Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 739 of 935 FirstFirst ... 239489639689714729734737738739740741744749764789839 ... LastLast
Results 7,381 to 7,390 of 9348

Thread: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

Senior Member
    Uploads
    0

Re: I Gata Mou Pinase Ti Na Kano,Ti Na Taiso,Iparxi Fos Sto Tounel Ti Ginete Me Tin T

Quote Originally Posted by 1967ioan View Post
    kalimera proti fora grafo alla sas diabazo kairo. Meto arxeio toy gatou fortosa den mou epekse kai sto epomeno arxeio pou piga na balo me1.1 mou bgazei no atr. Mipos meto arxeio tou gatos egine tipota?
    Den to ksero . Kai pos mporo na thn epanafro? Kalimera kai gera.
    kalhmera file. Dokimase pali . Den egine tipota

2. Advertise Here
    Member SamsonR's Avatar
    Uploads
    0

Re: I Gata Mou Pinase Ti Na Kano,Ti Na Taiso,Iparxi Fos Sto Tounel Ti Ginete Me Tin T

Kalimera se olous pio einai to sapio re paidia??

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

loipon kyrioi na klseka8arisoume orismena pragmatakia

ta arxia pou anevenoun einai me kamena hsn pou doulevi pros to paron mono o prov00
    eksigoume na min paraksigume
    ARXEIA pou logarode akomi kai pezoun kai pernoun autoupdate kanonika toulaxiston
    apo emena den yparxei periptosh na anevoun sto net.
    to mono eukolo eine na anevi farmaki pou anigi oles tis gates sas...to diskolo eine na fiaxtei
    farmaki me energo provato kai out of date xousein ....o logos nomizo gnostos ..
    (vlepete oti oi kartades akomi mporun na kanoun doulia ....aloste ta exoun pliromena)
    NP +NEW TELOS sto net ta eipame afta se alla post.

Member blend1's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    loipon kyrioi na klseka8arisoume orismena pragmatakia

ta arxia pou anevenoun einai me kamena hsn pou doulevi pros to paron mono o prov00
    eksigoume na min paraksigume
    ARXEIA pou logarode akomi kai pezoun kai pernoun autoupdate kanonika toulaxiston
    apo emena den yparxei periptosh na anevoun sto net.
    to mono eukolo eine na anevi farmaki pou anigi oles tis gates sas...to diskolo eine na fiaxtei
    farmaki me energo provato kai out of date xousein ....o logos nomizo gnostos ..
    (vlepete oti oi kartades akomi mporun na kanoun doulia ....aloste ta exoun pliromena)
    NP +NEW TELOS sto net ta eipame afta se alla post.
    ...Fantazome oti den uparxei logos na psaxnoume osoi exoume polla F sta housounou kai sta prov.

Senior Member
    Uploads
    1

file xaniara ektimo thn doyleia soy exo 7 xronia syndromh synexomenh alla moy aresei san hobby synexise.

VIP Member mdrmc's Avatar
    Uploads
    7

mia erotisi gia gnostes to unlooper ine 12volts? (gia na min to kapso) i pezi rolo pio?
    sorry an ime off topic ala edo ta dievazoun oli

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

shmera 8a prospa8iso kai kati allo ...pedia min mou stelnete pm
    gia HSN-logs -arxeia ktlp ..68 new pm mono simera ELEOS
    oti vgazo .8a eine gia olous koini 8ea... prive den stelno se kanenan tipote
    osoi 8eloun na pou euxaristo as patisoun to asteraki kato aristera
    eki pou dixnei to an8ropaki sthn ypografi...giati me pm ginete provlima

Senior Member
    Uploads
    1

re pedes afhste ton xaniara na kanei doyleia mono ta pm na diavasei apoprosanatilizete apo thnn ka8eaytoy doyleia

Junior Member
    Uploads
    0

File Xaniara an mporoume na kanoume kati apo tin plevra mas na voithisoume ektos apo to na perimenoume etoimo fagito pes mas

Banned
    Uploads
    0

Post Re: I Gata Mou Pinase Ti Na Kano,Ti Na Taiso,Iparxi Fos Sto Tounel Ti Ginete Me Tin T

Quote Originally Posted by mdrmc View Post
    mia erotisi gia gnostes to unlooper ine 12volts? (gia na min to kapso) i pezi rolo pio?
    sorry an ime off topic ala edo ta dievazoun oli
    Φιλε μου ναι ειναι 12v μονο προσεξε παρα πολυ την πολικοτητα γιατι πχ στο δικο μου ειναι αντεστραμενη απο το συνηθισμενο , δηλαδη στο κεντρικο του βυσματος ειναι το αρνητικο και οχι το θετικο.Πιστευω να βοηθησα και παρακαλω να σβηστει το ποστ αφου το διαβασεις γιατι ειναι off topic αλλα δεν δεχεσαι πμ και ειπα να σε ενημερωσω εγκαιρα.

Φιλικα Τζιμακος

Advertise Here

Tags for this Thread