apo thn allh mazi m aytoys tha kleisei kai h dikia moy...
kai 2o (den thelw na pareksigithw) kapoios elege oti < kai pali tha kleinane > DEN symfono an den ginotan aytos o xamos me ta files oyte kartes den tha allazane, kai den eimai symfonos me to tote systima oloi katalabate ti ennow onomata den m aresei na lew! ekinw to diastima opoios psaxnotan monos toy kai eixe MIA karta eblepe oi emporei eixan to zori kai gia aytoys egeine oti egine. na mhn eimaste omos kai adikoi tosa xronia pige mia xara. osoi thn piran stis arxes einai kerdismenei kai osoi thn piran twra as diabazan prota alla etsi k allios einai risko opos htan kai tote stis arxes. ayta