egw exw dyo kartes, sthn mia ta pezei ola kai sthn alli den paizei tipota,
mhpos kserete giati? ti prepei na kanw?
egw exw dyo kartes, sthn mia ta pezei ola kai sthn alli den paizei tipota,
mhpos kserete giati? ti prepei na kanw?
poio update??????????kourdoss???????something new for gr?
help....
o gammaloader mou bgazei "This is not a Gammacard. The Card ATR is F7DE7C303CDEA3440FC80B0FCB3F0F8403CFD047 0F844C0FC7BCDE8C7BFF''.
Ti ftaiei kai ti na kano?
Episis na rotiso ti einai ATR kai ti OS?![]()
Mia protasi
Oi ''gatoi'' me tis gates (opos o Therapias pou mas exei anoiksei ta matia kai ton efxaristo poli), grapste ena arxio word me oles tis leptomeries gia tin gama (px ti einai ATR, pos alazei, ti version iparxoyn, ti einai OS....) kai anebaste to se ena simio toy site gia na min psaxnoyne ka8e fora. Opos kai na exei magkes efxaristo gia tin mexri tora boi8ia..![]()
Έχω φορτώσει στο ''γατί'' το τελευταίο αρχείο(.gr).
Το έχω αφήσει μία ώρα περίπου στο n@v@cinama1 και ξαφνικά μου έβγαλε μία παγωμένη εικόνα από το κανάλι.
Αμέσως έκανα ζάπινγκ σε άλλο κανάλι για να δω αν άνοιξε και μου λέει κωδικοποιημένο.
Γυρνάω πάλι στο cinema1 και μου λέει κωδικοποιημένο.
Από τη στιγμή που έβγαλε τη πρώτη φορά, παγωμένη εικόνα, σημένει ότι μπορεί να ανοίξει?
Πρώτη φορά φορτώνω αρχείο.
Έχω φορτώσει στο ''γατί'' το τελευταίο αρχείο(.gr).
Το έχω αφήσει μία ώρα περίπου στο n@v@cinama1 και ξαφνικά μου έβγαλε μία παγωμένη εικόνα από το κανάλι.
Αμέσως έκανα ζάπινγκ σε άλλο κανάλι για να δω αν άνοιξε και μου λέει κωδικοποιημένο.
Γυρνάω πάλι στο cinema1 και μου λέει κωδικοποιημένο.
Από τη στιγμή που έβγαλε τη πρώτη φορά, παγωμένη εικόνα, σημένει ότι μπορεί να ανοίξει?
Πρώτη φορά φορτώνω αρχείο.
Παρακαλώ να σβηστεί το διπλό ποστ.
Εγινε απο μόνο του, οταν έκανα refresh λόγω πεσίματος του σέρβερ