Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 125 of 935 FirstFirst ... 2575100115120123124125126127130135150175225375625 ... LastLast
Results 1,241 to 1,250 of 9348

Thread: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

Senior Member
    Uploads
    0

Re: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

Τωρα σε πρηζουμε ολοι αλλα αν μπορουσες και σε εμενα συντεκνε!!!

2. Advertise Here
    Senior Member doulapa's Avatar
    Uploads
    13

Pantos paides ola auta ekei mesa yparxoun skorpia sto net. Aplos o typas ta exei balei me onoma tin hmera . Px ena apo auta ekei mesa einai to "Antreas..." . Auta . Se emena tipota apo auta den niaourise ...

Filika D.

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

voleytoitai oloi me oti vreite pantws giati toy 4/08 htane prwta gigas meta to kanane nano kai twra mirmigkaki, apo paraskeyi dyo kartoyles kleisane. pame gia alla paidia, gera kai dynata!!

Junior Member
    Uploads
    0

Φίλε Denis61 σε ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σου. Ήταν αναλυτικότατη και κατατοπιστικότατη. Βέβαια εδώ και δύο μέρες δεν είχα σχεδόν καθόλου πρόσβαση στο σαιτ, γιαυτό και αργώ να απαντήσω και να σε ευχαριστήσω. Πάντως τα κατάφερα και είδα φως με την πολύτιμη βοήθειά σου. Επίσης είδα πως δεν ήταν τελικά και τίποτα σπουδαίο το τάϊσμα της γάτας και δεν άξιζε τον κόπο να μένω πολλές φορές 10~12 ημέρες χωρίς φως, μέχρι να βρω τον άνθρωπο να μου την ταίσει και να μου την ξαναφέρει. Μέχρι τώρα η γάτα μου κατοικούσε σε έναν Γιουμάτου ΜΧ ρίντερ, τώρα με το φίνιξ, λέω να την φέρω να κάνει λίγο παρέα και στο ονειροκούτι μου που το έχω και κάθεται έτσι (7020). Ευχαριστώ και πάλι και να είστε όλοι καλά.

Υ.Γ. ρε φίλε εσύ που υπογράφεις "gammata" δεν έχεις βαρεθεί ακόμα? Εκτός από το να λες το μέλλον για την γάτα έχεις και άλλες δυνατότητες προβλέψεων? (π.χ. λες και τον καφέ ή τα χαρτιά???)
    Αν τελικά ξέρεις τόσα, δεν μας λες και τα νούμερα του λότο που θα μας είναι και πιο χρήσιμα???

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by aboulafia2004 View Post
    Φίλε Denis61 σε ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σου. Ήταν αναλυτικότατη και κατατοπιστικότατη. Βέβαια εδώ και δύο μέρες δεν είχα σχεδόν καθόλου πρόσβαση στο σαιτ, γιαυτό και αργώ να απαντήσω και να σε ευχαριστήσω. Πάντως τα κατάφερα και είδα φως με την πολύτιμη βοήθειά σου. Επίσης είδα πως δεν ήταν τελικά και τίποτα σπουδαίο το τάϊσμα της γάτας και δεν άξιζε τον κόπο να μένω πολλές φορές 10~12 ημέρες χωρίς φως, μέχρι να βρω τον άνθρωπο να μου την ταίσει και να μου την ξαναφέρει. Μέχρι τώρα η γάτα μου κατοικούσε σε έναν Γιουμάτου ΜΧ ρίντερ, τώρα με το φίνιξ, λέω να την φέρω να κάνει λίγο παρέα και στο ονειροκούτι μου που το έχω και κάθεται έτσι (7020). Ευχαριστώ και πάλι και να είστε όλοι καλά.

Υ.Γ. ρε φίλε εσύ που υπογράφεις "gammata" δεν έχεις βαρεθεί ακόμα? Εκτός από το να λες το μέλλον για την γάτα έχεις και άλλες δυνατότητες προβλέψεων? (π.χ. λες και τον καφέ ή τα χαρτιά???)
    Αν τελικά ξέρεις τόσα, δεν μας λες και τα νούμερα του λότο που θα μας είναι και πιο χρήσιμα???
    etimasou na tin kanis tilekartaaaaaaa tin gata sou ha ha ha 12 kai simera e re klama

Senior Member
    Uploads
    0

Φίλε μου γίνεσαι κουραστικός....

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by gammata View Post
    etimasou na tin kanis tilekartaaaaaaa tin gata sou ha ha ha 12 kai simera e re klama
    otan psofisoun ta gatia tha doume an minoun h tita zontanes
    eos tote mono ipotheseis kai radio arvila tha legonte.
    filika nikos.

Senior Member
    Uploads
    0

paidia ena dynato files paei, mas afhse xronous....einai to 3-4-??

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by prince28 View Post
    paidia ena dynato files paei, mas afhse xronous....einai to 3-4-??
    oxi se ola ta gatia, exoyn kleisi kapoia hsn alla syntoma tha kleisoyn kai ta ypoloipa 03-04 , alla min xoloskas yparxoyn arxeia poy paizoyn mia xara.

Member
    Uploads
    0

pio arxei paizi

Advertise Here

Tags for this Thread