sas ebala faghto gia osoys phnane dokimasteto exi dwsh zwh se polles efta3yxes gatoyles
sas ebala faghto gia osoys phnane dokimasteto exi dwsh zwh se polles efta3yxes gatoyles
toy finika dini sths perisoteres ffffffffff alla se merikes dini xasan poy logarete akoma.aniksa thn mia k monadiki simera to apogeyma.
Που εισαι εσύ βρε????? Μάπα το καρπούζι ρε... πάρε πεπόνι....
Α ρε μαγειρεμα που πέφτει εδω μέσα......
Ρε σεις, καμια καθαρή γραμμή θα βγάλει κανένας? Δεν βαρεθήκατε τα κοψε απο εδώ ραψε απο εκεί????
Ρε Ηλία???? Που είσαι ρε???? Σιφή?????
Δώστε καμια γραμμη ρε για τα γατιά.... Αμαρτία ειναι....
Σχετικα με το τελευταίο, ναι...ανοίγει...μπουκαλια απο σαμπάνιες....
Τώρα σχετικά με τα άλλα θανάση μου.... τι πινεις και δεν μας δινεις??? Είσαι που εισαι off-topic, γράφεις και 10 σελίδες ε??? Double o seven???
Ειλικρινα όταν διαβάζω καθε φορα τον τίτλο "I Gata Mou Pinase Ti Na Kano,Ti Na Taiso,Iparxi Fos Sto Tounel Ti Ginete Me Tin Tita", ένα πραγμα μου ερχεται στο μυαλο σαν απάντηση....... Ξεκινάει απο Β και τελειώνει σε Ο... τι ειναι??? (αυτό quiz για την επομενη μισω ωρα, μετα θα γινει locked το thread απο τα offtopic!!!)
P.S. Μετα απο παρακίνηση αλλων, να σας ενημερώσω οτι ειναι φραση, και αποτελειται απο 4 λέξεις!!! Το τελευταιο γραμμα ειναι Υ .... (κρεμάλα θα παιξουμε στο τελος!!!)
Το μόνο που κατάφερε η γατα μου με την τροφή του πρέζιντετ66 ήταν να ανοίξουν τα γιουροαθλητικά1 και 2 .Καλά είναι κι αυτά σε σχέση με τα δύο ελεύθερα .
Ευχαριστώ πάντως .
kalhmera kai apo mena. loipon kapoies erotisis, ta cy den ypotithete oti allaksane kartes kai logika kai systima? allakse to systima h aplos teliosene ta arxeia gia tis gates (cy)? h tita pezei kanonika ta kenoyria files. akomh kai na mhn mporei h tita na paiksei ta gr ta cy tha ta pezei? ((skeytomai na parw tita pisteyw na to katalabate kai to kserw oti den einai kairos gia teties agores alla...))