καλημερα σε ολους! μηπως εχετε υπ οψιν καποιο αρχειο που να ανοιγει τα gr σε γατα F3 και F17?
καλημερα σε ολους! μηπως εχετε υπ οψιν καποιο αρχειο που να ανοιγει τα gr σε γατα F3 και F17?
Φιλα Χανιαρα ειμαι πολυ φρεσκος σ αυτα αλλα εχω ολη την καλη διαθαση να μαθω μερικα πραγματα.Εχω το ΕΜΚ αλλα αν μπορεις σε παρακαλω ν ατο κανεις οσο πιο αναλυτικα γινεται Σ ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων
Παιδιά Καλημέρα από Σάμο!!
Πρόσφατα απέκτησα την ΤΙΤΑΝ 2010.3 ,έτσι τουλάχιστον γράφει με μαρκαδόρο πάνω στο σώμα της, σε αντικατάσταση της γατούλας, λόγω των έντονων γνωστών προβλημάτων που παρουσίαζει η τελευταία, τον τελευταίο καιρό. Ολα καλά μέχρι προχθές, όταν κάποια από τα κανάλια της μαμας κλείδωσαν (τα περισσότερα ) και έμειναν ενεργά τα λιγότερα και όλα του νησιού. Οι γνώσεις είναι εν των μεταξύ πολύ περιορισμένες και συνίστανται να μπορώ να αλλάζω τις εκάστοτε γατοτροφές τότε που είχα την γάτα, χρησιμοποιώντας για τον σκοπό αυτό το cas interfase μαζί με το ομώνυμο πρόγραμμα της duolabs. Τελευταία είχα μάθει να χρησιμοποιώ και το emk 3.5, αφού προηγούμενα έβαζα το πρόγραμμα σε κατάσταση phonix, χρησιμοποιώντας την com...
Επρεπε λοιπόν κάτι να κάνω και ζήτησα την βοήθεια των παιδιών του forum . .. Ο 1811 ανταποκρίθηκε ( γι αυτό δήμοσια του λέω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ ) στέλνωντας μου το t3loader kai ta σχετικά αρχεία. Ομως ο τ3Loader δεν δουλεύει στο pc μου βγάζοντας μήνυμα λάθους για τις com . . Yποθέτω ότι μπορεί να είναι το λειτουργικό ( win7 ) που έχει ασυμβατότητα με το πρόγραμμα. Βρέθηκα στην ανάγκη εύρεσης άλλου προγράμματος και βρήκα τον titanium 1kai 2 card loader και ο οποίος φαίνεται να λειτουργεί, αλλά όταν πάει να φορτώσει το eeprom δίνει μήνυμα λάθους...
S Restored, card can be programmed with new file.
Programming card:
-Programming cryptkey...
-Success: Cryptkey accepted.
-Programming Flash...
Error: data update failed!
Τίπάιζει ρε παιδιά?
Εχουμε και αγώνα το βράδυ!!!
Ευχαριστώ πολύ
ΜΑΝΩΛΗΣ
ΣΑΜΟΣ
Kapios filos na me boithisei na anixo thn tiatan tha toy eimai eygnomon
File Manoli kalimera ,
O T3loader douleyei sta windows 7 xoris problima . To thema me tin titanium einai oti os palia karta (giati tetoia einai - aplos tis allaksan to os ) den synergazetai me usb to serial efarmoges. Opote gia tin tita prepei na exeis ena loader seriako (opos o phoenix reader) kai seriaki sto pc pou na douleyei se native mode . Auta .
Filika d.
Geia sas paides.
Os gnosto exoyme faei ta kommatia mas (osoi exoyme meinei akoma me gataki) na broyme kanena fileto tis prrokopis.
Ap' oti fainetai to problima paramenei se kapoies gatoyles F8 kai F9.
Alles exoyn zontanepsei kai ergazontai edo kai meres.
H kaki moy tyxi me erikse se aytes poy koimontai ton ypno toy ddikaioy.
An mporoyse kapoios loipon as moy edeine ta fota toy gi' aytes tis sygkekrimenes gatoyles.
eyxaristo
Aπολυτα φυσιολογικο.Μην ξεχναμε οτι μετα το φαι ερχεται η νυστα.και μετα τα ντερμπυ,τα οποια ευτυχως που αν δεν πεσει ο σερβερ θα τα δω online.Δυστυχως το δικο μου το γατι κανει απεργια πεινας.Τι γκουρμετ,τι φρισκις του εδωσα δεν τρωει με τιποτα.Ναστε καλα.Μετα τα ματς τα λεμε