ap'oso diavazo afta pou paizoun paizoun!!
gia ola ta ipolipa an den vgei kainourio file den prokeite na doune fos!!
βγάλε από την υπογραφή σου το reputation lik
αν είσαι χρήσιμος σε κάποιο πόστ ....υπάρχει και το αστεράκι για όποιον θέλει να δώσει πόντους
εξυπνάδες κι αυτές
ok sorry den to iksera!!
Quote Originally Posted by ronsar View Post
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ σε ολους τους Φιλους ,και θελω την βοηθεια τους.Εχω μια ΤΙΤΑ και προσπαθεισα να την φορτωσω με τον LOADER και τα Αρχεια που βρικα στο θεμα "για ΑΡΧΕΙΑ"εδω μεσα. ΔΕΝ τα καταφερα,με P.M. 2 φιλοι μου εδωσαν ΑΨΟΓΕΣ πληροφοριες ,παλι ομως.......Τελικα μολισ αποτυχενει η δουλεια , ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ γραφει ...sendind TRAPCODE ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ δεν μπορω να φορτωσω. ΒΟΗΘΕΙΑ...ΓΙΑΤΙ ειμε ΠΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ στο ΣΚΟΤΑΔΙ. 1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Θέλει καθαρή σειριακή...
Καλησπέρα κατ' αρχήν. Ρε παιδιά, λύστε μου μια απορία. Παιδευόμουν με μια κάρτα ενός φίλου και δεν κατάφερα τίποτα (ούτε και με τη δική μου έχω καταφέρει). Του την έδωσα λοιπόν πίσω. Με δύο φίλους του πήγαν σ' έναν τύπο ο οποίος τους "άνοιξε" 3 κάρτες μέσα σε 5 λεπτά! Τους είπε πως χρησιμοποίησε "ένα πρόγραμμα καινούριο" όπως μου είπαν.
Ρωτώ λοιπόν εγώ: Υπάρχει κάποιος καινούριος loader που να αλλάζει και κάτι "άλλο" εκτός από τα αρχεία; Ή μαλ...ίες τους έλεγε ο τύπος κι απλά είχε κάποιο ΝΡ αρχείο;
Όχι τίποτα άλλο ρε παιδιά, απλά να μην παλεύω τζάμπα προς τη λάθος κατεύθυνση (βλ αρχεία Ρ και logs)...
geia sas exw enan titana alla den paizei
3B 9F 21 0E 49 .......................... 20 56 35 2E 33 9E : Irdeto ATR
hasan ................86 provato .........A8 ?????
EINAI LATHOS???
mia enos filou me 1.4 twra kai 1 mhna den eperne mpros me tipota.dokimasa ta panta.me to tnn 6 xsn efgale pantou f.ths perasa meta to megalo gam,kai argotera ths xanaperasa to to 6 xsn.paradoxws phre xsn ka pr oo kai epexe.
ti ekane? kai milame gia to gnosto megalo arxeio? kai anoikse amesos h meta apo ores?