to prolave o snakie ...loipoun pola opos to vasiko 3des...afto pou eftiAkse einai h apadisi sthn erothsh tou emk..
nai emfanizete to hsn afto ...............ALLA o kyrios ALGO to exei grameno sta palia tou ta papoutsia ...DEN to ypologizei
TO GIATI einai megalo stori. min xereste exei va8mo diskolias ..mpravo snakie..ema8a gia sena apo ton roulitsa..eise kefali
efxaristo ola ta pedia gia tis prospathies pou kanoun kai mas dinoun etimi trofi gia ta gatia!epitelous irthe to fos me tin proti.
mallon chat to kanate gia poly exidikeymenoys... kai emeis perimenoyme mpas kai doyme kamia apantisi gia arxarioys poy theloyn na mathoyn kai to prospathoyn... kala na eiseste kai eyxaristoyme gia oti mas exete prosferei
pedia kalispera eime ligo mperdemenos exo diabasi oles tis selides exo ena cas interface 3 plus kai xero oti me rs 232 mporo na do ta stixia tis kartas
kolao omos pou tha bro ta log kai pos tha alakso hsn ean mpori kapios na me boithisi exo edo 3 gatia oikogeniaka kai den xero ti na kano elpizo pos kapios pou eine gnostis tha me boithisi
EYHARISTO KAI KALO BRADI
An ksekiniseis kai diavazeis prosextika ta posts pou proigithikane apo tin arxi mexri tora tha katalaveis polla.
Tha deis oti exoume dosei polles lekseis kleidia gia na kanete mia erevna.
Tora an perimeneis servirisma etoimo, apo mena pantos oxi , den thelo na paravo orismenous kanones ,,,