Originally Posted by
Roulitsas
Δύο τρία άτομα, τσάκωσαν τα λεγόμενα του xaniara και του snakie... Το νόημα το έχει πιάσει μόνο ένας καλά (Scientist1) και οι υπόλοιποι χαροπαλεύουν....
Ξέρω οτι τα πρωινά post, δεν πολυδιαβάζονται, και ειδικά σε ένα thread που έχει γίνει (ΠΑΛΙ!!!) μπάχαλο. Το κακό με αυτό το forum είναι ότι "όλοι οι κουτσοί, στραβοί, τυφλοί, στον Αγ.Παντελεήμωνα" πάνε και καλώς ή κακώς έχει γίνει εδώ μέσα το "ελ-αλα-μειν".
Εκτός από τις εξαιρέσεις που ανέφερα (δύο-τρία άτομα), οι υπόλοιπο χαροπαλεύουν. Η εποχή που θα δίνει αρχεία gam το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ σε DVD μαζί με την τελευταία ταινία του Van Dam στα περίπτερα, πλησιάζει. Προφανώς πλησιάζει και το τέλος εποχής.
Η πρόταση που έγινε για νέο thread, είναι η καλύτερη. Μπορεί να μεταφερθεί γνώση ΟΧΙ για να μπορεί και η κουτσή Μαρία να σου γράφει την κάρτα, αλλά για να ξεχωρίσουν όσοι πρέπει να ξεχωρίσουν από την μάζα. Αυτό πρέπει να γίνει μόνο και μόνο για ακαδημαϊκούς λόγους αφού ούτως ή άλλως τα ψωμιά της Γ είναι λίγα. Ο σκοπός είναι να μάθουν όσοι θέλουν να μάθουν, τα βασικά (και ίσως όχι μόνο) περί encryption. Για τους υπόλοιπους, θα πρέπει απλά να σκεφτείτε οτι κάποιοι απο εδώ μέσα, το παίζουν κορώνα γράμματα απλά και μόνο γράφοντας σας δύο προτάσεις και εσείς παρακαλάτε για φαγητό.... ΔΕΝ θα σας δώσουν γιατί είτε ΔΕΝ θέλουν ή ΔΕΝ έχουν ή ΔΕΝ τους χρειάζεται και αυτό γιατί την δουλειά τους την κάνουν με δύο τρεις γραμμές. Ακριβώς... με δύο τρεις γραμμές. Μόνο τόσες θέλει για να ζωντανέψει οποιαδήποτε Γ. Στο κάτω κάτω της γραφής, σας είπε ο xaniaras οτι στο file section υπάρχει np αρχείο... Ακόμα να το δείτε???
@xaniaras Κοίτα πως αλλάζουν οι καιροί, και στο τέλος θα γίνουμε όλοι κολλητοί...:P Ο snakie δεν χρειάζεται εμένα ή κανέναν άλλο (παντελώς) για να τον promotαρει. Ο άνθρωπος είναι απο μόνος του promotion και εγώ κάθομαι και τον κράζω ακόμα και για το ότι γράφει κάποια πράγματα. Όχι γιατί είναι μυστικά, αλλά γιατί έτσι προστάζει η λογική και η φιλοσοφία του ρουφιάνου. Είπαμε... καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς... Παρ' όλα αυτά κάθεται και ξανα-ασχολείται ενώ είχαμε πει και οι δύο μετά τους τόσους τσακωμούς που είχαμε ρίξει εδώ μέσα και είχαμε πει κάποιες αλήθειες, οτι δεν θα ξαναγράψουμε. Ας είναι καλά κάποια παλικάρια που τελικά αξίζει τον κόπο να έχεις επαφές μαζί τους και ακόμα και σε φιλικό επίπεδο... ;) Έτσι φίλε μου;
@Scientist1, είσαι σε πολύ καλό δρόμο.. Αποδεικνύεις και εσύ οτι η Κύπρος μας, έχει "μυαλά"...
@papaleole, κουράγιο και υπομονή χρειάζεται... και καλό, πραγματικό διάβασμα... ;)
@cnk για την φιλοσοφία και μόνο που είπαμε, όχι για κανέναν άλλο λόγο, ίσως πρέπει να ανοιχθεί αυτό το thread που έλεγα...
@gurukos σελιδα 80+ και ακόμα διαβάζουμε....έχει ξεχηλώσει το θέμα
@All the rest, αν θέλετε να πέσετε να με φάτε, πέστε.... Αλλά ανοίξτε τα ματάκια σας και σταματήστε να ζητάτε ελλεημοσύνη όπως είπα και χθές. ΑΝ είναι να πάρετε κάτι θα το πάρετε. Απλά τα πράγματα. Το καλοκαίρι τσακωνόμουνα με τον therapia και με έκραζε (ίσως με το δίκιο του τελικά) για το ότι πήγα κάποιες φορές να εξηγήσω πρώιμα τότε, για τα logs τα c3 και τα cb (ότι ξέρω δλδ οχι πολλα πολλα), αλλά από ότι αποδεικνύεται, είχε δίκιο... Το κοινό δεν ήταν έτοιμο. Τελικά το παιδί έφαγε το κεφάλι του και τι απέμεινε?? Όλοι εμείς (βάζω και τον εαυτό μου μέσα), να μουρμουράμε δεξια και αριστερά οτι "δεν μας δίνετε γνώση", "μόνο για την πάρτυ σας τα έχετε τα np", "θέλω και εγώ pm", "και σε εμένα ρε παιδιά ένα φαγητάκι"....Δλδ με λίγα λόγια, παρακαλάμε δύο τρεις γνώστες, να εκθέτουν τους εαυτούς τους οτι ξέρουν κάποια περισσότερα απο εμάς, και να κινδυνεύουν κάποια στιγμή να τους τσακώσουν και αυτούς με την κατηγορία της υποβοήθησης... ΗΜΑΡΤΟΝ.......
Είπαμε...στο κάτω κάτω της γραφής, αν θέλετε να βλέπετε... πληρώστε (νόμιμα).... και το κεφάλι σας ήσυχο θα έχετε ήσυχο, και δεν θα αγχώνεστε αν τελικά θα δείτε τον αγώνα το βράδυ, και δεν θα είστε συνέχεια στην γύρα... Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά για χόμπυ...
P.S.: Το greek section έχει τους ποιο πολλούς mods ή μου φαίνεται :D Είμαστε αχαλίνωτοι φαίνεται και γι αυτό...!!!