Kαλημέρα φίλε μου. Μην λες όμως ότι αυτή εδω οι κοινότητα δεν είναι χωρισμένοι στους μεν και στους δεν γιατί όταν κάποιοι ρώτησαν χθες πως στέλνουν string στην Tita ο φίλος σου ο Gammata που έχει βοηθήσει πολλούς όπως μου είπες , τους απάντησε ειρωνικά να μπουν στην ουρά και θα μάθουν σιγά σιγά , δεν μας είπες όμως αν έλεγε αυτή την πληροφορία τι θα μπορούσε να κλείσει ο avon αφού δεν θα έβγαζε στην φόρα ούτε φιλέτο ούτε hsn. Να σου πω εγώ, η avon θα μπορούσε να κλείσει με αυτές τις πληροφορίες καμία πόρτα και κανένα παράθυρο τίποτα άλλο. Απλά θέλετε να έχετε κάποια χαρτιά στο χέρι για να κάνετε τους πολύξερους. Να σου πω και κάτι για μένα να ξέρεις , έχω νόμιμη συνδρομή και μία gamma σε άλλο δωμάτιο σε άλλο δέκτη , αν λοιπόν κλείσουν οι gamma ποτέ δεν θα πάρω Tita , με τα ίδια χρήματα θα πάρω ένα ίδιο δέκτη με αυτόν που έχει την γνήσια κάρτα και θα μοιράσω και στο άλλο δωμάτιο απλά θα περάσω ένα καλώδιο utp και τέλος . Όσο για την tita που νομίζω ότι και αυτή θα κλείσει σε λίγο αν αυτοί που την έβγαλαν δεν την υποστηρίξουν, σε λίγο δεν θα την αγοράζει κανένας αν μένουν όλα prive . Εμένα την πήρε ένα φιλαράκι και μου την έφερε αν μπορέσω να την ανοίξω με φιλέτο του Νοεμβρίου και δεν μπόρεσα ,βλέπεις είμαι και εγώ απ΄του δε και οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες, οπότε διαγράφεται οριστικά από της αγορές μου γιατί δεν θέλω να παρακαλάω κανέναν, με 90 ευρώ αγοράζω άλλο ένα dm500 και κάνω την δουλίτσα μου μια χαρά. Φιλικά
ΥΓ Φίλε gurukos έχεις απόλυτο δίκιο εδω λειτουργεί όπως το είπες απο κάποιους οι μεν και δε , λίγοι έχουν απομήνει που βοηθούν και προσπαθουν οι άλλοι είναι εδω μόνο για να είναι.