file mou den eho hrono gia hasimo zis stin kosmara sou opos zouse kai o besttt trava sta pm kai des ti ginete tous trehoun ta salia anoiksate tis kartes se 100 atoma kai kati trehi sta giftika trava mia volta sta doriforadika apo evdomadas kai ela na ksanagrapsis post 200 gatia imerisios anoigomte edo kai 40 imeres sta doriforadija orea ta onira pou kanis ala i pragmatikotita ine ali
Να βοηθησεις τα παιδια εδω μεσα που η για χομπυ η για λογους αφραγκιας δεν εχουν φως...
gia va grapsoume kai emeis ena post na ta kanume 500 mia kai eimaste asxetoi eno aftoi me ta 15 einai sxetikoi alla den miloun
akouste kyrioi kseroles ..to sat-televizion den endilnite gia proxorimenes plirofories ..opote min rixnete adeia na piasete gemata'
kai me script allazei to generetion ..kai me os allazei kai oti gustaris kanei ........a kai cy anoigei...kai kseroume oti h navo kanei
tis zeta kapa kryfa me update...kai kseroume pia arxeia kykloforoun gia gamma kai tita sto net ola elenxomena einai
kai arxeio ftiaksame me 71 hsn sto telos pou karalogarete akomi kai tora..to oti 8a pea8ani h gamma einai dedomeno
logo elipsis trofis pleon oxi apo file ALLa apo emms update ..ta leme ta leme ta leme alla stou koufou thn porta pare thn porta kai fige
ta emms gia kappa exoun mia sovari idieterotita pleon osoi logarun as to proseksoun +oti to HMK pleon egine encrypter
tora pou 8a klisei to provato afino esas me ta 17 post na kanete koumado to 8ema trofi tis gatas..kai sas eyxome kali epityxeia