Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 68 of 935 FirstFirst ... 184358636667686970737893118168318568 ... LastLast
Results 671 to 680 of 9348

Thread: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Re: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

Quote Originally Posted by SPOLITEKNOS View Post
    Καλη σας μερα .
    Καινουργιος ειμαι στο αθλημα και χρειαζομαι λιγο βοηθεια.
    Παιζω με μια γατουλα με os 1.4 εδω και ενα χρονο και με το φαγητο που την εχω ταισει εχει να κλειδωσει πολλους μηνες. Εαν θυμαμαι απο αυτα που μου ειπε ο τυπος που μου προμηθευει τροφη η γατοτροφη της ηταν μαρκας besttt το μεγαλυτερο φιλετο και επισης μου ειπε οτι αφου χορτασε εξ αρχης θα αργησει να ξαναπεινασει.
    Μου εξηγησε οτι οταν ξαναπεινασει επειδη θα εχει γερασει πολυ και θα εχει τυφλωθει οριστικα.
    Εχω την δυνατοτητα να την αντικαταστησω χωρις χρεωση με μια γατουλα 1.7 η με μια μικρη επιβαρυνση με μια titanium 3a .
    Τι να κανω να την κρατησω μεχρι να ψοφησει ? Αφου θα ψοφησει .
    Να την αλλαξω με 1.7 θα ζησει πιο πολυ ?
    Η να παω στην titanium ? Τι λενε για titanium εχει μελλον ?
    Ευχαριστω και συγνωμη εαν κουρασα
    Egw tha soy protina apo tin stigmi poy vlepeis ti psaxneis? otan tha erthi ekeini h wra, (poy makari na argisei) vlepoyme, alloste den mporei na soy pei kaneis me sigoyria an tha paizei h 1.7 h h titan.

2. Advertise Here
    VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by douros View Post
    Πάρτα Λίζα και κάντα κορνίζα στα ιταλικά θα μάθει ο @dremar
    swstos!!! twra to diavasa.

Senior Member andros82's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by spoliteknos View Post
    Καλη σας μερα .
    Παιζω με μια γατουλα με os 1.4 εδω και ενα χρονο και με το φαγητο που την εχω ταισει εχει να κλειδωσει πολλους μηνες. Εαν θυμαμαι απο αυτα που μου ειπε ο τυπος που μου προμηθευει τροφη η γατοτροφη της ηταν μαρκας besttt το μεγαλυτερο φιλετο και επισης μου ειπε οτι αφου χορτασε εξ αρχης θα αργησει να ξαναπεινασει.
    Μου εξηγησε οτι οταν ξαναπεινασει επειδη θα εχει γερασει πολυ και θα εχει τυφλωθει οριστικα.
    Εχω την δυνατοτητα να την αντικαταστησω χωρις χρεωση με μια γατουλα 1.7 η με μια μικρη επιβαρυνση με μια titanium 3a .
    o καιρος θα δειξει... Αλλοι λενε οτι ι τιταν θα αντεξει στη αλλαγη και αλλοι οχι. Αφου ακομα βλεπεις με τη γατουλα σου χωρις προβλημα γνωμη μου ειναι να περιμενεις μεχρι τελους και αν ολα πανε καλα για την τιταν, και για την γατουλα οχι, τοτε να αγορασεις. Για την 1.7 δεν νομιζω οτι ειναι καλη επιλογη διοτι δεν υπαρχει υποστηριξη ενω για την τιταν υπαρχει.

Born to be... child polteris's Avatar
    Uploads
    2

Re: idi gatulas

diladi ores ores nomizo oti kapoia pragmata ta kanete epitides!!!!!
    ti na po? imarton poia!!
    ta exoume pei 1000000 fores! den anoigoume kainouria themata otan iparxei idi ena anoikto thema pou kaliptei tin erotisi mas!!!!
    vlaxomagkies omos iparxoun panta!!!!!

Member
    Uploads
    0

Παιδια γεια σας !εχω μια tita και θελω να της περασω τα προγραμματα !!Γνωριζει κάποιος να μου πει τι διαδικασία χρειάζεται και με ποια σειρα??Ευχαριστω!

Senior Member
    Uploads
    0

Βλέπω η τιτα μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι ε;
    Όλοι έχουν και από μια τιτα....

Senior Member
    Uploads
    1

Loipon..den kserw an exei anaferthei alla me ton kainourio loader gia tita ola doulevoun mia xara.. kartes pou vgazan eeprom fail me ton kainourio loader doulevoun mia xara..
    Episis enw me tou avgoustou ta arxeia de mporousa na paiksw me cccam sto diko mou programmer ston dreambox kai xreiazomoun newcs me arxeia oktovriou doulevei mia xara mono me cccam. To mono kako einai pws den exoun cy.

An gnwrizei kapoios as mas pei an grafontai kai se laptop me ton kainourio loader. Milaw panta gia ton T3Loader.
    Mia paratirisi... kaipoia arxeia den ta diavazei o loader an den exoun ti swsti onomasia me tis katw pavles.

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Re: idi gatulas

Quote Originally Posted by alaniaris007 View Post
    geia se olous kai kales giortes

poson idon gatoules exoume apo palia mexri kai simera

euxaristo
    δεν ανοιγουμε νεα θεματα οταν ειδη υπαρχη θεμα για αυτο που θελουμε να ρωτησουμε. μια κιτρινη για προηδοποιηση θα σου κανη καλο

Senior Member vparis1's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by SPOLITEKNOS View Post
    Καλη σας μερα .
    Φίλε μου δεν ξέρω αλλά πολύ μπερδεμένα μας τα λες. Τώρα ή ο δικό σου δεν στα είπε καλά ή εσύ τα μεταφέρεις μπερδεμένα, γιατί εν ολίγης η γάτα σε οποιαδήποτε version OS να είναι 1.4 ή 1.7 εκτός από την Gold που νομίζω είναι v1.6 αν κλείσουν θα κλείσουν όλες είτε γιατί δεν υποστιρήζοντε ώστε να βγάλουν νέα φιλέτα για τα νέα δεδομένα τα σύμφωνα με την avon είτε γιατί δεν μπορούν να υποστηρίξουν τα νέα δεδομένα της Avon.
    Τέλος για την τιτα που τίποτα δεν αποκλείεται είναι άλλα τα δεδομένα.

Quote Originally Posted by satgeo View Post
    mpa den yparxi tipota allo pou na mporis na wlepis me tin gatoula sou ston Hotbird,mpagiatose ke auti wlepis
    Τώρα εσύ τα λες αυτά Satgeo.? εκτός αν εννοείς πως απλά δεν υπάρχουν ενεργά φιλέτα για άλλα μπουκέτα όπου για HotBird σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω (υπάρχουν όμως ακόμα μερικά) ενώ για π.χ. Astra το ίδιο και περισσότερα.
    Φιλικά.
    Χαιρετώ.

Υ.Γ Από την άλλη φιλέτα για άλλα μπουκέτα μπορούν να Lagaristoun και να τα ξυπνήσουμε με τις αντίστοιχες C3 Lines, όπως κάνουμε σε φιλέτα της Avon. Τα τελευταία που έχουν ανεβεί στο forum από Repeir C3 ή CB Lines δίνουν φως. Νομίζω τα 1-2 τελευταία φωτίζουν ακόμα και μιλάμε για HotBird.

Senior Member vparis1's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by miltossat View Post
    Loipon..den kserw an exei anaferthei alla me ton kainourio loader gia tita ola doulevoun mia xara.. kartes pou vgazan eeprom fail me ton kainourio loader doulevoun mia xara..
    Episis enw me tou avgoustou ta arxeia de mporousa na paiksw me cccam sto diko mou programmer ston dreambox kai xreiazomoun newcs me arxeia oktovriou doulevei mia xara mono me cccam. To mono kako einai pws den exoun cy.

An gnwrizei kapoios as mas pei an grafontai kai se laptop me ton kainourio loader. Milaw panta gia ton T3Loader.
    Mia paratirisi... kaipoia arxeia den ta diavazei o loader an den exoun ti swsti onomasia me tis katw pavles.
    File mou an 8es pes mou Gia pion Loader milas giati Kati tetoio den exei Pesei stin antilipsi mou, ektos an milas Gia ton Loader Titanium 1-2 pou nai men einai Gia Tita1 Kai Tita2 alla mporoume kallista apo afton fortonoume ta arxeia Kai taizoume tin tita2, OS 03.01 diladi tin nea tita pou poloi tin lene tita3.
    Telos to oti den tin diavaze/diavazei tin tita to EMU Ccc@m einai ka8ara diko sou provlima..! An 8es gine pio analitikos oson afora ton "neo loader" pou Les.
    Xaireto

Advertise Here

Tags for this Thread