Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 842 of 935 FirstFirst ... 342592742792817832837840841842843844847852867892 ... LastLast
Results 8,411 to 8,420 of 9348

Thread: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

Senior Member
    Uploads
    0

Re: I Gata Mou Pinase Ti Na Kano,Ti Na Taiso,Iparxi Fos Sto Tounel Ti Ginete Me Tin T

Quote Originally Posted by snakie View Post
    Doulapa, ama psakseis ola ta arxeia pou einai apo tin arxi mexri mesa tou 2008, tha deis posa diaforetika kleidia iparxoun.Ola anekseretos ta original apeiraxta arxeia pou den exoun mageiremata, ksekinontas apo tin 2i grammi mexri na allaksei ksana to index, sou leei posa energa kleidia iparxoun gia afto to index. p,x: an vreis to 45-07-08 , ksekinontas apo tin 2i pas mexri tin 121 kai vlepeis oti exoun index 07, meta allazei index kai paei 04, afto simenei oti iparxoun 120 diaforetika kleidia 07.Pos to kseroume?poli apla epeidi ekeines oi grammes einai ipefthines gia ta hsn,ara me pollous sindiasmous frontizoun kamia karta na min parei to idio hsn ektos kai an exei to idio index key.
    Theoritika mporoun na einai mexri 256 : to index einai 1 byte = 8 bits => 2^8 = 256 possibilities..
    Alla, to "systima" (symfona me ton source code, panta) ypostiriszei mexri 16...2 dimensional array 16x16..
    PS den xreiazontai ta arxeia..gia prakseis mantikes...

Tora..an erthoume sto paradeigma sou me to arxeio....apla den exoun oles oi kartes ta idia keys...
    to "diaforetikes partides" pou exei ypothei edo mesa simainei stin ousia "diaforetikes 16-ades"

2. Advertise Here
    Senior Member freesatman's Avatar
    Uploads
    0

Re: I Gata Mou Pinase Ti Na Kano,Ti Na Taiso,Iparxi Fos Sto Tounel Ti Ginete Me Tin T

Και ο κώδικας υπάρχει, και οι δομή των εντολών υπάρχει και θεωρία για το πως γίνονται, και πολλά ποστ από φίλους που έχουν δώσει την γνώση τους για όσους ενδιαφέρονται να πειραματιστούν, ... αλλά και μέλη-φίλοι που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν και το πιο πέρα που είναι ο τρόπος για "κρύψιμο" των εντολών και τα 3ΔΕΣ ... και έχουν δώσει και δείγματα γραφής ....
    Τώρα αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται απλώς για να κάνει δοκιμές ... αλλά θέλει να βλέπει, όπως έχουν πει και άλλοι φίλοι εύστοχα ... υπάρχουν και οι συνδρομές .... με όλα τα αρνητικά και παράλογα που μπορεί να ειπωθούν σχετικά με την ποιότητα και το κόστος κλπ
    Εν πάση περιπτώσει κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν έχει βοηθηθεί εδώ ... τουλάχιστον για να μάθει αρκετά πράγματα ουσίας ... και όχι μόνο για να μπαίνει να αρπάζει και να φεύγει ....
    Είναι τουλάχιστον άδικο να κατηγορούνται άνθρωποι εδώ ότι δεν βοηθούν ... από κάποιους οι οποίοι ούτε τον στοιχειώδη κόπο δεν έχουν κάνει να διαβάσουν τι έχει γραφτεί στα τόσο πολλά αλλά και ενδιαφέροντα ποστς ....

Την καληνύχτα μου σε όλους σας ....

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by doctorm View Post
    re pedia den afinoume tin kokoromaxia, poios ksereis ti kai tin theoria kai na doume pos kapoioi apo emas edo kai 1 mina exoume meinei sto skotadi, ean kapoios thelei na voithisei as to kanei allios na anoiksei ena topic pou na leei oloi oi eksipnoi edo,poios kseri kalitera commands, grammes, tools ktl. giati ean den kano lathos kai as me diorthosoun oi mod to topic auto ipotithete tha protine liseis, ti na kano, ti na taiso ktl. allios as to klisoun
    εγω θα ελεγα καλυτερα να ανοιξω ενα topic με θεμα ''ζητιανος'' και εκει μεσα να πηγενουν να γραφουν κατι σαν και εσενα που απο τα 15 ποστ τους τα 14 ζητιανευουν για ενα φαγητο για την γατουλα τους. γιατι μαγκα μου απο αυτες που ονομαζεις εσυ κοκορομαχιες, εγω και παρα πολοι αλλοι εδω μεσα βγαζουμε θετικα συμπερασματα και μαθαινουμε πεντε πραματα παρα πανω. αλλα ειπαμε την καρτουλα σου θελεις εσυ να σου ανοιξουν και χεστηκες για ολα τα αλλα.

Senior Member
    Uploads
    0

λυπαμε αλλα εδω θα διαφωνησουμε.αυτο που ειπες τωρα ειναι εξυπναδα(θεμα ζητιανος)?πως αποκαλεις καπιον ζητιανο χωρις να τον ξερεις?υπαρχουν παιδια εδω μεσα που εχουν καπια στηχειωδη μορφωση και ολα αυτα που γραφονται τους φενονται κινεζικα και δεν προκειται να τα καταλαβουν οσες φορες και να υποθουν.το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να ανοιξουν την καρτα τους με καποιο φιλετο που θα βρουν απο εδω.τωρα εσυ αν θελεις και μπορεις τους βοηθας αν οχι τι ναγινει καποιος θα βρεθει,ομως δεν μπορεις να προσβαλεις κανεναν λεγοντας τον ζητιανο.εγω παντως εχω αηδιασει με αυτο το θεμα(και τι δεν εχω ακουσει ζητιανο.ζητουλα,νομιστερακι.δεν περιμενα απο εναν mod να εκφραζετε με τετιο τροπο στα νεα μελη.λυπαμε

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by astrasakis View Post
    λυπαμε αλλα εδω θα διαφωνησουμε.αυτο που ειπες τωρα ειναι εξυπναδα(θεμα ζητιανος)?πως αποκαλεις καπιον ζητιανο χωρις να τον ξερεις?υπαρχουν παιδια εδω μεσα που εχουν καπια στηχειωδη μορφωση και ολα αυτα που γραφονται τους φενονται κινεζικα και δεν προκειται να τα καταλαβουν οσες φορες και να υποθουν.το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να ανοιξουν την καρτα τους με καποιο φιλετο που θα βρουν απο εδω.τωρα εσυ αν θελεις και μπορεις τους βοηθας αν οχι τι ναγινει καποιος θα βρεθει,ομως δεν μπορεις να προσβαλεις κανεναν λεγοντας τον ζητιανο.εγω παντως εχω αηδιασει με αυτο το θεμα(και τι δεν εχω ακουσει ζητιανο.ζητουλα,νομιστερακι.δεν περιμενα απο εναν mod να εκφραζετε με τετιο τροπο στα νεα μελη.λυπαμε
    φιλε μου ισως δεν καταλαβες αυτα που εγραψα, αλλα ισως να μην τα διατυπωσα και εγω σωστα. αν διαβαζες τα ποστ του συγκεκρημενου τυπου που μεταφερθηκαν εδω, http://www.satsupreme.com/showthread...F%8D.../page59 θα καταλαβαινες.
    και βεβαια δεβ ειναι ζητιανια να ζητας να ανοιξει η γατουλα σου και να εχεις φως, αλλα με τι τροπο το ζητας αυτο. πολλα παληκαρια ζητανε κατι αλλακανουν και μια συζητηση, γραφουν και ενα ποστ για κατι αλλο που θελουν η συζητανε επανω σε ενα αντικειμενο. δεν μπαινουν μεσα μονο και μονο για να παρουν αυτο που θελουν και αν δεν το παρουν να εξαπωληουν τα βελη και το φαρμακη τους σε ατομα που δεν γνωρηζουν και που μαλιστα μεχρη χθες ηταν οι ευεργετες τους
    αν εθειξα με αυτην την λεξη μου καποια παληκαρια ζηταω συγνωμη, αλλα αυτη η λεξη πηγενει αποκληστικα σε μια μεριδα ατομων εδω μεσα
    φιλικα

Member
    Uploads
    0

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΑΙ ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΕΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΚΡΗ ΕΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΦΩΣ.ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΧΑΝΙΑΡΑΣ.ΟΜΩΣ ΕΝΩ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 2 ΜΕ 3 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΟΣΤΑΡΗ ΠΟΛΛΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΝΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΗ
    Υ.Γ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ.

Banned
    Uploads
    4

kala xrisa kai agia auta pou les gianni alla min grafeis me kefalaia , einai kanonas se ola ta forum , dixnei oti fonazeis .

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    φιλε μου ισως δεν καταλαβες αυτα που εγραψα, αλλα ισως να μην τα διατυπωσα και εγω σωστα. αν διαβαζες τα ποστ του συγκεκρημενου τυπου που μεταφερθηκαν εδω, http://www.satsupreme.com/showthread...F%8D.../page59 θα καταλαβαινες.
    και βεβαια δεβ ειναι ζητιανια να ζητας να ανοιξει η γατουλα σου και να εχεις φως, αλλα με τι τροπο το ζητας αυτο. πολλα παληκαρια ζητανε κατι αλλακανουν και μια συζητηση, γραφουν και ενα ποστ για κατι αλλο που θελουν η συζητανε επανω σε ενα αντικειμενο. δεν μπαινουν μεσα μονο και μονο για να παρουν αυτο που θελουν και αν δεν το παρουν να εξαπωληουν τα βελη και το φαρμακη τους σε ατομα που δεν γνωρηζουν και που μαλιστα μεχρη χθες ηταν οι ευεργετες τους
    αν εθειξα με αυτην την λεξη μου καποια παληκαρια ζηταω συγνωμη, αλλα αυτη η λεξη πηγενει αποκληστικα σε μια μεριδα ατομων εδω μεσα
    φιλικα
    ετσι οπως τα ειπες τωρα συμφωνω.απλα στο προηγουμενο σου ποστ τους επερνε η μπαλα ολους.

Senior Member thomasd's Avatar
    Uploads
    0

παιδια επειδη στεναχωριεστε αδικα και πολλες απο τις εκφρασεις που εχουν ειπωθει εδω μεσα εχουν ΔΙΩΞΕΙ μελη τα οποια ειχαν διαθεση να ασχοληθουν με το θεμα και να βοηθησουν
    οι gamma εμειναν απο τροφοδοσια στο NET και καθε μερα κλεινουν και τα τελευταια οχι επειδη τα "καιμε" αλλα επειδη καταργουν μια και καλη την V4
    υπαρχει δυνατοτητα να επαιζαν ολες οι καρτες για 10 με 15 μερες την φορα οσο θα υπηρχουν προβατα για να καρφωνονται σε ζωντανα η μη αρχεια
    Αυτο μπορουν να το κανουν ατομα μετρημενα στα δακτυλα του ενος χεριου και δεν το κανουν για προφανεις λογους (βλεπετε τι επαθε ο BEST).
    τι μενει λοιπον.
    πολυ ψαξιμο και πολυ τυχη.
    τα βηματα 3
    συλογη αρχειων απο το νετ φορτωμα και ψαξιμο σε logs
    καμια τροφη δεν λειτουργει αμασητη πλεον και κανεις δεν ξερει να θα λειτουργει και αυριο
    αυτο λοιπον ειναι ο ουσιαστικος θανατος της γατας....
    Καποιοι λοιπον μοιρολατρουν και μνησικακουν εναντιων ατομων που ακομα βλεπουν και δεν τους "βοηθανε" δηλαδη δεν γινονται συννενοχοι σε μια παρανομη πραξη.
    Κυριοι η βοηθεια δεν θα ερθει απο κανεναν με την λογικη που σκεφτεστε την βοηθεια δηλαδη κανεις δεν θα σας δωσει πλεον μασημενη τροφη γιατι απλα ΚΙΝΔΙΝΕΥΕΙ με φυλακιση εαν εντοπιστει.
    εχει χιλιοειπωθει οτι καποιες καρτες (κυριος αυτες που βγηκαν μετα την εποχη της Gammateam) θα πεθαιναν πιο γρηγορα απο αλλες.
    Δεν θελετε να δεχτειτε οτι το παρτυ τελειωσε επειδη καποιοι ακομα βλεπουν και δεν θα το δεχτειτε και οταν θα γινει το γενικο blackout
    οι γραμμες που βγαινουν (μιας και ολοι μαθαμε η πιστευουμε οτι μαθαμε το Irdeto) ειναι καθαρα για τους Hobbistes δεν ειναι ουσιαστικο φαι
    Οσοι κυριοι λοιπον θεωρουν οτι ειναι απελευθερωμενοι απο το παθος τους και μπορουν να μελετησουν την καρτουλα τους σαν hobby μπορουν να κατσουν και να ασχοληθουν μαζι της να την υπερφορτωνουν αρχεια με κινδινο να καει και αμα στην ποριεα προληψει κατι να το μοιραστει με τον κοσμο.
    Ολοι οι αλλοι ειτε ειναι εμποροι ειτε επειδη αγορασαν μια καρτα και θεωρουν οτι θα εβλεπαν για παντα ειτε επειδη δεν εχουν αντερα να πανε εκει που την αγορασαν και να τα πουν τους παρακαλω θερμα να μας αδειασουν την γωνια η να παρακουλουθουν σιωπηλα αντιλαμβανομενοι οτι πολλοι πλεον δεν θα βλεπουν οχι γιατι δεν το θελουν οι λιγοι "γνωστες" αλλα επειδη δεν το ηθελαν οι X Ψ Z κατασκευαστες προγραματιστες και τα λοιπα
    και η mercedes του 2003 παει μια χαρα και παιζει παρολα αυτα η MERCEDES βγαζει 3 μοντελα το χρονο και θελει να τα πουλησει
    ο Νοον νοητω.
    τωρα σε ερωτησεις που μου κανουν καποιοι με PM οτι η γατα μπορει να γινει ΤΙΤΑ το εχω διαβασει και εγω και θεωρητικα ναι η γατα εχει μεγαλυτερη χωρητικοτητα απο την tita και πιο γρηγορο επεξεργαστη αρα ναι γιατι οχι θα μπορουσε να γινει
    Αλλα δεν γινεται με τα εργαλεια που κυκλοφορουν στο NET και σιγουρα δεν γινεται τοσο απλα οσο καποιοι θελουν να το παρουσιασουν
    το δοκιμαζω με winexplorer και καποια SCRIPTS με αβεβαιο αποτελεσμα και με κατα 99,9% χαμενες γατες.
    Οσοι πιστοι δοκιμαστε

Member gurukos's Avatar
    Uploads
    0

Αγόρια, νομίζω οτι αρκετοί απο εμας που μπαίνουμε αρκετά συχνά στο forum αυτό έχουμε ήδη καταλάβει την κατάσταση που επικρατεί με τους αρπακόλες. Θεωρώ πλέον δεδομένο και σαφές σε ποιούς αναφέρονται λεγόμενα όπως του fhilip και για αυτό το λόγο τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν θα υπήρχε περίπτωση να θιχτώ... Νομίζω λοιπόν οτι είναι περιττό να χρειάζεται κάθε φορά να εξηγούμε και να αναλύουμε οτι μια κουβέντα δεν μας χαρακτηρίζει όλους και ειδικά όταν εμείς οι ίδιοι ξέρουμε πολύ καλά και εκ των προτέρων οτι δεν λειτουργούμε έτσι. Τεσπα, προφανώς δεν θέλω να αψιμαχίσω με κανέναν, αλλά να πω οτι αν εμείς δεν νιώθουμε απο μόνοι μας οτι ανηκουμε σε μια κατηγορία users τότε δεν μας "βάλλει" τπτ απο τέτοιους χαρακτηρισμούς. Αντιθέτως αυτοί που είναι "τέτοιοι" τύποι το καταλαβαίνουν αλλά και πάλι δεν την "ακούνε" γιατί απλούστατα δεν τους νοιάζει. Το μόνο που τους ενδιαφέρει ειναι να "κανουν" τη "δουλείτσα" τους και "αντε γεια"...
    Φιλικά gurukos

Advertise Here

Tags for this Thread