Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 316 of 935 FirstFirst ... 66216266291306311314315316317318321326341366416566816 ... LastLast
Results 3,151 to 3,160 of 9348

Thread: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

Senior Member
    Uploads
    0

Re: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

Quote Originally Posted by panos22 View Post
    λοιπον φιλοι μου αντιμετωπιζω ενα προβλημα!!!!!παω να φορτωσω την γατα με το cas και μου βγαζει no atr.....δοκιμαζω με gammaloader και παλι το ιδιο...το cas το εχω συνδεση με com και usb!!!!καποιο παιδι μου ειπε να κατεβασω το sataidloader...το κατεβασα..δεν μου εμφανιζει παλι το atr αλλα φορτωνω το αρχειο και μου λεει program succesfull!!!!!ειναι σωστο αυτο??????????το φορτωνει κανονικα ασχετα που δεν βγαζει atr???????η καρτα ειναι μια χαρα γιατι πριν 20 μερεσ την ειχα παρει σε ενα τεχνικο και μου την εκανε πληρωνοντασ βεβεαια...ασ με βοηθησει καποιοσ!!!!!!ευχαριστω παιδια!!!!!!!!!!!!!1
    to sataid kanei oti thelei, me gammaloader h emk prospathise. valthn kai vgalthn 3-4 fores apo to programmer kai logika tha einai ola ok. ektos ama thn exeis kapsei

2. Advertise Here
    VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

γεια σου βρε φιλε Σταθη. εδω παλευω με κατι 800αρηδες μπανανεξ και με την ευκαιρια διαβαζω εδω και εμπλουτηζω τις γνωσεις μου.
    τα βατομουρα που αναφαιρες βαρανε πολυ;;;

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    ελα φιλαρακι κοψε κατι. στον υπολογηστη δεν εκατσες με τις ωρες για να δοκιμαζεις ποια αρχεια παιζουν, αλλα για να ανεβαζεις στον αερα το email (για αυτο εφαγες και δυο κοκκινες) και να παρακαλας να σου δωσουν τροφη. οκ την πηρες μεγεια σου και χαρα σου αλλα μην την λες ετσι στα παληκαρια, γιατι σε δεκα μερες παλη θα θελει φαη η καρτα. αλλα μαθεται οτι αυτη ειναι η τελευταια τροφη που περνουν τα γατια. αλλη δεν υπαρχη.

kala ta les alla giayto grafo kai ego kai kano test me MOYFA ARXEI KAI TSIMPATE STON AERA...... KATALABES TORA GIATI MILAO? OTI LES KAI ESY LEO KAI EGO-HRUE KAI ERXETE TO TELOS STIS GATES MAS TELOSSSSSSSSSS. SYNFONIS BLEPO OPOS KAI EGO. EYXARISTO.

VIP Member telisgr's Avatar
    Uploads
    9

Παιδια εχω os 1.4, εχω δοκιμασει ενα σκασμο αρχεια αλλα δεν καταφερα τιποτα.
    Βρισκω HSN τα ψαχνω σε c3 (σε loggs 21-25/01), τα βρισκω(πρεπει να ειναι σε καποιο συγκεκριμενο σημειο xaniaras;)
    τα loggαρω αλλα βγαζει emm not saccesful, παρολα αυτα τα δοκιμαζω αλλα φουουουουουουτσες....
    Τι σ^&@#%^!@$!#α κανω λαθος;.....

Member
    Uploads
    0

Μολις τελείωσα ένα συγκεντρωτικό πίνακα με όλα τα ΗΝΣ που με δίνει η γ@τ@ για όλα τα φιλέ που έχω. Παιζει κανένα φρέσκο log να τα τσεκάρω;

Peace Love Unity douros's Avatar
    Uploads
    21

Quote Originally Posted by tsimplas007 View Post
    Μολις τελείωσα ένα συγκεντρωτικό πίνακα με όλα τα ΗΝΣ που με δίνει η γ@τ@ για όλα τα φιλέ που έχω. Παιζει κανένα φρέσκο log να τα τσεκάρω;
    Μερικά αρχεία πέζουν με logs Νοεμβρίου....αλλά όχι για πολύ.....καθότι.....δε loggαρουν από τότε

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by panos22 View Post
    λοιπον φιλοι μου αντιμετωπιζω ενα προβλημα!!!!!παω να φορτωσω την γατα με το cas και μου βγαζει no atr.....δοκιμαζω με gammaloader και παλι το ιδιο...το cas το εχω συνδεση με com και usb!!!!καποιο παιδι μου ειπε να κατεβασω το sataidloader...το κατεβασα..δεν μου εμφανιζει παλι το atr αλλα φορτωνω το αρχειο και μου λεει program succesfull!!!!!ειναι σωστο αυτο??????????το φορτωνει κανονικα ασχετα που δεν βγαζει atr???????η καρτα ειναι μια χαρα γιατι πριν 20 μερεσ την ειχα παρει σε ενα τεχνικο και μου την εκανε πληρωνοντασ βεβεαια...ασ με βοηθησει καποιοσ!!!!!!ευχαριστω παιδια!!!!!!!!!!!!!1
    ase filaraki i karta sou paredose to pnevmatis telos klaftina

Member
    Uploads
    0

to provlima einai oti oloi tsakoneste kai merikoi apo emas akoma exoun skotadi

New Member
    Uploads
    0

Ευχαριστώ όλους και κυρίως τον apap1

Member
    Uploads
    0

Καλησπέρα παιδιά , ξέρει κάποιος να μου πει τα string από ενεργά HSN για Titanium μετά από λογγάρισμα τα περνάμε όπως είναι δηλαδή 824038C3................................ ................................. με τον EMK GammaLoader 3.5 ή θέλει καμιά μετατροπή το string γιατί προσπαθώ να το περάσω όπως στην Gamma και μου γράφει emm not successful

Advertise Here

Tags for this Thread