moredread euxaristo gia thn voi8eia
moredread euxaristo gia thn voi8eia
Etsi Akrivws einai!!
Exei arxisei polemos gia to poios einai poio magkas kai to 8ema to ksexname.
Osoi exoun ligi logiki kseroun kai exoun vgalei polla symperasmata gia to ti akrivws symvainei edw mesa.
O Xaniaras ta eipe etsi opws htan, einai kai poly fovamai oti 8a einai ta pragmata.
Eytyxws pantws den epaisan poloi panw tou na ton katasparaksoun.
Isws na mhn emeinan polloi, isws na katalavan oti pleon den tous pernei.
To 8ema omws eksakolou8ei na einai ena:
TI NA TAISW TI GATA MOU???
H gata mou peinaei poly kairo kai eimai etoimos na tis valw ena monovolo sto kefali na paei na gam_8ei!!
Received = 01 02 01 04 88 00 00 08 44 AD 7D 1F C1 38 75 BF 01 : EMM Not Successfull se mia
Received = 01 02 01 04 88 00 00 08 BD A9 F6 88 06 91 90 C4 10 : EMM Not Successfull se mia alli
off topic :
opios theli nadi ti ip adress exi o allos. exi pola tools , kanete google.
topic:
pedia exi vgi ena files to 21.02.2010 pou se merikes gates doulevi!
to files ine se upload se poles selides, katevasteto ke dokimasteto, mpori na exete tixi.
File ta bytes meta to 08 mas endiaferoun ...mexri tora iparxoun 15 parallages ...ara tis perno san partides , se sindiasmo me kameno fagito , mporeite na katigoriopiisete tis kartes sas kai na vriskete pio efkola to fagito. Tou les tou allou , ti sou vgazei me tin 88 ? ( efoson ekatse kai diavase mexri tora ) , sou leei kai an simvadizei me tin diki sou pou tixon pezei , ksereis kai sto peripou ti na tou peis. Fisika ola afta mporei na einai kai mpourdes, den ksero akomi ....
Ego pros to paron eimai entaksi kati pige lathos kai i gata ksekinise na troi au provato exi tris vdomades tora kai den evgala akri. Tha idomen ti tha vgi.
Se evxaristo. Palia eixes petixi kala mgiremata giavto. Ego to doulevo me cmd, oute "ksero" me pio fagito tin ksekinisa.!