δυο ωρες τωρα σβηνω 7 σελιδες γεματες με τα email σας. αν ξανα ανεβασεται email:
1) θα πατε αμεσως για διακοπες και
2)θα κλειδωση το θεμα
δυο ωρες τωρα σβηνω 7 σελιδες γεματες με τα email σας. αν ξανα ανεβασεται email:
1) θα πατε αμεσως για διακοπες και
2)θα κλειδωση το θεμα
.....................
paides den paizei tipota gia tis kartes apo smartcard.exw 2 dikes mou kai allh mia tou aderfou mou kai den anoigoun me tipota.
........................................ .....
mi to psaxnete re paidia kai poly.Otan perasete tateleftaia files pou kikloforoun kai i g...a sa vgalei hsn sto telos 27 na xerete me to log eine ok se 2 deftera sasto leo mono giati etsi kiallios kai afto tha klisei se ligo
premium member egina gia na voithiso kai to forum kai oso mporo oxi mono gia na paro.An kai apoti vlepo voitheia den yparxei apo kanenan mono an stroseis to kolo sou kato tote kati mporei na ginei efxaristo!!!!!
ti egine re pedia panikos kai elipa?
george den paizei afto pou les.... sti sigkekrimeni karta perasa oti iparxei kai den iparxei... loggara 2 vradia apo tis 12 mexri tis 10 to proi... kai aftes oi kartes den vgazoun 27 sto telos alla 77... min kanoume ton kosmaki na trexei tsampa edo mesa. Oi 27ares einai oi satwiki