re..ti egine eimai...anepi8ymitos????
είσαι off topic
33 ευρω η συνδρομη στη μεγαλονησο?Αληθευει?
paidia kalispera exo mia gatta 1.4 mpori kapios na me voithisi iparxi kati pou pezi ...na doyme ligo fos re paidiaaaaaaaa
To thema einai oti to mono kino pou exoun einai to onoma kai karia programmata me diafores.
NS1
NS2
NS3
MGM
SPORTS 1-7
Gia tin megaloniso exi simasia kai to LTV kai Alfa pou dixnoun to topiko protathlima, pou einai epiprostheta.
Kapou kapios gnostis exi grapsi tis times kai tis diafores epakrivos.
To hompi omos einai xompi.!!!!!!!!!
Καλησπεριζω τους μαχητες.διαβαζω και ξαναδιαβαζω δεκα μερες τωρα και ακρη δεν μπορω να βγαλω.αυτη την τρομερη γραμουλα την c3 ποσες φορες την εχω γραψη και την εχω κανει επικοληση αλλες τοσες αλλα κατι δεν κανω καλα η λαθος γραμμη περνω και προσθετω. δεν εχει βγαλη καποιο παλληκαρι που τα κατεχη κανενα λυσσαρι να το μελετησουμε οπως καναμε παλια με τα σκονακια στην αναγκη να το πλειρωσουμε ρε αδερφε. γιατι αν ηταν κατσαβιδια το ειχα λυση το θεμα με τα προγραμματα εχω προβλημα.
mages eimaste ektws thematos kalitera na metaferthoyme edw http://www.satsupreme.com/showthread...376;Τ•
Aς βγει καποιος με γατα και να μας πει εαν βλεπει cy...λογικα κανεις...οπως πεθαναν τα cy για τα γατια,ετσι θα πεθανουν και τα gr γρηγορα και αθορυβα...