Καλησπέρα έχει κανείς με Tita πρόβλημα σήμερα ?
Καλησπέρα έχει κανείς με Tita πρόβλημα σήμερα ?
na rotiso ego kati???
meso c3 me tin voitheia ton logs, mproume na ta xrisimopoiisoume se tites opos tis gates gia na anoiksoun pio grigora???
nai ginetai![]()
Καλησπέρα παιδιά νομίζω ότι γίνετε αν το string είναι της μορφής 824038C3hsn00000030..................... ........................................ ............. δηλαδή περιέχει 6 μηδενικά μετά το hsn και αλλάζει ο provider. Αν το string είναι της μορφής 824038C3hsn00001030..................... ......... δηλαδή περιέχει 4 μηδενικά και το δέκα μετά το hsn δεν αλλάζει provider και δεν γίνεται με το ΕΜΚ. Δεν ξέρω αν γίνεται με κάποιον άλλο τρόπο που δεν γνωρίζω.
Akra tou tafou siopi!
Φίλε μου οι ανοιχτές κοινότητες είναι γιαυτό τον λόγο για να ανταλλάσουν απόψεις , γνώσεις και εμπειρίες, εσύ όμως το μόνο που κάνεις είναι εδώ και πολλές μέρες να προκαλείς και να μετράς ανάποδα και δεν έχεις προσφέρει τίποτα σε αυτό το φόρουμ , τουλάχιστον όσο εγώ σε παρακολουθώ . Άσε λοιπόν αυτούς που βοηθάνε να κάνουν την δουλειά τους και εσύ κοίτα να κρατάς ότι ξέρεις για τον ευατό σου. Απορώ τόσο καιρό πως δεν σου έχουν ρίξει κάρτα αφου βρίσκεσαι εδώ μόνο για να προκαλείς και όχι για να προσφέρεις.Πόσες μέρες έχουν μείνει ακόμα δεν μας είπες ???? χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχ τελέιωσε το ανάποδο μέτρημα και τώρα θα μετράς κανονικά????????????
Να ξέρεις ότι εκτός απο εσένα είναι και πολλοί άλλοι με κάποιο φιλέτο που φοβήθηκες πριν λίγες ημέρες μην το μην το δώσουν στον αέρα και χάσεις την θέαση. Μήπως έχεις κάποιους δικούς σου λόγους που φοβάσαι μην χαθούν ακόμα 1-2 hsn. Δεν μου λες το σύνθημα βάλε ΤΙΤΑ το ξέχασες????
ti leei mia mera mas emine kai irthe to...TELOS????????
Κάπου 31 Ιανουαρίου ο φίλος ο Gammata δεν είχε καθορίσει το τέλος του κόσμου εεεεεεεεεεεε............................ .. συγνώμη της gamma. Αν αύριο το πρωί παιδιά έχετε φως , χάρη στης γνώσεις και τις καλές προθέσεις κάποιων παιδιών εδώ μέσα , τα παράπονα σας στον φίλο gammata. Χαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχ α
Λες να ξημερώσει και να έχει χαθεί ο ήλιος?????
Ας πάρω κανένα φακό καλού κακού.