να πω και εγω την γνωμη μετα απο πειραματισμους διαπιστωσα οτι αρκετα αρχεια εχουν ιδιες γραμμες για αυτο και βγαζουν ιδια χασαν η προβατα
καλησπέρα στην κοινότητα
παιδιά έχετε ακούσει κάτι για TABOONCARD κυκλοφορούν διαφορα ποστς σε φορουμ *τύπου σπαμ* κ λένε ότι είναι για ird1 k ird2 ... ισχύουν ή αερολογίες?
ευχαριστώ
Καληνύχτες
καποιoς απαντησε οτι ειναι fake
gia se olous kai apo mena
me auto pou diavasa prin koufa8ika oles oi tita pou perasan apo ta xeria mou itan 5.3 o filos mas leei oti metamofo8ike 5.4 parakseno
as perimenoume mporei na doume kai emeis kati tetoio
file xaniara kalispera.8a i8ela na rotiso otan vlepeis mia entoli 020100090048 ennoei oti ua xrisimopihsei ta 10 index keys sthn 48 grammi?
esi gnorizeis otan deis mia olokliri entolh ti akrivos kanei?
Φιλε xaniara...καθ οτι ασχετος με δορυφορικα κ.λ.π,να σε ρωτησω κατι pls?Διαβαζω στην παρεα σας για γατες και τετοια πολυ καιρο και πολλες φορες εχω πει ασχετοσυνες επειδη δεν κατεχω.Ομως..Μηπως η τελικη λυση για την συνδρομητικη πλατφορμα ειναι να περασει σ αλλο συστημα εκπομπης ωστε να τελιωσουν μια μερα γατες σκυλοι και τετοια,γιατι οπως καταλαβαινω ΠΑΝΤΑ θα εχει παραθυρο το συστημα τους?Και κατι αλλο...λενε τα παιδια εδω μεσα εχω 2,3,4,5,6,7...καρτες ο καθενας οποτε η πλατφορμα ειναι μια επιχειρηση που αιμοραγει ασχετα μ οτι παρεχει η δεν παρεχει..και οποιος να ηταν στη θεση της θα επαιρνε αυτα τα μετρα που παιρνει ετσι δεν ειναι γιατι θα θιγοταν σαν επιχειρηση.Γιατι δεν παει τοτε σ αλλο συστημα εκπομπης??Τη γνωμη σου απλα και sorry αν ζαλισα με το post.