καλημερα. να με συγχωρειτε κιολας αλλα λογω εργασιας δεν προλαβαινω να παρακολουθω και πολυ. Να ρωτησω λιγο το εξης.. τα αρχεια για τα οποια μιλατε ειναι για tita φανταζομαι..σωστα?
καλημερα. να με συγχωρειτε κιολας αλλα λογω εργασιας δεν προλαβαινω να παρακολουθω και πολυ. Να ρωτησω λιγο το εξης.. τα αρχεια για τα οποια μιλατε ειναι για tita φανταζομαι..σωστα?
Ευχομε φιλε μου να μην περασεις αυτα που περασα εγω, κι' ακομα δεν εχω τελειωσει. Τελικα καταφερα να φορτωσω μονο την κυπρο,κι'απο εκει και περα η καρτα εμεινε trapcode card. δηλαδη, ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ. Νομιζω οτι υπαρχει λυση αλλα να δουμε ποτε θα την βρουμε? παντως αν βρεις κατι ριξε ενα pm,επισης οτι θελεις μπορεις να με ρωτησεις,σχετικα με τους διαφοπους loaders.ΦΙΛΙΚΑ
Paidia mia erwtisi. mporei kapoios me pm na mou steilei poio arxeio paizei akoma. thelw kai mia voitheia se kati.
thanks
file mou kalispera pigene se ayto .... Thread: 9._ ΑΡΧΕΙΑ για Κάρτες, Δέκτες ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ! kai katevase to arxeio pou exh valh o mod Polteris ekh ...apo to vradi kai doulevi kanonika ..milaw gia emena gia karta F11 ..twra se alli karta den kserw alla mporis na to dokimasis ..eyxome kali epituxia
geia se olous...
to fortosa se dio gates alla kanena apotelesma...
mipos iparxei kati allo?
thanks