Ευχαριστώ πάρα πολύ για το αρχείο... όλα μια χαρά. Αν κάποιος δεν το έχει πάρει και το θέλει ας στείλει pm με e-mail να του το στείλω
για να ξελαφρώσω και τους υπόλοιπους.
Ευχαριστώ και πάλι.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το αρχείο... όλα μια χαρά. Αν κάποιος δεν το έχει πάρει και το θέλει ας στείλει pm με e-mail να του το στείλω
για να ξελαφρώσω και τους υπόλοιπους.
Ευχαριστώ και πάλι.
kalispera se olous...epidi mallon kapou to exasa exi kanis tin kalosini na mou pi ti akrivos ginete se mia gatoula pou exo ke to hsn tis ligi se fa5???efxaristo...
EYXARISTO POLY polteris EIMAI APO EPARXIA NA STE KALA PAIDIA
afou ekana 30 lepta na fortoso to 3/4, patisa reset ki evgale hsn otidipote allo ektos fa5, ara kalinixta mas ki eyxaristo gia ti voitheia
paidia kai egw mporw na prosferw voitheia stous fa5 gia na xalarwsoume ta paidia.. pm to mail.
ena efxaristo ston filo ton mouse0 kai ston alo filo pou mou esteile e-mail...... i gata einai pali mia xara. opios xriazetai boitheia ena pm me to e-mail.
paidia an ginetia as minei sta e-mail mono to arxeio kapoioi edw kananane kali douleia sto psaksimo as min to kapsoume kai auto!
επιβεβαιωνω το αρχειο ως ζωντανοτατο
ευχαριστω τον
sathd για την βοηθεια του και συνεχιζω το ψαξιμο και για αλλα παρομοια σε αρχεια
για περαιτερω βοηθεια και με την συμφωνη γνωμη των παιδιων συμεττεχω και εγω στην αποστολη
Το έστειλα σε όσους μου έστειλαν πμ. Αν κάποιος για κάποιον λόγο δεν το έλαβε ας μου ξαναπεί.
Μιλάμε για fa5.
Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.